8 знака, че сте по-секси, отколкото си мислите  

8 знака, че сте по-секси, отколкото си мислите  
Психология

8 знака, че сте по-секси, отколкото си мислите  

 

Ниското самочувствие и безкрайните съмнения относно нашата привлекателност ни карат да виждаме много повече недостатъци в огледалото, отколкото сме в действителност.

Често се подценяваме, смятайки себе си за обикновени и „сиви мишки“, докато околните ни възприемат по съвсем различен начин.

Как да разберете, че сте много по-съблазнителна, отколкото си мислите?

 

  1. Ако влезете в стая с непознати, те инстинктивно се обръщат да ви погледнат

Имате привлекателност, която другите буквално четат от вас, усещате от разстояние. Повярвайте ми, малко жени имат това качество . Може би забелязвате, че минувачите неволно задържат погледа си върху вас, оглеждайки с интерес вашите дрехи, лице, фигура… Това означава, че не е нужно да се преструвате и да се правите на някой друг, просто трябва да бъдете себе си.

 

  1. Имитират ви

Може би вашите приятели или колеги многократно са възприемали вашия стил, копирали са вашия маникюр и са си купили същите дрехи като вас. Или може би са ви поискали контактите на салона за красота, където правите прическата си или името на крема, който използвате? Това е така, защото те харесват и искат да бъдат като теб.

 

  1. Когато критикувате външния си вид, не ви разбират.

Не харесвате носа, задните си части или правата си коса? И безкрайно се оплаквате от това в присъствието на приятелите си? Но те изглежда са се наговорили и по никакъв начин не искат да се съгласят с вашите твърдения. Повярвайте ми, те изобщо не се опитват да ви успокоят – просто недостатъците ви изобщо не са реални и не хващат окото на никого освен на вас.

 

  1. След първата вечер мъжете ви се обаждат

Един от най-големите страхове на всяка жена е възможността да изглежда безинтересна, особено ако току-що сте започнала връзка с мъж и сте правили първия си секс. „Ами ако не се обади отново ? – мислим с ужас. — Ами ако не ме хареса? Но мъжете ви се обаждат и предлагат да се срещнат отново, което означава, че сте интересни, привлекателни и секси!

 

  1. Завиждат ви

Разбира се, завистта е разрушително чувство, но може да бъде чудесен маркер за тези, които се съмняват в собствената си привлекателност. Повярвайте ми, никой не завижда на грозни, нещастни и скучни жени. И ако има поне един човек на този свят, който да ви завижда, значи имате нещо ценно и уникално. За забавление можете да попитате приятелите си какво биха искали да имат от това, което имате. Повярвайте ми, те със сигурност ще имат какво да кажат.

 

  1. Вие сте във връзка с противоположния пол по-често от приятелките си.

Може да намирате за нормално мъжете да се влюбват във вас през цялото време, да искат да са наоколо и да се страхуват да не ви загубят . Но не всяка жена може да се похвали с такъв успех. Има такива, които чакат нов романс от 3-5 години, докато вие винаги имате късмет с момчета. Дори и да сте заобиколени от много приятели мъже, това също говори за вашата сексуална привлекателност.

 

  1. Получавате комплименти.

Веднага щом се нагласите малко, обуете токчета, гримирате се по-ярко, хората около вас веднага започват да обръщат внимание на това. Казват ви, че изглеждате добре и как ви отива тази рокля, но все още не вярвате? Комплиментите отиват само на тези, които ги заслужават. Което означава, че наистина сте съблазнителна сладурана.

 

  1. Понякога харесвате себе си

Понякога. На места. Когато се отпуснете и се освободите от напрежението и тревожните мисли, които системно ви завладяват и ви принуждават да се съмнявате в себе си. Неочакван и много приятен комплимент или време, прекарано в приятелска компания – и вие ставате игриви и грациозни, придобивайки летяща походка и намигвайки си в огледалото.

Погледнете се в огледалото точно сега и започнете да се обичате така, както другите ви обичат!

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе