Седем от най-ужасните въпроси на първа среща
Любов и партньорство

Седем от най-ужасните въпроси на първа среща

Нормално е всеки един от двамата да има въпроси на първа среща, които да иска да зададе на другия, за да го опознае. Когато излизате с някого за първи път, може да се сблъскате с ужасна смесица от неловкост, нерви и вълнение. Макар че може да се стремите да угодите на другия, срещата може да бъде изпълнена с безпокойство, тъй като искате да направите добро впечатление. Независимо от това, винаги ще се намери нещо, което може да  осуети плана за безупречна вечер. В същото време срещата може да не е пълен провал, подходите по правилния начин.

Ето и най-лошите въпроси на първа среща, които ако единият зададе, рискува да провали цялото преживяване:

Защо носиш толкова много грим?

Всяка жена се стреми да се хареса визуално на мъжа на първа среща, като това включва, както дрехи и прическа, така и грим. Истината е, че някои предпочитат по-семпла визия, докато други залагат на по-тежкия грим. Може да е странно за някои или дори да изглежда ужасно, но това е лично предпочитание. Така че мъжете биха могли да избегнат отрицателни коментари за грима, ако не искат да наранят своята дама.

Защо си сам?

Това е от тези въпроси на първа среща, които са травмиращи и трябва да избягвате на всяка цена. Вероятно това  е нещо, което многократно са ги питали техните роднини и съседи от квартала. Не е нужно да наливате масло в огъня, така че не бива да искате да се присъедините към списъка с хора, които са я разследвали това. Няма нищо лошо в това в даден етап от живота си да си необвързан. Все пак идеята не е да си с няколко, просто за да имаш връзка, ако тя няма стойност.

Девствена ли си?

Този въпрос може да се окаже изключително обиден и груб. Все пак едва познавате този човек, а такива неща не се разкриват на всеки.

Кажи ми с колко мъже си излизала преди мен?

Нормално е всеки да е любопитен за бившите на другия. Но тези неща трябва да се разкриват с течение на времето, когато двамата се опознаят повече. Ако единият говори за миналото си на първа среща, ситуацията може да стане доста неловка.

Какви пози харесваш?

Сериозно ли? Това е един от най-лошите въпроси на първа среща. Зададете ли това, ще изглежда все едно нямате търпение да го вкарате в леглото. Може да говорите за тези неща, но не и на първите няколко срещи.

Защо не направиш нещо по-добро в кариерата си?

Някои хора искат партньорите им да са по-амбициозни, но изборът им на кариера е тяхно решение и не трябва да се опитвате да го контролирате.

Каква е заплатата ти в момента?

И жените, и мъжете трябва да се въздържат от това да питат такива въпроси на първа среща. Това ли е най-важното? Излизате с няколко, защото го харесвате или защото получава много пари? Помислете как ще изглеждате в очите на другия, ако попитате това. На вас също няма да ви хареса да ви зададат такъв въпрос.

Почти всеки човек отива на среща с надеждата да срещне любовта на живота си. Така че, трябва да направите всичко възможно, за да гарантирате, че ще си изкарате приятно. Все пак това може да гарантира и втора среща. Не се притеснявайте, ако не се получи. Все пак малко са хората, открили любовта от първия опит.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе