Април ще донесе огън от любов на пет зодии
Любов и партньорство

Втори шанс се дава, докато любовта все още не си е отишла

Не всички раздели са окончателни и водят до развод. Всъщност съпругът ви може да ви иска обратно, въпреки че може да не е толкова откровен за това. Добрата новина е, че той ще покаже неоспорими признаци, че иска да възроди любовта ви.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Признаци, че съпругът ти иска да те върне обратно в живота си

Той е искрен за това да се съберете отново

Ако той събере смелост и ти го каже дирекно, тогава това очевидно е така. Но, разбира се, напразните думи не означават нищо. Той може да ви каже, че му липсвате, но това не е задължително, че ще направи всичко възможно, за да ви върне обратно.

Той поема отговорност за случилото се

Може би той е играч. Или може да е работохолик, поставил кариерата си над вас. Но ако ви иска обратно, той ще поеме отговорност за това, което е направил в брака ви. Това означава, че той вече не намира извиненията, които е измислял толкова дълго. Застава зад своите грешки, признава ги и не само ги споделя откровено, но и се опитва да се промени.

Той се опитва да реши проблемите, които са ви накарали да се разделите на първо място

Решаването на проблемите, които са ви накарали да се разделите, е ясен знак, че той иска да се събере отново с вас. Например, това може да бъде под формата на ходене на терапия или евентуално оттегляне от работните му задължения, за да има повече време за вас.

Що се отнася до вас, бихте могли да се опитате да разрешите и собствените си проблеми, защото и двамата партньори имат вина, когато бракът им се руши.

Бракът е отговорност, за която трябва да си готова. Не поредната прищявка

Той говори за бъдещи цели – и вие сте включени

Кажете, че сте имали непринуден разговор с вашия отчужден съпруг. Питате го как е и той говори за бъдещи планове. И с изненада разбирате, че те включват и вас. Това е доста очевидно. В сърцето си той все още вижда бъдещето си с вас. Споменаването на това – дори случайно – може да е тласъкът, от който се нуждаете, за да се върнете един към друг и да се помирите в крайна сметка.

От вас зависи дали искате да имате бъдеще и с него.

Жената отмъщава на мъжа, който не я цени с изневяра

Той често общува с вас

Знаете, че съпругът ви иска да се помирите, ако продължи да общува с вас. Той ви се обажда или изпраща съобщения по същия начин, както преди да се разделите.

Той прави това, защото иска да възроди връзката, която някога сте имали. От друга страна, той може да се опитва да компенсира лошите комуникационни умения, довели до раздялата. По същество това е един от опитите му да реши проблемите, които ви накараха да се отдалечите един от друг.

Той все още се грижи за вас

Ако съпругът ви иска да се върнете, той ще се погрижи да ви защити. И вие ще усещате това, дори и когато сте далече един от друг. Ще усещате сигурност и защита и ще знаете, че той винаги стои зад гърба ви и никога няма да позволи на никого да ви нарани. Да, това е любовта.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

В брака няма място за егоизъм. Бракът е споделеност и взаимна грижа

Любовта е толкова простичка, но ние хората я усложняваме с глупостта си

Истината за красотата е, че тя няма нищо общо с външния вид. – Джоан Харис

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе