Ако не изтръпваш при мисълта, че ще бъде с друга – преодоляла си този мъж, мила

Ако не изтръпваш при мисълта, че ще бъде с друга – преодоляла си този мъж, мила
Любов и партньорство

Ако не изтръпваш при мисълта, че ще бъде с друга – преодоляла си този мъж, мила

Стремежът да преодолееш някого, когото обичаш, може да изглежда доста предизвикателно и дори непосилно, особено ако сте били заслепени от болката след раздяла. В края на краищата, когато ви е грижа за човек толкова силно, може да бъде мъчително и болезнено да преодолеете тези чувства и да продължите живота си.

За щастие има седем ключови начина да преодолеете някого, когото обичате, така че да можете да продължите напред завинаги във всеки смисъл на думата.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Как да преодолееш мъжа, когото обичаш

Приемете реалността на ситуацията

Когато става въпрос да превъзмогнете някого, когото обичате, една от първите стъпки е да приемете реалността на случилото се. Например, когато сте влюбени в някого, който не ви обича, е време да се примирите с този вид несподелена любов и да спрете да се надявате, че нещата ще се променят по чудо.

След като признаете истината пред себе си и решите да приемете, че този човек не изпитва същото към вас, тогава можете да превърнете това в повратна точка и да започнете лечебния процес.

Не се срамувайте да потърсите помощ

Когато искате да преодолеете някой, който внезапно е разбил сърцето ви, не трябва да се страхувате да се обърнете за помощ към приятели, семейство или дори психолог. Не е нужно да се изправяте сами в тази трудна любовна ситуация и наличието на хора в живота ви, които ви обичат, може да бъде неразделна част от това да продължите напред и да се откажете.

Когато се обградите с хора, които пазят гърба ви и искат само най-доброто за вас, това може да ви помогне да се измъкнете от тази душевна дупка и да осъзнаете, че имате много в живота си, за което да сте благодарни.

Излезте от зоната си на комфорт

Когато се опитвате да преодолеете някого, една от най-добрите стъпки, които можете да предприемете, е да опитвате нови дейности. Ако винаги сте искали да научите как да танцувате салса, да вземете курс по готварство или да се присъедините към клуб по зумба, трябва да се възползвате от тази възможност, за да се включите в нови забавления и следователно да създадете нови приятели.

Не само се отваряте да се забавлявате и да се срещате с интересни хора, но също така доказвате на себе си, че животът продължава дори след като този човек вече не е в живота ви или в сърцето ви.

Не бъдете най-големият си враг

За много хора, които се опитват да преодолеят някого, когото обичат, те често се обвиняват или са ядосани на себе си, че са в това положение. Въпреки това, винаги трябва да се отнасяте към себе си с любов, грижа и уважение, особено в този труден момент.

Поглед към бъдещето

Ако се чудите как да преодолеете някого, когото обичате, и да преодолеете раздяла, която сякаш е дошла от нищото, наложително е да гледате напред, а не назад.

Направете почивка от социалните медии

Колко често преглеждате Facebook профила на този човек? Ако наистина искате да го преодолеете, време е да спрете да проверявате неговите публикации, снимки и сторита.

Изчистете всички спомени и неща, които ви напомнят за него

Когато се опитвате да продължите напред и да превъзмогнете някого, когото обичате, необходима стъпка е да премахнете оставащите напомняния за този човек, които може да ви заобикалят.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Тик-так, времето изтича! Не го пропилявай в сълзи за никого – част първа

Тик-так, времето изтича! Не го пропилявай в сълзи за никого – част втора

Съществува ли идеалната жена? Ето как да се превърнеш в такава

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе