Диагноза „Несподелена любов“ – болезнената надежда, която никога не умира

Диагноза „Несподелена любов“ – болезнената надежда, която никога не умира
Любов и партньорство

Диагноза „Несподелена любов“ – болезнената надежда, която никога не умира

Тази статия е посветена на всички онези жени, които са имали смелостта да признаят чувствата си, но са били отхвърлени и наранени. Дами, вие сте прекрасни. И помнете, че в живота често не получаваме това, което искаме, не защото не го заслужаваме, а защото ни чака нещо много по-добро от него. И Бог ще ни го изпрати в точния момент. Само повярвайте. Силно. И истински.

Несподелената любов боли. Несподелената любов е като парче стъкло, което е забито в сърцето на жената. Да си влюбена в онзи мъж, който е напълно безразличен към теб е като да ти капе кръв от сърцето. Не знаеш как да се излекуваш. Нито кога ще ти мине. А може би и няма да ти мине. Или по не веднага.

Има теории, че несподелената любов живее вечно в сърцата на хората. И може би е така. Може би не се влюбваме в човека, а в представата за него и всички онези моменти, които си представяме и мечтаем да изживеем заедно.

Несподелената любов не бива да ни спира да изпитаме споделената и истинската любов. И е време за нея. Остави миналото зад гърба ти. Прости на този мъж и продължи напред. Надеждата често бъди е обречена от самото начало. Но не заслужаваш ли да бъдеш щастлива?

Представяме ти някои съвети, които ще ти помогнат да преодолееш несподелената любов

 

Фокусирай се върху себе си

Трябва да знаеш, че на този свят има хиляди жени като теб. Хиляди такива, които са се открили пред един мъж. Такива, които са споделили своите чувства, но за съжаление са останали разочаровани, отхвърлени и нарани. Но не може да се сърдим, когато някой не ни обича. Не избираме в кого да се влюбим, нали така?

Но след като сме били отблъснати е редно да затворим тази страница от живота ни. И да продължим напред. Може би е трудно да приемеш факта, че този, в когото си влюбена, току що скъса и последния билет към сърцето ти, защото не иска да е там, но животът е такъв, какъвто е.

Сега е моментът, когато трябва да обърнеш малко внимание и на себе си. Стига си инвестирала времето си в хора, които не заслужават дори погледа ти. Погрижи се за себе си, спортувай, направи някаква промяна във външния си вид. Фокусирай се върху кариерата си. Светът на жената не трябва да се върти около един мъж.

Не се обвинявай

Да започнеш да търси вината в себе си, защото той те е отблъснал е най-голямата грешка, която може да направиш. Не е нужно ти да си причината, поради която той не иска връзка. Както споменахме по-горе за чувствата на хората не може да се сърдим, нито да търсим отговорност.

Представи си, че и в теб се влюби някой несподелено, а ти го отблъснеш, защото в момента не си готова за подобни отношения или защото усещаш, че той не е твоя човек. Причината не е в него, а в теб в този случай, нали?  Ето защо не бива да обвиняваш себе си и да си търсиш кусури. Защото това ще ти навреди много, а не заслужаваш това.

Дай шанс на друг мъж

Нали не мислиш цял живот да чакаш несподелената си любов? Защото ако веднъж те е отблъснал, няма да размисли и да се влюби в теб. Това го има само във филмите, които изкривяват напълно представата за любовта и отношенията между мъжа и жената. Време е да излезеш с друг и да му дадеш шанс. Може би в началото ще ти бъде трудно, но след време дори сме сигурни, че ще ти хареса и ще започнеш да се питаш защо не си го направила по-рано.

Не пропилявай нито ден в мисли за някой, който не се сеща за теб и съществуването ти. Твърде несправедливо си към себе си.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , ,
на горе