„Какво искаш от жена, която не обичаш?“ – Елин Пелин
Любов и партньорство

„Какво искаш от жена, която не обичаш?“ – Елин Пелин

Недей. Не го прави. Не давай напразни надежди и обещания, които няма да спазиш. Не лъжи жената, която те гледа с такова доверие. Познаваш я добре. Тя се разкри пред теб. Оголи душата си. Сподели за мечтите си. И знаеш най-голямата нейна мечта – да срещне любовта. Онази красива и щастлива любов. Споделена, която носи със себе си надежди, мечти и вяра. Защото тази любов ѝ е толкова чужда. Толкова далечна. Непозната. Заради такива като теб. Мъже, които са ѝ обещавали за нея. Които са я карали да вярва, че това е тя – любовта. И които са си тръгвали неочаквано, спонтанно. Без обяснения. Без извинения.

Ето защо флиртува с теб, но в същото време се преструва, че не се интересува

 

Интересът му не е достатъчен

В любовта и по-скоро в любовните отношения нещата могат да бъдат много сложни и нелогични. И понякога, за да не се стигне до връзка между мъжа и жената е твърде вероятно чувствата, които изпитва единият от двамата да не са достатъчно силни. Да, той флиртува с теб, намира те за приятна личност, с която му е хубаво да си прекарва времето, но за съжаление не те харесва достатъчно и няма сериозни намерения към теб. Това не е никак добре за теб, особено ако си започнала да изпитваш нещо по-специално към него и да таиш надежди, че може би ще се случи това между вас, което искаш много.

Това, че той не те харесва достатъчно за връзка, в никакъв случай не означава, че проблемът е в теб. Не трябва да се съмняваш в качествата си и красотата си. Понякога те не са водещ фактор, а съвсем други неща, за които никога не бихме се досетили.

Той може да продължи да флиртува с теб, дори след като ти каже, че просто иска да бъдете приятели, защото се интересува от теб, но не е достатъчно сигурен в чувствата, които изпитва. Да, признаваме, че това е много объркваща ситуация.

Не е готов за връзка

Едно от най-честите оправдания, които чуваме, когато някой флиртува с нас, но флиртът не прераства в нищо повече е, че този мъж не е готов за връзка. Доста разочароващо за жената, която изпитва нещо, но в такива ситуации доста често се сблъсква нежния пол и животът ни показва, че няма нищо страшно или срамно. Една от най-големите грешки, които жените могат да допуснат е да приемат тези думи като надежда, че може и да се получи нещо между тях.

И надявайки се, жената започва да чака този мъж и да вярва, че много скоро той ще се почувства готов за връзка и приказката ще завърши с щастлив финал. Но за съжаление трябва да приемем истината, колкото и неприятна да е. И когато един мъж ни каже, че не е готов за сериозна връзка, трябва да знаем, че той всъщност има предвид, че не иска сериозна връзка с нас. Ти никога не си готов, докато не срещнеш правилния. Е, понякога така се случва, че ние не сме правилният човек за него. Какво да правиш. Съдба.

Той е отегчен

Може би това ще прозвучи доста неприятно и крайно, но за съжаление е често срещана причина, която кара мъжете да играят с чувствата на една жена. Знаем, че ти в никакъв случай не си за разнообразие или утешителна награда, но е твърде вероятно той да флиртува с теб, защото му е скучно или се чувства отегчен от живота. Неговото внимание е непостоянно, нали? В един момент те търси всеки ден, а в следващия не ти се обажда с месеци? Това е така, защото през времето, в което не те търси, той си е намерил нещо друго по-интересно занимание, но когато се е отегчил и от него, идва време отново за теб. Да, скъпа, мъжете могат да бъдат доста гадни понякога.

Жените обичат искреността. И винаги предпочитат нея пред лъжата. Те не искат някой да ги обича насила. Не искат фалшива любов и празни обещания. И ако ти нямаш сериозни намерения към тази жена. Ако не искаш да споделиш с нея остатъка от живота си и тя да бъде твоето момиче, остави я. Не пропилявай времето ѝ. Остави я да срещне някой, който иска това.

Какво искаш от жена, която не обичаш, но не спираш да търсиш?

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе