Жената отмъщава на мъжа, който не я цени с изневяра
Любов и партньорство

Жената отмъщава на мъжа, който не я цени с изневяра

Изневярата няма пол. Но изневерява ли жената на мъжа, когото обича? И ако наистина тя изпитва чувства към него, защо ще го прави? Защо ще отиде в обятията на друг? Жената, която обича силно няма очи за други мъже. А само за един единствен. Но често този мъж не осъзнава това, което има до себе си. Не осъзнава какъв късметлия е и как животът му е направил най-хубавия подарък. Нея.

Да, жената изневерява. Тя не е безгрешна, но никога не прави нищо без причина. Без нещо, което да я е подтикнало към това. Жената изневерява не на мъжа, когото обича, а на мъжа, който не я цени. И който я приема като даденост. Вещ. И нищо повече.

Ето кои са причините, които може да подтикнат жената към изневяра.

 

Флирт с други жени

Една често срещана причина, която кара жената да изневери на своя партньор е, когато той флиртува с други жени. Всички знаем, че това е начин мъжете да подхранват своето его, но често забравят за чувствата на жената до тях. Още по-неприятно е, когато той флиртува пред очите на собствената си жена. Това показва и неуважение към нея, както и унижение. А желанието за отмъщение понякога е по-силно от разума, въпреки че отмъщението не води до нищо хубаво. Под влиянието на неприятните емоции, жената има една единствена цел – да го накара да се почувства по начина, по който тя. Най-добрият избор за отмъщение – изневяра.

Проява на неуважение

Взаимното уважение е ключът към здравите отношения. Уважението и доверието вървят ръка за ръка. Дори бихме казали, че те са толкова важни, колкото и любовта. Без взаимно уважение е невъзможно да съществува здрава и хармонична връзка. А и нито една жена няма място до мъж, който не я уважава. Неуважението е и честа причина за изневеря. Когато той не зачита мнението ти, няма никакво отношение към теб и дори си позволява да те нагрубява, ти започваш да изпитваш неприятни чувства към него и желание да си отмъстиш. Отново желанието за мъст, което е и пряко свързано с изневярата.

Изневяра

„Око за око и зъб за зъб“. И така до днес. И така във всичко. Друга честа причина, която кара жената да изневери на своя партньор е това, че преди нея той го е направил. И то не само веднъж, а много пъти. Жените намират утешение, като отвърнат по същия начин, който ги е наранил. Защото те искат техните партньори да изпитат същата болка, която са изпитали. Искат да си го върнат. Но не споменават нито дума. Тайно действат. И решат ли да го направят – нищо не може да ги спре.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе