Съществува ли идеалната жена? Ето как да се превърнеш в такава

идеалната жена
Любов и партньорство

Съществува ли идеалната жена? Ето как да се превърнеш в такава

Идеалната жена – образ, който съществува във всяка мъжка фантазия. Комбинация от физически характеристики и черти на характера. Обръщайки се към хиляди несемейни мъже с молба да опишат представата си за перфектната жена, ние успяхме да откроим седемте ключови характеристики, които я отличават.

Момичето, с което излизате, едва ли ги притежава всичките, но все пак може да търсите някои или повечето от тях.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Признаци на идеалната жена

Тя прави всичко със стил

Ако има нещо, което отличава идеалната жена от всички останали, това е класата и стилът, които тя вкарва във всичките си действия и изказвания. Всеки неин жест е пълен с изящество и достойнство, но идващи отвътре, а не придобити само за конкретния повод.

След като е поставила високи стандарти за себе си, тя очаква същото отношение от мъжете и никога няма да се снизходи до това да бъде с някой, който очевидно е извън нейната класа. Тя може да разпознае истинския мъж, дори той да не е облечен с костюм на Armani и да не е дошъл на партито със скъпа кола. За нея е достатъчно да чуе увереността в гласа му и да види силата в очите му.

Има големи амбиции

За жена с такава класа и достойнство като описаната по-горе е нормално да има големи амбиции. Тя не се вижда като аксесоар на богаташ, защото не е златотърсачка. Амбициите ѝ отиват далеч отвъд това. Те се основават на упорит труд, усърдие, последователност и постоянство, поради което са реалистични и изпълними.

Тя знае какво иска и е готова да работи усилено и да прави жертви за това. Много мъже са избягали уплашени от амбициите й, но това не изглежда да я притеснява. Тя търси мъжа, който ще я подкрепя. Говорейки за амбициите на перфектната жена, тя със сигурност трябва да намира баланса между работа и личен живот.

Идеалната жена е уравновесена и зряла

Всеобщото схващане е, че мъжете си падат по предизвикателни и трудни жени, но тук бих искала да спомена, че в случая предизвикателни и трудни не означава безотговорни и незрели. Перфектната жена със сигурност знае как да задържи мъжа заинтересован и заинтригуван, и въпреки това тя е уравновесена и зряла.

С такава жена до себе си, всеки мъж може да бъде сигурен, че винаги ще получи подкрепата, от която се нуждае, за да преследва високите си амбиции и цели.

Тя има мозък

Ако тя се чувства спокойна и комфортно да обсъжда теми от различни области на живота, тогава може би тя се доближава много до колективния образ на перфектната жена, която имаме предвид.

В този път на мисли тя почти не забелязва мъже, които са склонни да притежават емоционалния и интелектуален обхват на чаена лъжичка. Играчите и празноглавците нямат шанс да попаднат на нейния радар, защото интелигентността я възбужда повече от всичко друго.

Тя е откровена и честна

Идеалната жена или поне жените, които се доближават най-много до това определение, имат смелостта да казват истината, дори когато боли. Тя знае, че когато лъже партньора си, тя лъже себе си. И когато му изневерява, тя изневерява на собствените си чувства.

Можете лесно да разберете дали жената срещу вас крие нещо. Е, дори понякога да е адски трудно да го разберете, трябва да опитате колкото можете. Ако търсите перфектната жена, едва ли имате време да се занимавате с натрапчив лъжец, нали?

Ако възприемаме връзката между мъж и жена като къща, перфектната жена знае, че доверието и уважението са нейните основи. На нея може да се има доверие и естествено очаква същото открито отношение от мъжа до себе си.

Идеалната жена не е лесна

Повечето момичета и жени, които се срещат активно, имат достатъчно здрав разум да не си лягат с мъж на първата среща. При идеалната жена обаче този период може да е малко по-дълъг. Това е така, защото тя иска да се увери, че е с правилния мъж и е безопасно да го приеме за свой любовник.

По-важното обаче е, че това е нейната стратегия да тества интереса му към нея. Ако той си тръгне в търсене на по-лесно момиче, значи просто не си струва вниманието и времето, което ще отдели за него. Този тип поведение е съвсем естествено. Като по-слаб пол, жените внимават да не се обвързват с мъж, който не е подходящ за тях.

Не обича да досажда

Както във всичко останало, което прави, перфектната жена се държи със стил в отношенията си с мъжете. Тя уважава личното пространство на партньора си и очаква същото от него.  Не обича мъже, които постоянно се оплакват. Идеалната жена е силна и независима.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Само за смели момичета: Как да спите с мъжа, когото тайно харесвате

Искам да излизам с теб и само с теб. Ти си моето момиче

Защо мъжете отблъскват перфектното момиче

 

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе