Той не те намира вече за привлекателна? Ето по какво да познаеш

Той не те намира вече за привлекателна? Ето по какво да познаеш
Любов и партньорство

Той не те намира вече за привлекателна? Ето по какво да познаеш

Дами, трябва да признаем, че има и такива моменти. Е, не са от най-приятните в живота ни, но нещата са такива, каквито са. Всички знаем как се държат мъжете в началото на връзката. Дори още преди официално да сте двойка, той е готов да ви поднесе целия свят в краката ви. Ухажва ви, прави ви неочаквани подаръци, приятни изненади – и всичко това, за да спечели вниманието. И доста често в мига, в който те получат жадуваното от вас внимание, свалят маските и показват истинската си същност.

Ако имаш чувството, че нещо в отношенията ти с него не е наред, сякаш той не изпитва желание за интимност с теб, може да разбереш истината.

Представяме ти някои от знаците, които показват, че той не те намира за привлекателна

 

Все по-рядко иска да сте интимни

Помниш ли онова време, в което той не можеше да ти се наслади? Как не пропускаше нито миг, в който да не те докосне, целуне, погали. А сега това рядко се случва, дори почти никога. За съжаление липсата за желание за интимност е един от знаците, които показват, че той вече не е привлечен от теб.

И разбира се не е задължително причината да е в теб и да поставят под съмнение женствеността ти. Това може да се дължи на факта, че в живота му има друга жена, която е спечелила интереса му. Да, мила, не е приятно и със сигурност те боли. Но това са неща, които често се случват в живота на почти всяка дама.

Връзката ви е скучна

Онази тръпка, пеперудите в стомаха, страстта, която изпитвахте, емоционалната привързаност, която ви свързваше така силно, сякаш днес са далечен спомен. Връзката ви е по-скучна от всякога, а разговорите ви са толкова отегчителни. Дори и вече не разговаряте толкова често, както преди.

Сякаш комуникацията ви е насила и ти си единствената, която прави опити тя да се получи. Но това е трудно, скъпа. Не може да си единствената, която иска връзката ви да се оправи. Защото, когато липсва желание от двете страни – често опитите на единия са напразни.

Може би връзката ви се е превърнала в скучна, защото вече не изпитва тръпка към теб и не те намира за привлекателна така, както преди. Причините за това може да са много, но в никакъв случай не трябва да позволяваш това да се отрази върху самочувствието ти.

Романтиката е отдавна забравена

Няма и спомен от онзи романтичен мъж, който не спираше да ти показва колко специална си. Караше те да се чувстваш красива, желана, обичана. Този мъж, който ти показва колко красива е любовта и те правете толкова щастлива е същият, който днес дори не те поглежда. Романтиката е отдавна забравена, а обяснение няма. Сякаш излизаш с друг, напълно непознат и отчужден мъж.

Липсва привързаност  

В началото на връзка той не спираше да те прегръща и да те държи за ръката. Искаше да прекарвате повече време заедно, а вечер, когато заспивахте, той те гушкаше силно и не искаше да те пусне. Когато бяхте разделени, не спираше да ти пише съобщения и да ти звъни, само и само да чуе гласа ти дори за минута.

Е, днес неговото държание е толкова различна. Той вече не чувства привързаност към теб, нито нужда от присъствието ти. А това много ясен знак, че той може да не се чувства привлечен от теб вече. А как се случи това и защо го допуснахте, само и единствено вие може да си отговорите.

С времето тръпката и страстта бавно си отиват от вашата връзка, а заедно с тях и любовта. И това може да се познае по липсата на интимност, която повечето двойки подценяват. Може би жените се срамуват да говорят на тази тема, тъй като това пряко засяга тяхното самочувствие и поставя под въпрос женствеността им. Но трябва да знаете, че няма нищо срамно в това. Защото много дами са в същото положение.

 

Tagged , , , , , ,
на горе