Една жена винаги усеща, когато вече не я обичаш
Любов и партньорство

Една жена винаги усеща, когато вече не я обичаш

Жената винаги усеща, когато вече не я обичаш. И това е много болезнен момент за нея. Независимо от това какво е направила, никоя представителка от нежния пол не заслужава подобна развръзка на нейната любовна приказка. Но любовта е щастлива и има смисъл тогава, когато в нея участват двама. Неяснотата и объркаността, които изпитва мъжът, се отразяват не само върху неговото поведение, но и върху отношението към жената до него.

Да обърнеш вниманието на това как се държи той с теб от началото на връзката ви до сега, е най-добрият начин да разбереш дали любовта му към теб избледнява с времето. Бъди по-внимателна и наблюдателна. Не ти казваме да бъдеш черногледа, но не искаме да таиш надежди, които ще се окажат напразни и ще те заболи. Очаквай всичко от всеки. Дори и това, че твоят любим не те обича така, както преди. Да, възможно е. Случва се. Никой не е застрахован от това. А и все пак става въпрос за чувства, които никой не може да контролира.

Ето какво може да го издаде, че не изпитва същата силна любов към теб, както в началото на вашата връзка.

Много е раздразнителен

Дори и там, където любовта е най-силна, има спорове и скандали между двойките. Не е задължително винаги да имате една и съща гледна точка или да сте на едно мнение. Да, понякога ще има неща в другия, които ще те дразнят. Но това е съвсем нормално и много скоро след вашия спор, вие отново ще бъдете в добри отношения. Но ако споровете между вас зачестяват и той се дразни дори от най-малкото нещо, със сигурност нещо не е наред с него.Когато се изнервя за всичко, дори и когато искаш да говорите за вас и връзката ви, започваш да изпитваш страх от него и това, че всеки момент може да избухне.

Не откриваш нищо общо между мъжа, в който се влюби и този, който е сега. Страхуваш се да правиш каквото и да е, защото не знаеш по какъв начин той ще реагира и дали няма отново да вдигне опустошителен скандал. Крайно време е да седнете и да поговорите за вас и отношенията ви, но най-вече за неговото поведение, което те нараня. Не отлагай повече този разговор.

Не чувстваш сигурността му вече

В началото на вашата връзка си се чувствала не само обичана и желана, но сигурна и защитена. Знаела си, че каквото и да стане, той е твоят герой, който ще те закриля и пази. До днес. До момента, в който „твоят герой“ не изпитва тази силна любов към теб и дори не изпитва нуждата да те защитава. И предпазва.

Сякаш не го интересуваш повече и дори целият свят да се обърне срещу теб, няма да направи нищо, за да те спаси. Болезнено е да знаеш как някой, който е бил готов на всичко за теб, днес да го чувстваш далечен и студен. И да усещаш неговото безразличие и липса на любов.

Не планира нищо с теб

Ако той е този, който обикновено планира къде да излезете или отидете на почивка, а днес  не иска и да чуе за това, със сигурност има някакъв проблем между вас. Мъжът не си прави планове с една жена, ако не иска тя да е част от живота му занапред. Тоест ако е спрял да те включва в бъдещите си пътувания и планове, то е, защото не иска да си част от тях. Това става обикновено, когато спре да изпитва чувства към жената и иска да се раздели с нея, но не знае още по какъв начин да ѝ го каже.

Твърди, че си се променила

Забелязваш ли как напоследък ти казва, че му се страхуваш странна и различна. Че си променена и не си онова момиче, с което се запозна. Може би ти си си все същата. Просто отначало е бил опиянен от теб и привлечен, а с времето, когато той „изтрезнява“, все повече осъзнава, че не сте един за друг.Трудно му е да говори за това и намира за по-лесно да изтъква постоянно различията, които имате, за да те накара да разбереш и ти това.

Може би иска да ти каже, че ти не си за него и е по-добре да се разделите, за да имаш възможността да срещнеш някой друг, с който ще се допълвате и ще си щастлива с него. Не може да му се сърдиш, нито да го обвиняваш. Страстта, която е изпитвал към теб, няма нищо с връзката и чувствата занапред. За да бъдат щастливи двама души, трябва да гледат в една и съща посока. И ако сте чували, че различията се допълват, не е така. Различията усложняват любовните отношения. Защото хората не са склонни на компромиси, а те изискват страшно много такива.

Има и такива връзки, които се разпадат. Такива, в които любовта не е достатъчно силна, за да устои на перипетиите, с които животът я сблъсква. Но дори и тази връзка да свърши с тъжен край и раздяла, не е причина да се откажеш от любовта. Ако той те напусне – не е бил правилният човек. И знай, че няма как да срещнеш правилния, докато търпиш грешния. И се надяваш един ден да се промени. Но този ден така и не идва.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , ,
на горе