Уникален метод за ПОНИЖАВАНЕ НА КРЪВНОТО за 5 минути

Уникален метод за понижаване на кръвното
Добра форма

Уникален метод за ПОНИЖАВАНЕ НА КРЪВНОТО за 5 минути

Този уникален метод за понижаване на кръвното е потвърден от специалистите в областта на точковите масажи. Те твърдят, че можете да понижите високото кръвно налягане САМО за 5 минути, без прием на допълнителни лекарства, в домашни условия.

КАК ДА ПОНИЖИТЕ ВИСОКО КРЪВНО НАЛЯГАНЕ? 6 БЪРЗИ, ПРОСТИ И ЕФЕКТИВНИ НАЧИНИ 

Със сигурност, повечето от вас са чували, чели или са добре запознати, че всеки орган от човешкото тяло реагира на допир, натиск или масаж върху строго определено място върху външните части на организма.

Уникален метод за понижаване на кръвното САМО за 5 минутки!

Както всяко правило си има изключения, така е добре да знаете, че ако този метод не сработи при някой от вас, то поне няма да навреди.

Точка 1 и точка 2 за понижаване на кръвното:

Линията между двете точки започва малко под ушната мида и се спуска надолу по шията. НЕ упражнявайте натиск върху нея, а леко приплъзнете пръсти от началото до края, докосвайки само с върховете на пръстите си (вж. снимката). Необходимо е процедурата да се повтори 10 пъти и от двете страни на шията.

Уникален метод за понижаване на кръвното

Точка 3 за понижаване на кръвното:

Следващата линия (точка 3) започва на височината на ушната мида (на около 1 см. от ухото) и се движи във формата на дъга към носа. Съвсем леко масажирайте линията от двете страни на лицето, докосвайки с върховете на пръстите. Не упражнявайте натиск! По време на масажа се опитайте да се отпуснете, съсредоточавайки се върху желаният краен резултат. Например, можете да визуализирате в съзнанието си точните показатели, които очаквате да видите върху апарата за мерене на кръвно налягане. Масажирайте и визуализирайте (представяйте си, до най-тънката подробност).

Успех и бъдете здрави!

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , ,
на горе