Защо мъжете над 40 години харесват по-млади жени
Любов и партньорство

Защо мъжете над 40 години харесват по-млади жени

Възрастта не е нищо друго освен число, нали така? Много двойки с голяма възрастова разлика вероятно ще се усмихнат, когато прочетат това.  От друга страна, тези, които не са имали връзка с някой много по-млад или по-възрастен, просто не го разбират. Няма да попитате това на глас, но съм сигурна, че продължавате да се чудите: „ЗАЩО“?

Мили читатели, не приемайте всичко толкова чувствително. Помнете, че всеки има право да живее живота си така, както иска и е много по-важно и по-добре да се фокусирате върху вас самите, отколкото цял живот да гледате в чуждата пъничка. А сега по темата: Защо мъжете над 40 години харесват по-млади жени? Е, време е да разберем.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Защо мъжете над 40 години харесват по-млади жени

Физическа привлекателност

Първото нещо, което привлича по-възрастния мъж в една млада жена, е нейната физическа привлекателност. Нека бъдем честни тук – той може да се влюби в нейната страхотна личност по-късно, но когато един мъж започне да флиртува с нея, той няма представа какъв тип човек е тя.

Единственото нещо, което той вижда, е нейното невероятно тяло и красиво лице.  В крайна сметка това е напълно естествено.Така че, когато този човек погледне себе си и когато погледне тази млада жена, която стои до него, нормално е той да изпитва физическо привличане.

Алфа мъжкар

Какво привлича по-възрастен мъж в по-млада жена? Е, в момента, в който мъжете навлязат в ранните си 40 години, повечето от тях започват да изпитват криза на средната възраст. Освен всичко друго, те стават параноични, че са загубили своята мачо страна. Те не са толкова привлекателни и толкова физически силни, колкото някога са били.

И така, мъж в началото на 40-те всеки мъж ще започне да се тревожи. Той ще си помисли, че е загубил чара си и че вече не е алфа мъжкарят, който беше. И това много ще го изплаши.

Следователно, когато намери по-млад партньор на по-зряла възраст, той всъщност показва на себе си и на останалия свят, че все още има каквото е необходимо. Нека светът чуе, че този мъж все още е привлекателен и може да има каквото момиче поиска!

Шанс да преживее младостта си

Човечеството като цяло е обсебено от безсмъртието. Така е от началото на времето. Всички сме ужасени от идеята да остареем и да загубим младостта си. Е, мъжете са шампиони в това и ще използват всяка възможност, която имат, за да се почувстват отново млади, независимо на колко години са всъщност. И какъв по-добър начин за един мъж да преживее младостта си от това да се среща с по-млада жена?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Втори шанс се дава, докато любовта все още не си е отишла

Мъжете на първа среща и грешките, които неусетно допускат

Виновна ли е жената, че мъжът до нея изневерява

 

Tagged , , , , , ,
на горе