Дженифър Лопес за любовта си с Бен Афлек: Никога не съм била по-щастлива

Дженифър Лопес за любовта си с Бен Афлек: Никога не съм била по-щастлива
Лайфстайл

Дженифър Лопес за любовта си с Бен Афлек: Никога не съм била по-щастлива

Латино дивата е избрана да краси корицата на „People” за февруарския брой на списанието. В него тя за първи път говори откровено за връзката си с Бен Афлек.

https://www.instagram.com/p/CZbxjD8FkAc/?utm_medium=copy_link
https://www.instagram.com/p/CZbxjD8FkAc/?utm_medium=copy_link

Новината за техния романс развълнува цял свят и вдъхна вяра на много хора, че никога не е късно да се събереш отново с любовта на живота си. А за Джей Ло този мъж е нейната любов.

В предишни интервюта певицата винаги е споделяла, че нейният най-голям страх е да не остарее сама. След няколко несполучливи връзка, Джей Ло най-накрая откри сродната си душа, с която да прекара живота си.

„Никога не съм се чувствала по-добре“, казва 52-годишната красавица пред списанието. Тя и Бен се събраха отново миналата пролет след дългогодишна раздяла. Преди това двамата бяха двойка от 2002 до 2004 г.

„Чувствам се по-щастлива от всякога. Радвам се че най-сетне имам такава връзка и ще направя всичко възможно, за да я запазя. Заслужаваме го. Аз съм много горда с Бен, с мъжа, в който се превърна. Дълго време го наблюдавах отстрани, но сега чувствам, че сякаш се намираме на един и същи етап в живота си. Просто искам бъдещето ми да бъде изпълнено с любов, с децата ми и моя партньор. Мисля, че всеки иска точно това – да остарее щастлив“, споделя латино дивата.

Този месец очакване и най-новия кино проект на певицата, в който участие ще вземе и още една голяма латино звезда – Малума. В интервюто тя споделя и подробности около филма „Омъжи се за мен“. В него Дженифър Лопес влиза в образа на поп звезда, която се омъжва за непознат, след като хваща годеника си, чиято роля играе Малума в изневерява. В комедията Джей Ло си партнира с още един много известен актьор Оуен Уилсън. Очаква се премиерата на филма у нас да излезе около Свети Валентин.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе