Истинската любов ще я познаеш по неговия поглед и отношението към теб, мила

Истинската любов ще я познаеш по неговия поглед и отношението към теб, мила
Любов и партньорство

Истинската любов ще я познаеш по неговия поглед и отношението към теб, мила

Истинската любов – красивата приказка, за която всеки един от нас мечтае да изживее. И разбира се ако имаме привилегията, тя остава с нас завинаги.  Когато един мъж осъзнае, че е напълно влюбен във вас, е трудно да скриете това. Изражението на лицето, думите и мислите му ще ви издадат какво чувства към вас. Чувства  се достатъчно комфортно във вашата компания, той ще се отвори и ще бъде себе си. Всичките му маски са изчезнали, когато е с вас. Той може да бъде наистина себе си.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Признаци на истинската любов

Той се чувства достатъчно удобно да бъде себе си с теб

Някои мъже се страхуват да не направят грешки или да покажат недостатъците си на жените, тъй като не знаят как да бъдат себе си.

Те ще държат всичко в рамките на своите стени и никога няма да ви покажат истинското си лице, което затруднява наистина да разберете кои са те. Но ако той се чувства достатъчно комфортно с вас, той ще се отвори и ще бъде себе си. Всичките му маски са изчезнали, когато е с вас. Той може да бъде наистина себе си.

Класата на жената си личи по отношението към нейния партньор

Първа любовна среща – най-подходящия момент да го впечатлиш

Допуска ви близо

Когато мъжете са влюбени, те не искат да бъдат твърде далеч от жената, която обичат. Те изпитват нужда от физически контакт с нея. Тоест, ако вашият мъж изпитва истински чувства към вас, той постоянно ще иска да бъдете заедно, да държи ръката ви, да ви целува или да ви прегръща. Знаете, че ако е възможно, той никога няма да иска да бъде физически отделен от вас.

Той ще бъде нежен с чувствата си, но много изразителен към тях – в смисъл, че се радва на близостта ви и ако е възможно, би искал да бъде до вас през цялото време. Близостта до човека, когото обича, го кара да се чувства щастлив и доволен.

Изневерява ли жената, когато обича мъжа до нея?

Уважавай чувствата на жената до теб – тя е всичко, приятелю

Той се държи като ваш герой

Знам със сигурност, че той е човек, който е готов да направи повече за вас.

В началото може да е срамежлив, но след като ви опознае и види колко сте страхотен човек, няма да спре да се опитва да ви впечатли. Той ще направи всичко възможно само защото иска да се увери, че знаете колко много го е грижа за вас и иска дългосрочна връзка с вас.

Той ще се увери, че няма да бъдете наранени или да преминете през същите проблеми в миналото – и вие наистина ще видите разликата в него в сравнение с други мъже, с които сте излизали. Когато накараш един мъж да се почувства като твой герой, той ще направи почти всичко за теб.

Изглежда невъзможно, но всъщност не е толкова трудно. Това е нещо, което можете да направите, без дори да опитвате – и си заслужава, защото той ще направи всичко възможно, за да се увери, че се чувствате като кралица. Номерът е да го накараш да се почувства като герой. И има неща, които можете да кажете и съобщения, които можете да изпратите, за да задействате този естествен биологичен инстинкт.

Той ви познава по-добре от всеки друг

Той не е привлечен само от външния ви вид, той знае и всичките ви недостатъци. Той знае как да ви накара да се смеете и усмихнете, как да ви накара да се почувствате обичани и ценени. Ще се изненадате как той знае и помни всяка малка подробност за вас. Той знае какво харесвате, знае миналото и настоящето ви и дори бъдещето ви (о, повярвайте ми, тъй като той иска да бъде голяма част от него).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Истинската любов – надеждата, от която се нуждаем

Семейството е най-важното нещо на този свят – то е всичко

Игнорирането е най-доброто отмъщение в любовта, което влудява мъжете

Tagged , , , , , , ,
на горе