Изневярата и нейната не чак толкова лоша страна: Вторият шанс

Изневярата и нейната не чак толкова лоша страна: Вторият шанс
Любов и партньорство

Изневярата и нейната не чак толкова лоша страна: Вторият шанс

Възможно ли е да продължите напред заедно, след като изневярата е посетила живота ви?  Разбира се, че е. И двамата партньори ще трябва да положат усилия, за да накарат нещата да работят, но те могат да дадат втори шанс на връзката си и да я преодолеят.

Как да преодолеете изневярата при връзка от разстояние

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Опитайте се да се свържете отново, като общувате често

Много двойки смятат, че е трудно да се свържат отново, но това не е вярно. Има телефонни и видео разговори и можете буквално да общувате чрез социалните мрежи 24/7. Разбира се, това също не е здравословно, но просто се опитвам да нарисувам ясна картина. Трябва да се чувате всеки ден. По този начин ще почувствате, че и двамата сте включени в живота на другия. Ще почувствате, че се опознавате отново и това е целият смисъл на повторното свързване.

Обяснете ясно ЗАЩО се е случило

Факт е, че винаги има причина хората да изневеряват. Другият човек може би не е направил нищо лошо и може би всичко зависи от вас. Въпреки това, трябва да има причина и за да продължите наистина, ще трябва да я намерите. След като го разберете и го заявите високо и ясно, трябва да работите върху подобряването на отношенията ви заедно.

Никога няма да успеете да накарате връзката ви да работи отново, ако само едната страна полага всички усилия. И двете страни трябва да бъдат еднакво включени в процеса на възстановяване.

Прехвърлянето на вината само ще влоши нещата

След като решите да дадете още един шанс на връзката си, трябва да забравите за играта на обвинения. Измамникът винаги е виновен, но това не е важно точно сега.

Всичко, което е важно и на което трябва да обърнете внимание, е да оправите връзката си. Гаджето ти от разстояние ти изневери и ти реши да му простиш. Така че тогава го направете и оставете неправилната му постъпка в миналото. Колкото повече се връщате назад, толкова повече болка си причинявате. Забравете какво е било, дайте шанс на себе си на него. Продължете напред, но винаги си имайте едно наум.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Истинската любов ще я познаеш по неговия поглед и отношението към теб, мила

Една на милион: Да отхвърлиш жената, която те обича с цялото си сърце е престъпление

Не изкарвай гнева си на жената, която те обича. Тя няма вина за твоите проблеми

 

 

Tagged , , , , , , ,
на горе