Знай, че емоционално недостъпната жена някога е обичала силно и истински

Знай, че емоционално недостъпната жена някога е обичала силно и истински
Любов и партньорство

Знай, че емоционално недостъпната жена някога е обичала силно и истински

Емоционално недостъпната жена някога е обичала с цялото си сърце. Преди да бъде толкова наранена, че да се затвори в себе си и да не иска да допусне никого до своето сърце. А сега един ден тя е много мила с теб, а на следващия е студена. Често изглежда, че тя не полага толкова усилия във връзката като теб, но въпреки това продължава да бъде в нея. Жестока? Безсърдечна? Не толкова бързо с изводите. Вместо това тя всъщност може да е емоционално недостъпна. Емоционалната недостъпност може да бъде трудна за точно определяне.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Признаци на емоционално недостъпната жена

Тя не иска да се ангажира с нищо

Може би вече излизате заедно от няколко месеца. Състоянието на връзката ви обаче все още не е определено.  Не сте сигурни дали тя е ваш партньор или все още не е готова за връзка. Когато се опитате да планирате излизане, тя може да отговори с „да“ днес, но не утре. Когато сте на публично място, може дори да не изглежда, че сте толкова близки, колкото сте си мислили.

Емоционално недостъпните хора са склонни да избягват ангажименти и сериозни срещи. Те може все още да имат нужда да подредят мислите и чувствата си от минали отношения или те самите все още не са сигурни какво искат.

Не ви допуска до себе си

Връзките са нещо повече от физическа интимност. Да можете да се свържете емоционално един с друг е също толкова важно. Ето защо може да ви е притеснявало, когато се опитате да я попитате как се чувства, защото тя веднага ви отхвърля. Може да забележите, че нещо я притеснява. Когато попитате какво не е наред, тя ще ви каже, че всичко е наред (когато всъщност може да не е).

Искате да я опознаете повече и на по-дълбоко ниво, но тя просто продължава да ви отблъсква. Но тя също не изглежда да ви мрази или да ви игнорира. Това означава, че може би иска да ви се довери, но все още се страхува.

Когато красотата на жената не е достатъчно условие за вярност. И защо мъжете изневеряват

Обичам те, но не искам връзка с теб

Усилията във връзката се чувстват едностранчиви

Когато мислите за сегашната си „връзка“ заедно, разбирате, че винаги вие сте този, който полага усилия. Винаги сте първият, който изпраща съобщение, вие сте този, който планира всичките ви срещи и т.н.

Тя показва интерес към вас, но много рядко. Чувствате се сякаш поддържате връзката и влагате единствено вие усилия. Емоционално недостъпните хора са склонни да гледат на връзките като на случайно нещо, а не като на нещо сериозно и дългосрочно.

Тя показва смесени сигнали

Един ден си чатите игриво. След това на следващия ден нейните отговори са студени и тя изглежда дистанцирана. Ставате объркан и не сте сигурни какво се случва.

Това несъответствие е често срещано при тези, които са емоционално недостъпни. Въпреки че времето, прекарано заедно, е страхотно и забавно, емоционално недостъпните хора са склонни да избягват всичко, което да стане твърде интимно и, добре, „връзка“. Така че тя се отдръпва при най-малкия намек, че се приближавате твърде много към нея.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Когато не изпитваш чувства към една жена – прекъсни отношения с нея. Не я наранявай и лъжи

Мъжете се влюбват в жените, чиято компания ги кара да се чувстват щастливи

Мъжът лесно губи интерес към жената, чието внимание и сърце е спечелил

Tagged , , , , , ,
на горе