Уважавай чувствата на жената до теб – тя е всичко, приятелю

Уважавай чувствата на жената до теб – тя е всичко, приятелю
Любов и партньорство

Уважавай чувствата на жената до теб – тя е всичко, приятелю

Ако искате да направите жената до вас щастлива, има само един правилен начин: покажете ѝ любов и уважение! Взаимното уважение наистина е единственият доказан начин за щастлив брак. Щом четете това, знаем,  че искате да откриете най-добрия начин да покажете уважение към по-добрата си половина и точно това ще ви разкрием днес. Подарете си щастлив живот, изпълнен с много любов и прекрасно момент с вашата съпруга.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Как да уважавате чувствата на жената до вас

Обърнете внимание на нейните емоционални нужди

Една жена винаги ще ви се сърди, ако не се грижите за нейните нужди, особено за нейните емоционални. Жените жадуват за внимание, обич и възхищение. Искаме да бъдем изслушани и разбрани от нашите близки. И като се замислите, това наистина не са големи искания.

Ако жена ви желае да бъде сама, трябва да ѝ дадете лично пространство, но също така да сте сигурни, че тя знае, че ще бъдете там и ще я чакате, независимо от всичко. И когато тя има нужда да говорите или просто да споделите тишината с нея, трябва да оставите каквото и да правите и да бъдете с нея незабавно.

Нужен си ми като въздуха, който дишам, скъпи мой! Дори повече

Винаги бъдете честен с нея

Да я лъжете е друго нещо, което ще нарани чувствата на жена ви всеки път. Спомнете си, когато двамата се оженихте, как си обещахте, че ще останете лоялни и честни един към друг, независимо от всичко, и трябва твърдо да го спазвате.

Това, че не сте честни с нея, може само да я накара да се усъмни в силата на чувствата ви. Истината е, че не можете да продължите да лъжете някого, когото обичате.

Любовта е толкова простичка, но ние хората я усложняваме с глупостта си

Струва точно нула лева и нула стотинки да бъдеш добър човек! Защо не опиташ?

Слушайте внимателно, когато тя говори

Това е нещо, за което всяка жена жадува без съмнение! Просто искаме да имаме здравословна комуникация с другите си половинки и искаме те да обръщат повече внимание на това, за което говорим, и да ни слушат по-внимателно. Искаме да запомнят малките детайли, тези, които смятат, че не са толкова важни, но може би са важни за нас.

Брачният живот би бил много по-лесен, ако партньорите работят върху това да станат по-добри слушатели. Така че следващия път, когато жена ви говори с вас, поддържайте зрителен контакт с нея, не я прекъсвайте и слушайте какво има да ви каже.

Истинският мъж уважава жената до себе си и я приема като равен партньор

Бъдете ВЕРНИ!

Ах, мечти! За съжаление, това е правило, което повечето мъже решават да нарушат рано или късно. Това е и една от най-честите причини браковете да се разпадат. Когато решихте да се ожените за жена си, вие се заклехте, че ще прекарате остатъка от живота си с нея и че тя ще бъде единствената жена в живота ви завинаги.

Нарушаването на обетите ви просто би означавало, че никога не сте я обичали достатъчно или че в даден момент сте спрели да я обичате. Изневярата на жена ви определено ще нарани нейните чувства. Тя не само ще се почувства предадена, но и засрамена и наранена.

Виновна ли е жената, че мъжът до нея изневерява

Приемете я за своя най-добра приятелка

Освен че е ваш романтичен партньор, съпругата ви трябва да бъде и най-добрият ви приятел и това е нещо, което трябва да ѝ казвате по-често. В края на краищата тя е човекът, който ще стои до вас завинаги. Доверете ѝ своите най-дълбоки и добре пазени тайни. Покажете ѝ, че заслужавате доверие и я насърчете да ви разкрие и своите тайни.

И каквото и да се случи между вас, никога не разкривайте нейните тайни на други хора. Това е най-несправедливото нещо, което можете да ѝ причините, и ще нарани чувствата ѝ повече, отколкото предполагате.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Диагноза „Несподелена любов“ – болезнената надежда, която никога не умира

Любовта е красива, когато е споделена! Без лъжи, болка и обида

Как да бъдеш привлекателна? Съвети за жените да изглеждат по-привлекателни и уверени!

Tagged , , , , , , , , , , , ,
на горе