Магнитна буря още в първите дни на август 2022

магнитни бури септември
Интересно

Магнитна буря още в първите дни на август 2022

Силна магнитна буря удари още в първите дни на август 2022. Изхвърлената плазма достигна до повърхността на нашата планета. Важни и много полезни съвети за всички метеозависими хора, как по-леко да преминават през активните дни, докато силната магнитна буря започне плавно да затихва.

Август 2022 г. ще бъде доста активен от страна на слънчеви изригвания. Ето защо, хората с хронични заболявания и тези, които имат висока чувствителност към магнитните бури, е добре да следят датите и да спазват указанията на лекуващите ги лекари.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Магията на водата

Дърветата-естествени лечители

Масаж на пръстите за добро здраве

Уникален метод за ПОНИЖАВАНЕ НА КРЪВНОТО за 5 минути

КАК ДА ПОНИЖИТЕ ВИСОКО КРЪВНО НАЛЯГАНЕ? 6 БЪРЗИ, ПРОСТИ И ЕФЕКТИВНИ НАЧИНИ

17 лечебни свойства на куркумата

Магнитна буря на 2, 3 и 4 август 2022

магнитна буря август 2022

Оказа се, че последният летен месец август няма да премине без магнитна буря.  Слънчевият вятър, вече достигна до повърхността на земята и предизвика смущения в магнитосферата. Силата на магнитните колебания на 2, 3 и 4 август 2022, се очаква да бъде с индекс 2 до 4 от 9 възможни степени.

Магнитна буря през август 2022: Какво казват астрофизиците за повишената слънчева активност

Учените са доказали, че под въздействието на електромагнитните излъчвания структурата на кръвта се променя. По време на магнитна буря кръвообращението в съдовете се забавя, силата на сърдечните контракции намалява и могат да се появят аритмии.

В резултат на колебания в кръвното налягане чувствителните хора започват да усещат стягащо главоболие.

Как слънчевите изригвания влияят върху човешкият организъм

Промяната на някои от активните съставки на кръвта предизвиква някои негативни усещания. Най-често срещаните са: пробождания в сърдечната област, ускорен или забавен сърдечен ритъм, световъртеж, замаяност, притъмняване пред очите, болки в ставите, чувство за апатия.

При възрастните хора, които често са с хронични заболявания, може да настъпят нарушения в благосъстоянието. Това се изразява, най-вече с чувство на умора.

Най-устойчиви към влиянията на геомагнитните бури са младите хора, които са не само в добра физическа, но и психическа форма.

Съвети по време на магнитната буря през август 2022

За да намалите негативното влияние на магнитните бури върху тялото, ограничете интензивната физическа активност, почивайте си повече, разходете се на чист въздух и си осигурете добър сън. Придържайте се към здравословна диета: яжте риба, зеленчуци, зърнени храни, пийте повече вода.

Въздържайте се от пиене на кафе, алкохол, пушене. Не се поддавайте на стреса, избягвайте конфликтни ситуации. Не се заемайте с работа, която изисква концентрация и внимание. Ограничете шофирането.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе