Вижте кои са най-благоприятните и кои най-опасните дни през януари

Вижте кои са най-благоприятните и кои най-опасните дни през януари
Астрология

Вижте кои са най-благоприятните и кои най-опасните дни през януари

 

 

Благоприятните дни през януари, за щастие, са повече от неблагоприятните, в които трябва да бъдем внимателни.

  Ето кои са щастливите дати:

1 януари – огледална дата

01.01 е важен ден, в който много от нас ще имат късмет в новия бизнес. Полезно е да прекарате първия ден от годината в бизнес, така че не бива да се разсейвате от нещо негативно. Ако нещо не ви носи удовлетворение, не го правете в първия ден на 2022 г.

2 януари преходът на Меркурий в знака на Водолей

На 2 януари планетата ще бъде в единадесетия дом на хороскопа, където ще остане до 25 януари. Този ден и следващите три седмици ще бъдат благоприятни за работа, пазаруване, общуване, създаване на нови познанства. Посветете този ден на романтика и бизнес заедно.

3 и 4 януари – максимален поток на Квадрантидите

Квадрантидите ще бъдат активни от самото начало на годината, но пикът им ще бъде на 3-ти и 4-ти януари. Този звездопад има много мощна енергия. От астрологична гледна точка третият и четвъртият ден от годината ще станат много благоприятни за започване на всеки важен бизнес, решаване на натрупани проблеми.

18 януари – краят на ретроградното движение на Уран

На 18-ти внезапно ще изчезне негативната енергия, която се е натрупвала в нас от дълго време. От този ден много от нас ще могат да забравят миналото и да насочат погледа си към бъдещето. Уран ще ви помогне да се пречистите от страхове и комплекси. Този ден ще бъде пълен с приятни изненади.

24 януари – денят на преминаването на Марс в знака на Козирог

На 24 януари планетата ще премине в знака на Козирог, където ще остане до 5 март. Финансовият сектор ще процъфтява, тъй като присъствието на Марс в десети дом на хороскопа създава отлични условия за работа и вземане на важни решения. Много от нас ще могат да излязат от зоната си на комфорт и да предприемат действия.

29 януари – краят на ретроградното движение на Венера

В този ден Венера ще започне своето директно движение, поради което ще бъдем наситени с енергия и позитиви. Тази планета ще ни даде мощен положителен тласък. Много хора ще станат значително по-продуктивни не само на 29-и, но и през останалите единадесет месеца от годината.

30 януари – перигей на намаляваща луна в Козирог

На 30 януари Луната ще бъде в перигей спрямо Земята. Това означава, че разстоянието му до нас ще бъде намалено до минимум. Това значително ще увеличи силата на нощната звезда. Като се има предвид, че в този ден намаляващата луна ще бъде в съзвездието Козирог, приятелски настроен към нея, можем да заключим, че денят ще бъде много продуктивен.

 

 

 

А сега е време да научим и кои са 5-те най-опасни дни през януари. В тези дни е възможен много мощен отлив на енергия.

 

9 януари – съвпад на Слънцето и Венера

На 9-ти Слънцето и Венера ще бъдат в съвпад един с друг. Този аспект е изключително натоварващ, особено ако в него участват най-близките до нас нощни покровители. През втората неделя на 2022 г. може да се очаква рязък отлив на сили и енергия. Много хора ще се чувстват уморени сутрин. Производителността ще намалее значително, но тези, които имат този ден като почивен ден, ще могат да заобиколят проблема, защото могат просто да седят и да се отпуснат.

14 януари – началото на ретроградното движение на Меркурий

На 14-ти Меркурий ще започне да се движи в обратна посока. Този ден ще бъде много неприятен, тъй като много от нас ще започнат да бъдат обзети от съмнения. Хората ще започнат да се питат дали са избрали правилния път в живота. Възможна е и поява на изкривена и невярна информация. Проверявайте всичко, което другите ви казват. Не приемайте на никого думата за чиста монета.

16 януари – съвпад на Слънцето и Плутон

Вторият съвпад на Слънцето този месец ще се случи с Плутон. В този ден ще има много високо ниво на емоционално напрежение. На много хора ще изглежда, че целият свят им се противопоставя, така че те ще започнат да проявяват негативизъм, да бъдат развълнувани, подозрителни. В този ден старите ви комплекси и страхове могат да се събудят. Правете повече от любимите си неща, за да не се поддадете на лошата енергия.

23 януари – съвпад на Слънцето и Меркурий

Слънцето и Меркурий в съвпадат един с друг и ни създават много проблеми. Те се отнасят основно до бизнеса и финансовата сфера. На този ден всеки, който се занимава с търговия и бизнес, трябва да бъде по-внимателен. Хората ще бъдат много емоционални, няма да желаят да сътрудничат. Вероятността от проблеми в работата е максимална. Изходът от ситуацията се крие преди всичко в независимостта и способността за бързо реагиране на промените.

26 януари – денят на прехода на Меркурий в знака на Козирог

На 26-и Меркурий ще се върне в знака на Козирог. На този ден и през следващите няколко седмици хората могат да станат алчни и неподготвени за отстъпки. Да очакваш добри дела от тях определено не си струва. Вместо това е по-добре да започнете да разчитате на себе си. На 26 януари астролозите съветват да се пазите от измамници и да не правите скъпи покупки.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе