Как да привлечем богатство според датата на раждането ни – много полезни съвети!

да привлечем богатство
Астрология

Как да привлечем богатство според датата на раждането ни – много полезни съвети!

Как да привлечем богатство? Оказва се, че финансовият успех зависи пряко от датата на раждане. Изчислете вашето щастливо число и вижте съветите!

 

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание HappyWoman.bg 

Някога замисляли ли сте се, че успехът в живота е пряко свързан с датата на вашето раждане? Днес решихме да ви запознаем с един удивителен метод за нумерология на богатството, който се основава на работа с числа, свързани с вашия рожден ден. Тази уникална техника ви позволява да определите силните и слабите страни на човек, скритите способности, а също така ви казва в каква посока трябва да насочите потоците на биоенергия, за да получите в крайна сметка максимална полза. На първо място, ще трябва да разберете „своя“ номер – това ще бъде кодът на вашата биоматрица. За да направите това, съберете датата, месеца и годината на раждане и ги намалете до една цифра

 

Например вашата дата на раждане е 3 юли 1968 г. Изчислявате така: 3 + 7 + 1968 = 1978. След това добавете всички едноцифрени числа: 1 + 9 + 7 + 8 = 25. Намалете до една цифра: 2 + 5 = 7.

Друг пример, който ще ви помогне по-добре. Да приемем, че рожденият ви ден е 22 септември 1984 г. Действаме по предишната схема: 22 + 9 + 1984 = 2015. След това събираме получените числа: 2 + 0 + 1 + 5 = 8.

След като изчислихте цифрата си, разберете каква работа трябва да свършите, какво трябва да направите, за да привлечете богатство и какво трябва да се избягва.

 

Резултати:

Вашето число е 1 -ето как да привлечем богатство 

Хората с това число обикновено са амбициозни, със силна воля и ясни лидери. За да привлекат богатство, те трябва да развият чувство за хумор и да бъдат лоялни към другите, да водят активен живот. Сряда е най-добрият ден за решаване на всички проблеми за тези хора. Именно в този ден трябва да проведете важни преговори и да сключите споразумения.

Отрицателни вибрации: егоизъм, гордост, самохвалство.

ТОП 5 имена, чиито носители привличат късмет

Как да определите кой сте били в минал живот по дата на раждане

Вашето число е 2-ето как да привлечем богатство 

Такива хора не трябва да работят сами, а в екип. Развивайки общителност, грижа, доброта в себе си, ще можете да придобиете чувството за ритъм, необходимо за работа с енергията на богатството. Когато подписвате споразумения или договори, опитайте се да го направите с два пръста. Това е вашият ключ към привличането на паричен поток.

 

Вашето число е 3-ето как да привлечем богатство 

Имате вродена интуиция, ентусиазъм, доволни сте от това, което имате. Трябва да развиете гласа и въображението си, да намерите повече приятели. Фокусирайте се само върху интуицията си. Пазете се от водата, защото този елемент може да се превърне в огромно препятствие по пътя към паричните потоци за „тройките“.

Отрицателни вибрации: ревност, приказливост, нетърпение, безкритичност.

Четирите зодии, които са шантави и забавни в леглото

Четирите зодии, чието мислене все още е от старата школа

Вашето число е 4

 

Тези хора трябва да развият сериозност, търпение, съзнание. Планирайте само дългосрочни проекти, откажете се от краткосрочните перспективи. Въпреки вродените склонности към умствена работа, не се колебайте да работите с ръцете си. Грижете се за парите, които печелите, инвестирайте в дома и семейството си, пазете се от хазарта.

Отрицателни вибрации: желание за командване, критичност, натиск върху другите, мързел, нетърпение, неподатливост.

 

Вашето число е 5

Трябва да си намерите работа, която можете да напускате и да се връщате, когато пожелаете. Не се страхувайте да промените сферата на дейност, да посетите нови места: рутината бързо притеснява „петиците“. Избягвайте наркотици, алкохол.

Отрицателни вибрации: безотговорност, безразличие.

 

Ето как разваляте връзките си в зависимост от зодията ви

Трите основни закона на Вселената, които винаги работят

Вашето число е 6.

За да създадете благоприятна енергия за привличане на пари, обърнете внимание на обкръжението си. Вашият финансов успех ще последва от всички дейности, свързани с дома, образователните институции, общественополезен труд, образование.

Отрицателни вибрации: гордост, бездушие, намеса в делата на други хора, упоритост, потискане на другите.

 

Вашето число е 7.

Постоянно търсите нови знания, обичате да получавате нова информация. Седем е числото на необвързаните: вероятно обичате да прекарвате много време насаме със себе си. За да привлечете богатство, използвайте това време за добро, четене, мислене, учене, изобретяване на нещо ново. Бизнес лидерството не е за вас, успехът може да дойде в резултат на усърдна, индивидуална, професионална работа. Вие сте самоуверени, уравновесени, притежавате изключителни умствени способности.

Отрицателни вибрации: нетърпение, склонност към меланхолия, потайност, необвързаност.

Зодиите, които изтощават емоционално партньора си

Зодии, които живеят най-дълго

Топ 4 на най-състрадателните хора в зодиака

Вашето число е 8

Трябва да се научите да работите за другите. Стремете се да влезете в големия бизнес, защото когато започнете работа в голяма компания, портфейлът ви веднага ще надебелее приятно. Развийте ораторски умения в себе си: слушайки вашите пламенни речи, мнозина ще посегнат към портфейла си.

Отрицателни вибрации: прекомерна амбиция, пренебрегване на здравето, нетолерантност, злоупотреба с власт, необуздана екстравагантност, скъперничество.

 

Вашето число е 9

Развивайте толерантност и разбиране към проблемите на другите. Опитайте се да помогнете и посъветвате другите как да разрешат финансови проблеми, вдъхновете ги за трудови подвизи. Не изисквайте от себе си власт, неограничено притежание на определени неща, както и пламенна любов от страна на служителите.

Отрицателни вибрации: гняв, скъперничество, униние, плахост, несигурност, нерешителност.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , ,
на горе