Любовта е толкова простичка, но ние хората я усложняваме с глупостта си

Любовта е толкова простичка, но ние хората я усложняваме с глупостта си
Любов и партньорство

Любовта е толкова простичка, но ние хората я усложняваме с глупостта си

Едва ли има човек на този свят, който да не иска да срещне любовта. Някой, с когото да остареем, да се сгушим през нощта и който ни кара да се чувстваме специални. Но кои са най-важните неща в една връзка? И какви основни такива трябва да допринесе един партньор, за да се радва на здрави отношения със своята половинка?

Успешната връзка изисква и двете страни да положат усилия и ангажираност. Добрият партньор е някой, който ви помага да постигнете целите и мечтите си. Добрият партньор ви подкрепя във всичко. Винаги е до вас и иска да бъдете щастливи.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето какво трябва да допринесе всеки партньор в една връзка

Уважение

Някои елементи на здравата връзка не са просто желателни, те са съществени. Те са силните основи, върху които се гради всичко останало. Въпреки че може да е хубаво да имате партньор, който ви кара да се смеете, има много по-фундаментални неща, които трябва да търсите. Уважението е едно от тези неща.

Ако вашият партньор не ви уважава, той никога няма да ви оцени. Това означава, че уважавате мненията, мислите, чувствата и идеите на другия.

Това също означава, че не се възползвате от партньора си, когато е уязвим или слаб. Това включва да бъдете честни един с друг за това как се чувствате и да показвате загриженост и състрадание към проблемите на вашия партньор.

Примерите за уважение от партньор включват:

– Отворена комуникация

– Наистина изслушване един друг

– Обръщане на внимание и утвърждаване на чувствата и нуждите.

– Комплименти

– Разбиране и оценяване на вашите различия

– Показване на благодарност за нещата, които един друг прави

– Подкрепа и желание за изграждане на общо бъдеще

Честност

Без честност в една връзка, тя няма истинска същност. Така че вашият идеален партньор трябва да бъде прям и искрен.Имате нужда от партньор, който да внесе честност в една връзка, ако очаквате да има доверие. А доверието е от съществено значение във всяка връзка, защото без доверие никога няма да има сигурност.

Може да е трудно да се развие дълготрайна любов, ако не се чувствате сигурни и не се доверявате на партньора или връзката си. Честността е отличен начин за изграждане на доверие. Трябва да знаете, че партньорът ви няма да ви излъже или предаде. Те винаги ще ви кажат истината и ще бъдат откровени с вас, дори ако ви боли или не е това, което искате да чуете.

Любов и привързаност

Любовта е горивото на една връзка. И така, ако търсите нещо трайно, трябва да се уверите, че вашият партньор ви обича толкова, колкото и вие него.

Разбира се, всички даваме и получаваме любов по малко по-различни начини и затова можем да имаме различни идеи как да я покажем. Разбирането на любовния език на другия може да ви помогне да се сближите с партньора. Но по същество, когато обичате някого, вие държите много на него и искате да прекарате качествено време с този човек.

Може да мислим за любовта като за пеперуди в стомаха и пламъци от страст, но истинската любов е много по-дълбока от желанието. Ако вашият партньор ви обича, той иска да направи всичко възможно, за да ви помогне и да ви подкрепи. Вашето щастие и задоволство са важни за него. Той иска да ви защити и да ви предпази.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Какво е нужно за щастливата връзка? Истинска любов и шепа доверие

Обичам те, но не искам връзка с теб

Мъжете не харесват жени с твърде високо самочувствие – това ги отблъсква

 

Tagged , , , , , , , ,
на горе