Неговата целувка ми горчи. Има вкус на несподелена любов
Любов и партньорство

Неговата целувка ми горчи. Има вкус на несподелена любов

„Тази любов бе обречена от първата целувка, която имаше вкус на несподелена любов.“

Сълза. Тъга. Мечта. Блян. Или просто Ти. Любов. Несподелена. Неизживяна. Невъзможна. Отдавна забравила името ми. Но аз те помня, любов. Помня гласа ти. Мириса ти. Лицето ти. Очите. Целувките. Усмивката. И безразличието, с което ме гледаше. И болеше. Като нож, забит в гърдите. И кръвта капеше. Усещах я. Нещастие. Проклятие. Орис. Или просто Ти. Но аз няма да плача. Аз съм силна. И нямам повече сълзи. Изплаках ги. Всичките. За теб. По теб. Сега просто стоя. Безмълвна. И нищо не правя. Чакам. Да мине. Ти да ми минеш. Но знам, че ще се проваля. Да бъда без теб. Винаги съм била силна. Но с теб ще се проваля. Да не ми липсваш. Безсилие превзема тялото ми. Душата ми. Безсилна съм пред твоя поглед. Твоите очи. Ще се проваля. Да бъда без теб. Да ми липсваш. Когато не си до мен, аз съм като мъртва. Не чувствам. Не ям. Не се смея. Просто дишам. Съществувам. Но не живея. Без теб.

Тръгвай си, любов. Тръгни си от мен, за да мога да те преболедувам. И да ми мине. Тази любов бе обречена. От първата целувка. Която горчеше. И имаше вкус на несподелена любов. И болеше. Сърцето. Кървеше. Без теб то е тъжно. И пулсът спира в мига, в който си тръгнеш. Защото знае, че може и да няма следващ път. Следваща среща. Защото ти не си мой. А аз съм толкова твоя. Тръгвай си, любов. Веднъж и завинаги. Аз мога и без теб. И някой ден отново ще се усмихна. Отново ще дишам свободно без болката да стяга гърдите ми. Някой ден ще ми мине. Ти ще ми минеш.

Знам, че някога, някъде ще срещна щастието. Не знам кога, нито къде. Но ще намеря щастието, което така дълго чакам. И бленувам за него. До тогава, любов, не ме търси. Остави раната, която ми нанесе да зарасне. Аз ще продължа да живея, въпреки нея. Въпреки теб. И ще се усмихвам, когато ми се умира. Защото така правят силните момичета.

Може би нямам теб. Но имам себе си. И през това ще премина. Сама. С любов към себе си. Единствената искрена любов. Тази, която ще ме спаси. От болката. Тъгата. От теб. Единствената истинска и сигурна любов. Защото имам само нея.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , ,
на горе