Искам да излизам с теб и само с теб. Ти си моето момиче
Любов и партньорство

Искам да излизам с теб и само с теб. Ти си моето момиче

Излизаш от известно време с него. Толкова много ти допада и ти е приятно в неговата компания, но се притесняваш дали е двустранно. Искаш да разбереш харесва ли те и как се чувства, когато е с теб, но не знаеш как да го попиташ. Срамежлива си и не може да зададеш директно въпроса. Но не спираш да си мислиш за него и това те подлудява.

Е, винаги има начин да разбереш дали те мисли за приятна компания. И ние сме тук, за да ти помогнем. Сложи край на съмненията и започни да се забавляваш, щом ти е приятно с него. А дали те харесва, остави това на нас. Ние ще ти покажем знаците, които го издават.

Представяме ти признаците, които показват, че той харесва компанията ти.

Иска да те опознае

Няма мъж, който случайно да те пита неща за теб самата. Ако той се интересува от живота ти, със сигурност този човек иска да те опознае и да разбере дали ще си идеалната половинка.

Може би иска да научи и колко общо имаш с бившата му, защото не иска отново да се среща с такъв тип момиче и историята да се повтори.

Ако всеки път, когато излизате заедно, той не спира да ти задава въпроси, свързани с теб, това е ясен знак, че му допадаш и иска много повече от просто среща. Иска излизанията ви да прераснат в по-дълбоки отношения.

Винаги се опитва да те докосне

Дали ще отмести кичур от лицето ти или те хване ръката ти, винаги ще си намери причина, за да те докосне. Докосването е повече от ясен знак, че той те харесва и му е приятно в твоята компания. Ако се отпуска, когато сте заедно, шегува се с теб и не спира да се смее, то няма повод за никакви притеснения. Определено си му приятна и много скоро вашите срещи ще се превърнат в нещо повече.

Гледа те в очите

За никого не е тайна, че мъжете обичат да оглеждат жените от глава до пети. Но не и този, който те харесва истински. Защото той ще те гледа директно в очите. Продължително. Дълбоко. Дори и да не го прави умишлено, в момента, в който търси зрителен контакт с теб се издава, че си много повече от приятна компания. Очите издават чувствата, които понякога нямаме смелост да изречем на глас.

Разказва на приятели си за теб

Стигне ли се до това, той да говори на приятелите си за теб – този човек не само те мисли за приятна компания, но и те харесва. Нито едно момче няма да си губи времето с момиче, което не му допада. Нито пък да споделя за нея пред неговите близки. Всички знаем, че мъжкия пол не приема толкова сериозно срещите и излизанията с нежния пол, но ако той споделя за теб пред останалите, несъмнено си му влязла под кожата.

Нервен е, когато е с теб

Още едно доказателство, че не си му безразлична е, когато е нервен и притеснителен с теб. Той иска да се представи в най-добрата си светлина и да останеш с хубави впечатления за него. Човек, на който му е безразлично как ще го възприемеш, няма да се интересува, нито да се притеснява за това как ще изглежда в твоите очи.

Ако той постоянно си играе с ръцете си, срамува се да те погледне в очите и се изчервява, със сигурност те харесва. Е, дори и това да е присъщо на някой петокласник, няма място за сърдене. Мъжете понякога се държат като деца и в това им е чарът.

Прави ти комплименти

Комплиментите никога не идват без причина. Ако той постоянно ти повтаря колко красива си или колко му е приятно с теб, не се притеснявай, нито съмнявай. Защото наистина е така. Един мъж никога не би казал нещо, което не мисли. А и няма защо да излиза с теб, ако не те харесваше или не беше приятна компания, светът е пълен с други момичета.

С нетърпение очаква поредната среща

Когато си била на среща с един мъж, ако има следващи такива – той наистина те е харесал. А ако той е инициатора и този, който отправя поканата, определено си му приятна компания и иска да прекарва още и още време с теб. Няма никакво място за притеснение. Просто се отпусни и се наслаждавай на всеки един миг, прекаран с него. Животът е твърде кратък. Не се прави на крайно недостъпно, нито пък на прекалено лесно. Просто бъди себе си, имай малко повече увереност и не се съпротивлявай на това, което те прави щастлива. Ти си жена и заслужаваш най-доброто. И не подлежи на съмнение.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе