Това, че си объркана, не ти дава правото да си играеш с нечии чувства

Това, че си объркана, не ти дава правото да си играеш с нечии чувства
Любов и партньорство

Това, че си объркана, не ти дава правото да си играеш с нечии чувства

Често се случва жената да изрична думите „объркана съм“. И това е напълно възможно да е така. В свят като днешния, отношенията между хората стават все по-сложни и объркващи. Жената обича винаги да е искрена и да казва това, което наистина чувства. Да дава напразни надежди на мъжа, който я харесва не е типично за нея, но понякога дори и тя допуска грешки, които не осъзнава. Въпреки че мечтае за любов и щастие, жената често обърква мъжкия ум и си играе с мъжкото сърце.

Излизаш с нея и я харесваш, но срещите ви не прерастват в нищо по-голямо. Минаха месеци от запознанството ви, а все още тя те възприема като „просто приятел“. Но ако наистина гледа по такъв начин на теб, защо тогава флиртува с теб? Да, определено не само тя, но и ти си доста объркан от цялата тази ситуация. И ти не спираш да се чудиш защо тя го прави и някога ще бъдете ли истинска двойка. Имай търпение, приятелю.

Ето защо тя флиртува с теб, но флиртът ви не се превръща във връзка

 

Тя обича внимание

Признаваме, че няма жена, която да не обича вниманието, но понякога някои дами прекрачват границите и допускат да нараняват други хора за сметка на тяхното удовлетворение. Повечето от нас се радват на внимание. Намираме го за ласкателно и за засилване на егото. Да се наслаждаваш на вниманието е едно нещо, да се нуждаеш от внимание е съвсем различно.

Най-общо казано, колкото по-ниско е самочувствието на някого, толкова повече той изпитва нужда от вниманието и одобрението на другите, за да се чувства добре и да започне да се харесва.

Това е често срещано в случая с нарцистичните личности, които са щастливи да експлоатират другите, за да задоволят постоянната си нужда от възхищение и внимание. Тъй като дълбоко в себе си тя няма добра представа за себе си,  жадува и търси неща, които да повишат нейното самочувствие.

Тя е егоист

Ако попиташ тази жена защо продължава да флиртува с теб, когато не иска да бъде с теб и да имате истинска връзка, тя може да ти каже хиляди причини и извинения. Но истината е съвсем друга. Когато тя знае, че ти изпитваш чувства към нея и несериозното и объркващо отношение от нейна страна те нараняват, но тя продължава да се държи по този начин без никаква промяна, това я прави да изглежда като егоист. Всъщност не само изглежда, но е и егоистична личност. И има логика в това. Ако мислеше за теб и твоите чувства, нямаше да продължава да те разиграва, нали?

Не ѝ пука достатъчно и не мисли за последиците от нейния флирт, които могат да бъдат доста болезнени за теб. Иска единствено да задоволи собствените си нужди и желание. Това е чист вид използване, колкото и неприятно да звучи.

Имате различни виждания за живота

Може би дълбоко в себе си тази жена наистина те харесва. И иска да имате нещо повече от просто флирт. Повече от всичко желае ти да бъдеш неин истински партньор и да прекарва повече време с теб. Но за съжаление вече те познава достатъчно и ти си много различен от нея. Ценностите ви и принципите, които и двамата имате се различават. Но това не е най-голямата ви пречка, а вашите цели и виждания за живота и бъдещето. Не знае дали е готова да направи компромис със себе си и да те последва. И също така не е сигурна дали ти би направил това за нея.

Понякога, когато чувствата не са достатъчно силни сме изпълнени със съмнения дали искаме връзка с някого или не. Истината е, че в никакъв случай не бива да си играем със сърцето на другия и още повече, когато знаем, че той изпитва чувства към нас. Да, някои хора са егоисти. И не се интересуват от чувствата на никого, а само и единствено от собствените си. Готови са на всичко, за да задоволят егото си и да докажат пред света, че са харесвани. Но за чия сметка?

Твърде грешно, твърде нередно е да правим това. Достатъчно е ние самите да знаем кои сме. Не е нужно целият свят да разбира за нас и да чакаме одобрението на другите. Невъзможно е да бъдем харесвани от всички, също както и ние не харесваме всички, нали? Просто е. Просто трябва да се замислим. Но първо – да помислим и за другия. И за начина, по който той ще се почувства. Не искаме да бъдем на неговото място и да се подиграват по този начин с нас, нали?

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе