Не изкарвай гнева си на жената, която те обича. Тя няма вина за твоите проблеми

Не изкарвай гнева си на жената, която те обича. Тя няма вина за твоите проблеми
Любов и партньорство

Не изкарвай гнева си на жената, която те обича. Тя няма вина за твоите проблеми

„Гневът не решава проблеми – гневът само влошава нещата. Минавам по старата поговорка: „Не вземайте важни решения, когато сте ядосани.“

Лионел Соса

 

Най-голямата грешка, която може да направи един мъж е да изкара гнева си на жената, която го обича. Всички ние в живота си имаме проблеми и трудности. Но любимият ни човек няма никаква вина за тях. Смисълът на връзката е заедно да преминавате през всичко, а не да търсите вината в другия за вашите несгоди.

Жената, която те обича е последният човек, който иска да ти се случват лоши неща. И когато се държиш лошо с нея, не осъзнаваш колко много я нараняваш. С какво е виновна тя за твоите проблеми? Може би има някаква вина, да. Виновна е, че прекалено много те обича.

Жената не е кошче за душевни отпадъци, нито пък е утешителна награда. Тя е жена преди всичко и заслужава уважение, внимание, грижа и любов. Защото само това умее да дава. И го дава безусловно. И ти трябва да ѝ отвърнеш със същото. Ако си достоен мъж, разбира се.

Ето някои от причините, поради които той се държи лошо с теб

 

Има лош ден

На всеки се случва. Всички сме хора, имаме чувства и емоции, които понякога преливат. Имаме и търпение, което доста често губим. И гняв, който несъзнателно позволяваме да ни контролира. А гневът е като буря, която унищожава всичко след себе си. Една от причините, поради която той се държи лошо с теб може да се дължи на лош ден.

Проблем в работата или спор с негов приятел. Възможно е, но това не е оправдание за лошото поведение. Разбира се, че се случва, но трябва да бъдете внимателни. И ако този лош ден се повтаря всеки ден, тогава става въпрос за проблем в отношенията ви, който трябва да решите.

Проблеми в работата

Проблемите в работата са още една причина, поради която той може да е изнервен и да се държи зле с теб. Разбира се, знаеш, че полага много усилия, за да има успешна кариера и прави всичко това за вас двамата, но все пак ако позволи на трудностите в работата да влияят и на личните ви отношения, то тогава много скоро ще има и проблеми във връзката си.

За да не усложниш ситуацията е добре да го попиташ какво има. Накарай го да ти сподели всичко, което го тормози. Може би това ще му помогне да се почувства по-добре и съответно да осъзнае, че като се държи зле с теб няма да оправи нещата, а напротив. Ще си навлече още проблеми.

Лоши вибрации

Покрай всички трудности и проблеми, които има в професионален план, той натрупва негативни емоции в себе си, които в един момент просто излизат от него, дори и той да не го прави умишлено. Отново споменаваме, че проблемите извън личен план не са основателна причина да се пренесат в личните отношения и да повлияят на вашата връзка.

Ако забележиш, че той напоследък се чувства изнервен и не е в добро настроение, може директно да го попиташ какво му има и защо се държи така. Не ти препоръчваме на лошото отношение да отвръщаш отново с лошо, защото така никога няма да оправите проблемите, които несъзнателно си създадохте.

Той е депресиран

Още една причина, която не бива да се подценява е неговото емоционално състояние. Човек през този живот най-малко се грижи за своето ментално здраве и въпреки че го пренебрегва, то е изключително важно. Може би той се държи лошо с теб, защото е в депресия.

Депресивното състояние може да е в резултат на негативни събития и емоции, които таи в себе си. Идва момент, в който психиката не може да издържи и човек просто се предава и отдава на депресията. Но добрата новина е, че когато си във връзка, не си сам. Имаш човек до себе си, на който може и трябва да споделиш чувствата си. И е добре да го предразположиш да го направи, за неговото и твое добро. В името на вашата връзка.

Любовта устоява на всичко. Любовта побеждава всичко. Защото любовта ще спаси света.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе