Зодиите, които се преструват на ядосани, за да привлекат вниманието на партньора си

Зодиите, които се преструват на ядосани, за да привлекат вниманието на партньора си
Астрология Любов и партньорство

Зодиите, които се преструват на ядосани, за да привлекат вниманието на партньора си

Разногласията са често срещани във всяка връзка и единият партньор да бъде ядосан не е нещо необичайно. В повечето случаи при кавгата между съпрузите има здравословна доза спор, сълзи или разочарование преди помирението. Въпреки това, има моменти, когато определени спорове не възникват органично, а са произведени от единият във връзката. Това се прави, когато той свой собствен таен мотив да се преструва на ядосан. Понякога това става, когато този тип хора искат да привлекат вниманието на партньора си.

В много връзки единият се чувства самотен. Това може да е поради много ангажименти в работата, ангажименти с децата или рутинните проблеми. Ето защо някои хора сами  предизвикват скандал, за да накарат човека до тях да им обърне внимание. Тази склонност донякъде зависи и от зодиакалния знак.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Вижте кои са зодиите, които се преструват на ядосани, само за да привлекат вниманието на партньора си:

Стрелец

Някои зодиакални знаци като Стрелец имат ограничено разбиране за необходимостта от граници и лично пространство. Така че, когато техният партньор е зает с работа или щастливо превърта през телефона си, те се чувстват пренебрегнати. Част от проблема е фактът, че Стрелецът смята, че техният партньор е отговорен за тяхното щастие във връзката. Така че, когато се почувстват неудовлетворени, те предизвикват спор или лъжливо заявяват, че са ядосани. По този начин те искат да привлекат вниманието на партньора  си. За тях е немислимо компютърът или телевизора у дома да получават повече внимание от тях самите. Те ще дадат началото на сериозен спор с идеята, че това трябва да спре.

Четири неща, които всяка двойка трябва да направи поне веднъж

Как да преглътнете обидата и да простите на някой, който ви е наранил

Четирите зодии, които се стремят да превърнат света в по-добро място

Зодиите, които заплашват с раздяла, за да създадат драма във връзката

Рак

Ракът може да бъде доста прилепнал партньор в отношенията, тъй като той има относително по-ниско самочувствие. Така че виждането на любовника им в здравословна атмосфера с други приятели може да предизвика проблеми за Рака. Поради това те започват да причиняват малко драма, за да ангажират интереса му. Ракът обикновено прави това по невинен начин, което вероятно е причината техният партньор да им прощава за избухването в повечето случаи. Никога не се стига до сериозен скандал. В повечето случаи нещата приключват с отправянето на няколко забележки, че скучаят и имат нужда от вниманието на техния мъж.

Четирите най-неорганизирани зодии

Четирите зодии, които правят фалшиви признания в любов, за да съблазнят

Зодиите, които се запалват много лесно в леглото

Скорпион

Тактиката на Скорпиона е далеч по-неприятна от другите зодии, които жадуват да привлекат вниманието на партньора си. Има моменти, когато тези хора забелязват, че приятелят им има планове със свои близки или че изглеждат развълнувани от предстоящо пътуване. Това кара Скорпионите силно да ревнуват, защото те искат половинката си само за себе си. След това се преструват на раздразнителни, докато гаджето им не отмени плановете си и успокои разстроения Скорпион. Това може да предизвика напрежение във връзката, ако нещата започнат да се случват твърде често. След десетото отменено събитие, защото партньорът им иска цялото внимание за себе си, партньорите им ще се усетят, че тук става нещо. Хубаво е те да проведат сериозен разговор със своето гадже Скорпион. В противен случай може да се стигне до по-сериозен скандал, както и до раздяла. Ето защо този метод не е най-успешният възможен хората да привлекат вниманието на партньора. Ако един човек обича половинката си, то той понякога би му дал пространство да прави нещо различно и без нея. Уважавайте това тяхно право, за да имате щастлива връзка.

Зодиите, които лесно изпадат в паника

Запознанството е приятен начин да намериш това, което търсиш и да разбереш коя си

Щастието се крие в малките неща, но е трудно да го осъзнаем

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе