Ритуали за благоденствие и астрологична прогноза за деня на зимното слънцестоене

Ритуали за благоденствие и астрологична прогноза за деня на зимното слънцестоене
Астрология

Ритуали за благоденствие и астрологична прогноза за деня на зимното слънцестоене

 

Зимното слънцестоене е важен астрологичен феномен, когато Слънцето се отдалечава възможно най-далеч от небесния екватор. С прости думи, днес имаме най-дългата нощ в годината и най-краткия ден. Също така зимното слънцестоене ще отбележи началото на зимата в северното полукълбо и лятото в южното.

Астролозите съветват да се съсредоточите върху душевното си състояние и да се отървете от ненужния боклук у дома. Зимното слънцестоене е най-доброто време да огледате апартамента си и да изхвърлите неща, които вече не са приятни за окото и отвличат вниманието ви от по-важни задачи. След такова генерално почистване си струва да запалите свещ с градински чай и да обиколите всички стаи с нея. Както знаете, градинският чай действа като „щит“ от негативната енергия, прочиствайки пространството. Можете да започнете да планирате важни събития: сватби, пътувания, големи покупки. Всички неща, които планирате в деня на зимното слънцестоене през следващите шест месеца, ще бъдат придружени от късмет.

Астрологична прогноза по зодиакални знаци

Какво ще донесе зимното слънцестоене на представителите на различните знаци на зодиака?

 

Овен. Беше натоварена година и вече сте готови за заслужена почивка. Ако е възможно, вземете допълнителен почивен ден от работа и прекарайте време насаме със себе си или с любимите си хора. Сега Луната е във връзка с вашия четвърти дом, което ви кара да ви липсва семейството, да почувствате нуждата да се съберете отново със семейството си. Но опозицията на Луната спрямо Плутон и ретроградна Венера предизвиква противоречиви емоции у вас, всява хаос в главата ви. Така че просто трябва да забавите темпото.

 

Телец. Не можете да бъдете наречен нерешителен човек, но имате и моменти на съмнение. Луната, която минава в близост до третия ви дом, ви изпраща ясно послание: „Останете там, където сте сега“. Но вашият планетарен владетел Венера, който е ретрограден, не е съгласен. Кара ви да мислите много за следващите стъпки, да правите планове за бъдещето. Накратко, най-добрият ви залог е да направите компромис: да не предприемете решителни действия, а да преразгледате възгледите си – от текущата си система от убеждения до целите си за 2022 г.

 

Близнаци. Вие сте в силна позиция, така че се възползвайте от всички възможности, които се отварят пред вас. Докато Луната „осветява“ вашия втори дом, стремейки се към стабилност, тя също се противопоставя на ретроградните Венера и Плутон, чрез осми дом на вътрешни трансформации, полезни ресурси и сродни души. Независимо дали сте необвързани или щастливи в двойка, може да помислите за финансовите и романтичните си инвестиции в света. Трудността ще бъде, че вашите кариерни стремежи и планове за личния ви живот може да са в дисхармония един с друг.

 

Рак. Сезонът на Козирог е труден период за вас, тъй като този знак на зодиака представлява полярността, пълната противоположност на вашата. Но има добра новина: вашият път на духовно израстване за тази година завършва добре. Луната, преминаваща през вашия зодиакален знак, ще се противопостави директно на ретроградните Венера и Плутон през вашия седми дом на сътрудничество и социален контакт. Нещо приключва ли? Не се вкопчвайте в хора, места и ситуации, които вече сте надраснали.

 

Лъв. Пътуването на Луната през вашия дванадесети дом е доста напрегната планетарна позиция, която ви дава чувство на несигурност, което мразите. Така че почивката е най-доброто решение. И физически, и емоционални. Помислете кои области от живота ви заслужават най-голямо внимание през следващата година. Правилно ли разпределяте енергията и времето си? Не вземайте никакви прибързани решения, а направете пълна инвентаризация на живота си. Това ще ви бъде от полза много скоро, когато дойде моментът да действате бързо и решително.

 

Дева. Кой каза, че е невъзможно да успееш едновременно в обществения и личния живот? Да, това звучи като измама в разгара на сезона на Козирог. И въпреки това можете да направите всичко. Но бъдете внимателни: можете емоционално да се увлечете по едно нещо (или човек), но скоро ще бъдете привлечени от друго. Ето защо е толкова важно да намерите баланс и да слушате сърцето си, за да направите правилния избор и да постигнете успех и в двете области. Няма да е лесно, разбира се, като се има предвид, че Луната се скита през вашия социален единадесети дом, противопоставяйки се на ретроградната Венера и Плутон през вашия пети дом на любов, творчество и слава.

 

Везни. Напоследък вие сами се изненадвате и нарушавате установените модели на поведение. Това важи особено за семейните ценности и отношенията с другите. И така, каква е сделката? Вашият планетарен управител Венера е в ретрограден през четвъртия дом на семейните и романтичните отношения. Може би мислите как да възстановите контактите с роднини или стари познати. Това ще ви донесе вътрешна хармония и ще ви помогне да успокоите потока от различни емоции и преживявания.

 

Скорпион. Какво ще кажете за новогодишните празници със семейството си? Пътуването на Луната през вашия девети дом предизвиква мисли за домашен уют и събиране с хора, които обичате. Въпреки това, противопоставянето на Луната срещу ретроградна Венера и вашия планетарен управител Плутон може да създаде някои проблеми. Например, пътуването до семейството ви може да бъде отложено поради външни фактори или може да възникнат събития, които ви пречат да постигнете това, което искате. Във всеки случай можете да намерите изход. Мислете за препятствията като за интересни „предизвикателства“ и всичко със сигурност ще се окаже благоприятно за вас.

 

Стрелец. Трудно е да се справяш с емоциите на другите и с преобладаващи обстоятелства, когато те пречат на собствените ти цели и желания, нали? Но Вселената вярва, че сте достатъчно силни, за да поемете предизвикателството. По един или друг начин ще имате за какво да мислите, когато и ретроградната Венера, и мощният Плутон „нависнат“ над втория ви дом, стремейки се към стабилност, комфорт, финансово благополучие и житейски насоки.

 

Козирог. Вашият сезон идва. И това несъмнено трябва да ви радва и да ви дава сила. Луната обаче, преминаваща през вашия седми дом на сътрудничество, социални контакти и партньорства, ще донесе неочаквани промени, за които подсъзнателно все още не сте готови. Противопоставянето на Луната спрямо Плутон и ретроградна Венера ще ви накара да се чудите колко различни са вашите ценности и ценностите на хората, които смятате, че са близки. Когато имате отговори, вашата среда естествено ще започне да се променя.

 

Водолей. Въпреки факта, че обикновено вървите лесно през живота и го възприемате като приключение, сега чувствате нуждата да забавите малко, като включите рационален подход. Това се дължи на четирите планети, които „витаят“ над вашия мистериозен дванадесети дом на знаците на съдбата и висшата съдба. Може дори да ви се стори, че обстоятелствата не са във ваша полза, че нещо постоянно пречи на вашите планове. Но в действителност всичко се движи в правилната посока. Бъдете търпеливи и оставете Вселената да ви води по пътя, който е бил предназначен.

 

Риби. В близко бъдеще ще трябва да обърнете специално внимание на социалната сфера на живота си. Въпреки факта, че вашият воден зодиакален знак има течна природа и развита емпатия, които обикновено ви помагат да се свързвате с хора и да създавате приятели лесно, сега изпитвате трудности в общуването, установяване на нови контакти и поддържане на стари. Факт е, че Луната не само „осветява” вашия пети дом, центриран в сърцето, но и формира опозиция на ретроградната Венера и Плутон през вашия социален единадесети дом. Опитайте се да се отпуснете и да не взимате драстични решения относно заобикалящата ви среда. Това трудно време просто трябва да се преживее.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе