Три знака от зодиака ще се къпят в пари през седмицата 5-11 септември

пари през седмицата 5-11 септември
Астрология

Три знака от зодиака ще се къпят в пари през седмицата 5-11 септември

Дъжд от пари през седмицата 5-11 септември  за три зодии. Меркурий ще влияе върху трите зодии презноватаседмица. По този начин благосъстоянието на тези зодии от тази дата ще поеме курс на подобряване, каза известният руски астролог Павел Глоба. На представителите на тези зодии парите ще отиват буквално в ръцете им.

ОВЕН – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

ТЕЛЕЦ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

БЛИЗНАЦИ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

РАК – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

ЛЪВ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

ДЕВА – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

ВЕЗНИ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

СКОРПИОН – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

СТРЕЛЕЦ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

КОЗИРОГ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

ВОДОЛЕЙ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

РИБИ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

Ето кои зодии ще се къпят в пари през седмицата 5-11 септември

 

Рак

Раци от 5 септември всички врати ще бъдат отворени за теб. В този момент, може да се надяваме на успешно разрешаване на съдебни спорове и парични проблеми. Разговорите за увеличение на заплатите с ръководството също ще бъдат ползотворни. Има голям шанс да сключите добра сделка с печалба от много пари през седмицата 5-11 септември. Каквото и да правят Раците от тази дата, всичко ще им носи пари. За да поддържате финансовото благополучие, астрологът съветва да бъдете щедри към роднини и приятели, но не забравяйте за собствения си запас – той не трябва да се изчерпва.

Скорпион

От 5 септември, под влиянието на Меркурий, Скорпионите ще придобият безпрецедентен и дори нетипичен за тях бизнес нюх. Интуицията ще им помогне да отгатнат печеливши проекти. В началото на есента благоприятен период за смяна на работа и дори професия. Не се страхувайте да поемете проекти, които изглеждат твърде рисковани. Можете да купувате и продавате недвижими имоти, коли, да инвестирате. Доброто отношение към хората ще ви помогне да не изплашите късмета и да спечелите пари през седмицата 5-11 септември.

Риба

От 5 септември Рибите ще имат шанс да получат доста голяма сума пари наведнъж и е възможно те да дойдат оттам, където не са очаквали. Но не се отпускайте от внезапно падналото щастие: за да удължите периода на материален късмет, трябва да започнете да работите усилено, да вървите по-уверено към целта, да се научите да вземате решения и да поемате лична отговорност за тях.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе