Ако никога няма да обичаш една жена, защо ѝ губиш времето?
Любов и партньорство

Ако никога няма да обичаш една жена, защо ѝ губиш времето?

Да обичаш момичето, което обича теб – безценно! Но… Мило момиче, трябва да се научиш дори в негативизма да откриваш капка позитивизъм. Да, може би отначало ще е толкова трудно, почти невъзможно, но само ако разбереш колко ползи би ти донесло, ще направиш всичко възможно, за да гледаш винаги позитивно на ситуациите, в които попадаш, независимо колко неприятни може да са те понякога.

И когато става дума за любов, истината е, че няма голяма философия тук. Любовта е проста. Споделената е щастлива. Несподелената – тъжна. И насила не става. Нито сега. Нито после. И нито една надежда, че той някога ще се промени и ще се влюби в теб не струва времето, което ѝ отделяш. Защото няма. Това е мираж. Илюзия. За твое добро. Или поне така казват.

Вярвай, че Бог знае какво е най-добре за теб. И един ден ще ти изпрати правилния човек. А до тогава – учи се от грешките си, но не допускай да се въртиш в омагьосан кръг. Ако един мъж не се влюби в теб още от началото на връзката ви, защо си мислиш, че след време ще го направи?

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Знаци, че няма да се влюби в теб

Той прави планове с теб в последния момент

Нека бъдем честни, той вероятно е имал някакви планове с приятелите си, но тъй като те го зарязаха, той ти се обади, защото не иска да бъде сам. Ти си последната му възможност и той предпочита да прекара известно време с теб, отколкото да се прибере вкъщи и да скучае.

Той не те представя като своя приятелка

Ако той не те представи като своя приятелка, това е, защото не те вижда като такава. Това е знак, че той вероятно има някой друг (или повече от тях), но иска да те запази като опция. Той не мисли, че си важна част в живота му и не иска да те запознае с хората, които са важни за него.

Търси те, само когато иска

Ако го хванеш да ти пише съобщение в 2 часа сутринта, че му липсваш и че иска да си близо, това означава, че не си нищо повече от забавление и кукла, с която си играе. Той просто те използва, за да получи това, което иска, и изобщо не иска да се обвързва. Той играе игри, но от теб зависи колко дълго ще го търпите.

 Той не иска да се среща с приятелите ти

Дори да си казала, че в живота ти има хора, които са изключително важни за теб, той никога няма да иска да ги срещне. Всъщност той дори няма да иска да те опознае по-добре. Иска да си там, когато му е интересно и да го оставиш сам, когато има нужда от пространство. Ако видиш тези знаци, трябва да му кажеш, че не си неговата марионетка и че той не може да прави с теб каквото си поиска.

Той изчезва и не се свързва с теб

Мъж, който те харесва, ще ти каже, ако няма да е на разположение, защото знае, че ще се тревожиш. Но ако гаджето ти изчезне за няколко дни и се държи нормално, когато се върне, трябва да знаете, че той не те уважава.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Тик-так, времето изтича! Не го пропилявай в сълзи за никого – част първа

Тик-так, времето изтича! Не го пропилявай в сълзи за никого – част втора

Ако не изтръпваш при мисълта, че ще бъде с друга – преодоляла си този мъж, мила

Tagged , , , , , , ,
на горе