Изневерява ли жената, когато обича мъжа до нея?
Любов и партньорство

Изневерява ли жената, когато обича мъжа до нея?

Винаги се е вдигало много шум около мъжете, които изневеряват на своите жени. А изневерите от нежния пол са оставали по-малко чути и някак си скрити. Умишлено ли е или не, но изневярата не се дели на мъжка и женска.

И жените могат да изневеряват. И го правят. Но там е по-различно. И винаги с причина. Жената е тази, която обича силно. И влюби ли се в един мъж, тя има очи само и единствено за него. И нищо друго няма смисъл. Никой друг няма смисъл. Само той.

Жената изневерява, когато е неоценена. Подценена. Забравена.

Мъжете често забравят, че жената не е кукла, нито аксесоар. А човек с чувства. Който те обичат да нараняват.

Забравят също, че жената не е домакиня. Нито прислужница. А човек с мечти. И цели.

Забравят и нейната красота. Която все още привлича останалите мъже. Но фактът, че я приемаш за твоя собственост и даденост, ти пречат да видиш колко желана и красива е жената до теб.

Жените изневеряват. Но никога не го правят без причина. И винаги страдат от това.

Ето някои от признаците, които показват, че жената изневерява на мъжа до нея.

Тя е много разсеяна

Тя е много отговорен и сериозен човек. Помни всичко до най-малката подробност. Никога не е забравяла за нещо, независимо дали е важно или не. Но напоследък е толкова разсеяна, че изобщо не може да я познаеш. Повтаря неща, които е казала  и избягва зрителен контакт с теб. Много трудно може да разговаряш с нея.

Според психолози и терапевти, когато държанието на една жена започне драстично да се променя, това може да бъде знак за изневяра.

Променя стила си на облича

Напоследък обръща внимание все повече на външния си вид. Постоянно си купува нови дрехи, различни от нейния досегашен стил. Променя не само облеклото си, но и започва да посещава по-често салоните за красота, както и да спортува. Дали прави всичко това за себе си или има някой друг мъж, когото се опитва да впечатли? Това остава загадка, която трябва да отгатнеш много скоро. Но бъди внимателен. Истината може и да те изненада. Е, неприятно, но все пак е изненада. От която ще те заболи.

Отегчена е

Жените много лесно и бързо могат да те отегчат от една връзка, както и от мъжа до тях, дори и да го обичат. Всъщност любовта не е основен фактор, който държи здрава и успешна връзката.

Жената може да се отегчи по много причини. Но една от тях е, вниманието, което все по-рядко ѝ отделяш. Може би работиш много, но забравяш, че жената до теб се нуждае от теб самият и присъствието ти.

Не бъди твърде скучен и сериозен. Освен време за работа, трябва да имаш време за нея и за забавление. Изведи я на вечеря или я покани на почивка само двамата, за да се опитате да възстановите отношенията, които са доста нестабилни в момента.

Нуждаете се от голяма доза романтика и време, само за вас.

Вече не иска да излизаш с нейните приятели

Не е типично за нея да не те кани да излизаш с нейната компания. В началото на вашата връзка не е пропуснала нито веднъж да ти каже, че ще се мотае с приятелки навън и че иска да я придружиш. А сега, всеки път, когато излиза, дори не ти казва, че няма да си е вкъщи. Определено има нужда от лично пространство, но ако това поведение не е в неин стил, със сигурност голяма причина се крие зад него. В повечето случаи става въпрос за изневяра. И за това, че жената не се нуждае повече от присъствието на нейния партньор. Защото има друг, който е откраднал сърцето ѝ. А може би тези излизания с „приятелки“ са срещи с нейния любовник. Кой да знае?

Отделя повече време на телефона си

Винаги е предпочитала физическото присъствие и контакт с хората. А в твоята компания никога не си е позволявала да скролва на телефона си или да стои дълго на него. Единствено го е поглеждала, за да разбере колко е часът. До днес. Когато прекарва повече времето си, гледайки към малкия екран на нейния мобилен. И забравя за всичко останало. Не чува какво казваш, нито забелязва, че си до нея. Вечер си ляга късно, защото стои до късно на телефона си. Но какво толкова интересно има там? И по-важно ли е то от теб, нейния партньор.

Най-добрият начин да разбереш е, като я попиташ директно защо отделя толкова много време във виртуалното пространство. Дори може да искаш да погледнеш телефона ѝ, за да видиш дали наистина е толкова интересно отвъд екрана.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе