Мъжете на първа среща и грешките, които неусетно допускат
Любов и партньорство

Мъжете на първа среща и грешките, които неусетно допускат

Преди да започнем да изброяваме грешките, искаме да подчертаем, че имаме предвид жените, които все още са запазили уважение към себе си. Това не се отнася за онези дами, чиято единствена цел в живота е да открият принца на белия кон, който да ги изведе от калта и да ги превърне в принцеси.

 

Флиртът не е за всеки. И дори флиртуването да е присъщо на мъжкия пол, трябва да признаем, че доста често им пишем „слаб 2“ за него. Може би повечето мъже си мислят, че ако ухажват една жена и ѝ направят няколко комплимента като „знаеш ли колко си красива“ или пък „как може красиво момиче като теб да е само“ и директно си печелят билет към сърцето на дамата. Твърде грешно!

Скъпи мъже, на жените им е писнало от подобни комплименти, които са най-безсмислените думи, защото, когато споменете за красотата на жената, вие казвате факт. И така опитите ви за сладникави думички всъщност са изявени факти, които са очевидни.

Ето кои са най-честите грешки, които мъжете допускат, когато флиртуват с нежния пол.

Изтъкване на финансовото им положение

Една от най-големите грешки на мъжете е, когато още преди да са опознали жената, с която излизат, да започнат да говорят за себе си и живота си. Ако си на първа среща с нея и през цялата вечер не спираш да се хвалиш с твоите постижения, бизнес и финансовото ти положение, рискуваш да създадеш твърде грешно впечатление. А всички знаем, че няма втори шанс за първо впечатление. Подбирай внимателно думите си. Този, който наистина е стойностен никога ама никога не говори за себе си и собствените си постижения. Акъл с пари не се купува.

Демонстриране на самочувствие и високомерност

Още една грешка, с която мъжете много бързо могат да изгубят интереса на жената към тях. Ако си на първа среща с нея и наистина я харесваш, тогава трябва да знаеш, че с демонстриране на самочувствие и високомерност, е по-вероятно да я изгубиш, отколкото спечелиш.

Жените харесват уверените мъже. Онези, които държат на думата си и са мъже на само по пол. Но в никакъв случай една себеуважаваща се дама не би толерирала подобно нагло държание. Внимавай също и как се държиш със сервитьорите. Тя наблюдава това и е много важно какво впечатление ще създадеш у нея. Нали не искаш да те мисли за високомерен грубиянин, който няма никакви обноски?

Приемане на жената като сексуален обект

Може би приемането на жената като сексуален обект е най-обидното нещо за всяка себеуважаваща се дама. И как иначе! От както свят светува, жените са възприемани като такива, а истина е, че те могат да дадат на един мъж много повече от това. Та така – ако наистина искаш да я спечелиш, мери думите си. Може да ѝ направиш няколко комплимента, но не прекалявай. Гледай я само и единствено в очите, колкото и да ти се иска да погледнеш на друго място. Въздържай се от шеги и закачки, защото не я познаваш достатъчно добре и не знаеш как ще реагира.

Заглеждане на други жени

Още една грешка, която повечето мъже допускат, когато излизат на среща с жената, която харесват е заглеждането на други жени през това време. Ако си мислите, че дамата, с която сте не обръща внимание на тези малки детайли, много грешите. Вярно е, че е заложено в мъжката природа, но ако наистина държиш нея, трябва да проявиш уважение към нея и да положиш малко усилия.

Да, светът е пълен с красиви жени, но ти в момента имаш шанса да бъдеш не само с красива, но и с добра и умна жена, а тази комбинация е рядко срещана. Така че помисли добре, би ли рискувал сигурността за изкушението?

Жените не се влюбват в напразните приказки, а в действията и поведението на противоположния пол. И ако искате наистина да спечелите сърцето на една жена, ще трябва много да се постараете. И да запомните, че с нахалство и арогантност не се стига никъде.

Tagged , , , , , ,
на горе