хороскоп за октомври 2022 скорпион
Астрология

СКОРПИОН – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

СКОРПИОН – Хороскоп за Септември 2022: Хороскопът за септември 2022 г. за родените под знака на Скорпион показва възможна промяна в житейската парадигма и преразглеждане на отношението към себе си. Като стихиен знак ще получите специални ползи от благоприятното положение на Луната, която отговаря за проблемите и страховете. От друга страна, Плутон, вашият управител, също ще бъде в силна позиция. В резултат на това по-важно ще бъде това, което е скрито от очите, а не това, което е на повърхността. Трудности могат да бъдат създадени само от разликата в подходите. Този период е подходящ за глобални трансформации, но те трябва да започнат плавно.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Прочетете още: 

ОВЕН – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

ТЕЛЕЦ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

БЛИЗНАЦИ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

РАК – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

ЛЪВ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

ДЕВА – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

ВЕЗНИ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

СТРЕЛЕЦ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

КОЗИРОГ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

ВОДОЛЕЙ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

РИБИ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

СКОРПИОН – Хороскоп за месец СЕПТЕМВРИ 2022

скорпион - хороскоп за скорпион 2022

През септември 2022, според звездите, Скорпионите трябва да се занимават с личностно развитие. Съсредоточете се върху вашите планове и дела. Очаква се месецът да е доста активен, което ще изисква от вас да имате достатъчно енергийни запаси.

В работата благоприятен период за Скорпионите, работниците в сферата на строителството, поддръжката на оборудването и предоставянето на услуги. Финансите ще бъдат в оптимално движение, което ще ви позволи да спестявате или да използвате за вашите отдавнашни желания, покупки, развлечения. Хороскопът не препоръчва през този месец да давате пари назаем, да спонсорирате някого или нещо.

Ето какво още вещае за зодия Скорпион хороскопа за месец Септември 2022

В любовта септември обещава на Скорпионите нови запознанства, срещи и романтика. Свободните представители на знака ще срещнат човека на мечтите си, но при условие, че самотният живот не ви изглежда по-привлекателен. Тези, които са в двойка, ще искат с любимия човек да се скрият от очите на обществото. Ако няма начин да избягате на самотен остров, тогава вечеря на свещи за двама също е доста подходящ вариант. За двойките влиянието на Меркурий ще се превърне в нов меден месец. Ще подновите отношенията си. Желанието за промяна няма да заобиколи и вашето семейно гнездо – ще искате да направите ремонт, да промените интериора, мебелите, апартамента.

Хороскопът за Скорпионите, в областта на здравето, не предсказва особени проблеми. Единственото нещо, на което трябва да се обърне внимание, е визията. Дори не сте забелязали как състоянието се променя и ако не предприемете действия, можете да стигнете до точката, от която няма връщане: ще трябва да носите лещи, очила или друга манипулация. Възможни са проблеми и от постоянно четене на дребен шрифт на таблет или телефон, натоварване при работа с компютър.

През септември Скорпионите могат спокойно да посещават салони за красота, да променят имиджа си, да се подобряват – резултатът ще ги зарадва. Все още не е късно да започнете да спортувате.

Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе