Мъжете не са подготвени да се справят с раздялата, както жените. Особено, когато са обичали силно

Мъжете не са подготвени да се справят с раздялата, както жените. Особено, когато са обичали силно
Любов и партньорство

Мъжете не са подготвени да се справят с раздялата, както жените. Особено, когато са обичали силно

Въпреки раздяла ви бившият ти те е потърсил отново, но след това отново е започнал да те игнорира. Да, толкова е объркващо, особено когато вече се опитваш да продължиш напред. Неговото поведение би могло да ти даде грешни знаци и напразни надежди. Истината е, че той може да те търси отново след раздялата ви по редица причини. И сред нито една от тях да не е любовта.

Ето какво означава ако бившият ти отново те потърси, но след това изчезне  

Липсваш му

Все още не е свършило. Когато бившият ти намери произволни извинения да се свърже с теб и да ти изпрати съобщение, определено му липсваш. Ако той продължава да те търси може би иска да знае какво се случва с живота ти. Ревнува те и не му допада идеята да излизаш с друг. Дори и да не ти го казва директно, ще познаеш по поведението му. Да, определено той все още има чувства към теб, но това не означава непременно, че иска да се съберете отново.

Той е емоционално наранен

Раздялата е меко казано опустошителна и сърцераздирателна. А за мъжете -те не са подготвени да се справят с раздялата, както жените. Възможно е той все още да изпитва болка, разочарование и да е объркан. Истината е, че мъжете може и да изглеждат силни, но всъщност не е така. Те страдат много за жената, която обичат и трудно преживяват раздялата.

Бившият ти е самотен

Мъжете се нуждаят от засилване на егото, особено когато се чувстват потиснати. Когато ти се обади или изпрати съобщение и ти веднага му отговаряш, той ясно знае, че отново може да те има. Няма причина той да продължи разговора, тъй като отговорът ти беше достатъчно задоволителен. Тоест получил е това, което е искал. Нахранил е егото си, доказал е на себе си, че за пореден път постигна това, което иска.

От друга страна, жената се ласкае, когато бившият я потърси и си мисли, че го прави, защото му липсва. Но истината не винаги е сладка и такава, каквото искаме да бъде.

Вероятно има част от нас, която се надява на повече разговори, съобщения или може би шанс да започнем отначало. В тази ситуация има едно нещо, което може да направиш – да предизвикаш отново романтичния му интерес към теб.

Бившият ти иска да се изфука

Някои мъже вероятно ще демонстрират жените в живота си, заради егото си, популярността и желание да се утвърдят като играчи. Други имат тази нарцистична личност и поддържат контакт с бившите си, за да задоволяват сексуалните си нужди или за да докажат на себе си, че може да имат всяка, която пожелаят, включително и тази, която са оставили.

Разбира се в началото няма как да знаеш защо те търси отново след раздялата, но е достатъчно да наблюдаваш последваните действия и той сам ще се издаде.

Той изпитва носталгия

Емоциите, които може да донесе раздялата, могат да бъдат сложни. Това е едно от най-стресиращите и емоционални преживявания и понякога болката може да бъде убийствено болезнена. Подобно на жените, мъжете също са сантиментални и носталгични.

Бившият ти може да си спомни специалните ви моменти заедно и да усети липсата ти. И за да се справи с това, той ще ти изпрати съобщение или ще ти се обади, за да те попита как си или ще ти сподели, че си мисли за теб.

Да, определено той става жертва на принципа на носталгията. Това е моментът, в който бившият иска да преживее отново най-добрите моменти от връзката ви.  Въпреки че тази сантименталност силна, тя е краткотрайна. Скоро той преминава към следващата мисъл или спомен. Така че няма причина да се привързваш или да имаш големи надежди и очаквания, когато бившият ти се свърже с теб импулсно.

Бившият ти е твърде любопитен

Бившият ти може да те потърси отново от чисто любопитство. Може да е видял публикациите ти в социалните мрежи или да е чул от познати нещо за теб. И така той става любопитен да знае какво се случва в живота ти. Определено подобно поведение би ти донесло надежди и очаквания, които накрая ще доведат до разочарование. Ако един мъж иска да бъде с теб и те търси с тази причинa, той ще го заяви в самото начало. Не позволявай да обърква теб и чувствата ти и да преживяваш отново всичко това.

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , ,
на горе