Четири грешки, които Водолей прави в отношенията си с партньора

Четири грешки, които Водолей прави в отношенията си с партньора
Астрология Любов и партньорство

Четири грешки, които Водолей прави в отношенията си с партньора

Водолеите обикновено са готови да се обвържат за дълго и да дадат приоритет на отношенията си с партньора. Типичният Водолей търси най-добър приятел, с когото да споделят преживяванията си. Но често те оценяват отделянето на време и място за себе си. Te не биха се лишили от излизанията със своите приятели. Няма и да им пречи да останат след работа да обсъдят поредния ден във фирмата с колегите си.

Всяко дребно разногласие в една връзка може бързо да ескалира в разгорещен спор, като Водолеите добре го знаят. Вместо да правят компромис и да работят заедно за решаване на проблема, те допускат напрежението да вземе връх. Водолеите обичат да доказват своята гледна точка и да парадират с интелектуалното си превъзходство. Те имат богата обща култура и обичат да парадират с това.

За да поддържате хармонични отношения с партньора си Водолей, трябва да сте наясно с неговите особености.

Ето и четирите грешки, които хората от тази зодия правят в отношенията си с партньора:

Изглежда емоционално изолирани.

Водолеите обичат да прекарват времето си сами. Те се отдръпват от реалността и вместо това мислят за по-голямата картина. Умовете им са постоянно другаде. Затова да се научат да стоят на едно място в настоящия момент е значително предизвикателство за тях. Поради тази черта партньорът им може да ги смята за безчувствени и отдалечени. Тези хора не обичат да показват какви емоции преминават през тях. Дали са разочаровани от нещо или пък са щастливи, трудно ще разберете това. Може да го направите, ако самите те не пожелаят да се разкрият пред вас.

Поставят на приятелството над любовта.

Приятелството е по-важно за повечето Водолеи от любовта. В отношенията си с партньора те търсят човек, който да ги приема такива каквито са. Тъй като са социален знак, те са по-склонни да участват в обществени дейности и социални групи като цяло. Всичко това може да добави пикантност към романтичните отношения. Понякога обаче не успяват да намерят баланс между социалния и любовния си живот. За тях най-романтичното нещо може да бъде да изгледате някой футболен мач, ако се интересувате и двамата от това. Това доказва, че за тях партньорът трябва да бъде и приятел.

Прилагат логика към любовта.

Не е необичайно някой, който се среща с Водолей, да се чувства така, сякаш излиза с неемоционален камък. Това не означава, че тези хора всъщност не ви обичат. Те просто са много логични и емоциите ги правят неудобни. Започват да намират логично решение на всеки проблем. Те ще се забавляват повече във взаимоотношенията, ако оставят чувствата си да текат, вместо винаги да се опитват да ги осмислят.

Винаги прекомерно мислят за бъдещето.

Тези хора обръщат много внимание на това, което предстои да се случи в близко бъдеще. Водолеите имат склонност да се съсредоточават върху това, което тепърва предстои. Така че е изключително важно да не попадат в капана на този цикъл. Те са склонни да обсебват какво може да се случи. Водолеите могат да си представят най-различни сценарии на бъдещето на отношенията си с партньора. Това на моменти ги прави прекалено мислещи.

Водолеят има еднакво големи надежди в любовта. Споровете не трябва да ви отделят от партньора ви. Ако вашата половинка спечели този спор, вие също трябва да вземете предвид неговите нужди и да се съобразите с тях.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , ,
на горе