Масаж на пръстите за добро здраве
Добра форма

Масаж на пръстите за добро здраве

Опитвали ли сте този вид масаж (потриване) на пръстите на ръцете за добро здраве? Разтривайте показалецът за 60 секунди и наблюдавайте какви промени ще настъпят в тялото ви.

ПЕРФЕКТНИЯТ КОРЕМЕН РЕЛЕФ: 5 ЕФЕКТИВНИ УПРАЖНЕНИЯ ЗА КОРЕМ В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ 

Целулит! 10 лесни стъпки към избавление 

Уникален метод за ПОНИЖАВАНЕ НА КРЪВНОТО за 5 минути 

Можете ли да си представите, че масажът на пръстите може да ви помогне да се отървете от някои здравословни проблеми? Трудно е да се повярва, нали? Но това е вярно, и също така невероятно. 60 секунди от процеса на триене на конкретен пръст ще ви осигурят изключителни ползи за цялото благосъстояние на организма.

Научете как този лесен масаж на пръстите може да спомогне за вашето добро здраве.

Научете подробно как пръстите на ръцете са пряко свързани с вашето здраве и как процесът на триене може да ви осигури много ползи.

* МАСАЖ НА ПАЛЕЦЪТ

Палецът е свързан с белите дробове и сърцето. Като триете (масажирате) този пръст, можете да спомогнете за изчистване на белите дробове и да се отървете от неприятния задух.

* МАСАЖ НА ПОКАЗАЛЕЦЪТ

Показалец е пряко свързан с червата и стомаха. Разтриването на този пръст на дланта облекчава диарията.

* МАСАЖ НА СРЕДНИЯТ ПРЪСТ

Често ли ви се случва да не можете да заспите? Разтриването на средният пръст може да ви помогне да се отървете от лошия сън. Той осигурява освобождаване от заболявания и проблеми, свързани с перикарда.

* МАСАЖ НА БЕЗИМЕНИЯТ ПРЪСТ

Безименият пръст е свързан със стомаха и храносмилателната система. Масажът на този пръст ще ви помогне при запек и други проблеми, свързани с работата на храносмилателната ви система.

* МАСАЖ НА МАЛКИЯТ ПРЪСТ

60-секундия масаж на малкият пръст значително ще подобри кръвообращението в тялото. Този метод е изключително полезен за лечение на мигрена, мускулна болка в областта на шията. Просто трябва да разтриете малкия си пръст, за да намалите болки от такъв произход.

А пък, ръкопляскането ще помогне да укрепите физическото си здраве. Дланите са свързани с различни нерви по тялото и по този ще се подобри общото здраве на организма.

Обратната страна на ръцете.

Удивително е, че можете да излекувате заболявания на гърба, само като разтривате обратната страна на ръцете си. Поради простата причина, че гърбът е свързан с „гърба“ на дланите. Този метод е много ефективен за облекчаване на болката.

Тези лесни и съвсем краткотрайни упражнения могат да ви помогнат да останете здрави. Тези трикове са наистина невероятни и добри, за да се отървете от болката в тялото по естествен и бърз начин.

Опитайте и бъдете здрави!

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе