Ще срещнеш мъж, който ще ти покаже, че любовта може и да не боли

Ще срещнеш мъж, който ще ти покаже, че любовта може и да не боли
Любов и партньорство

Ще срещнеш мъж, който ще ти покаже, че любовта може и да не боли

Това е твоят човек. Правилният. Не си очаквала, че нещата между вас ще се стигнат до тук. Толкова далеч. Щастлива си с него. Защото той е специален за теб. И ти си специална в неговите очите. Най-добрата. Най-красивата. Защото сте родени един за друг. Отредено ви е да бъдете заедно. Да, трябвала си да срещнеш този мъж, за да повярваш отново в любовта. И в чудесата, които ни чакат, някъде близо до отчаянието.

Той е мъжът за теб. Той е този, който държи здраво ръката ти. И никога няма да я пусне. Той е този, който ти доказа, че истинската любов съществува. Тя е тук. Сред нас. Просто ние отказваме да я видим. И да повярваме в нея.

Любовта не е голяма философия. Нито срещата с правилния. С този, който не само иска да бъде част от живота ти, но и държи да те направи своя законна съпруга. Да свържете любовта си пред Бог. И пред всички хора, които ви обичат.

И когато срещнеш този мъж, ти самата ще го усетиш. Че е той. Правилният. Този, който ще остане. И ще ти покаже, че любовта може и да не боли.

Представяме ти някои от знаците, които показват, че той те обича истински и иска да се ожени за теб.

 Не осъжда миналото ти

Знае всичко за теб и твоето минало. За грешките, които си допускала и стотиците неправилни решения, които си вземала. Знае, че не си безгрешна, но въпреки това те обича. И иска да бъде с теб. Вярва в теб и в това, че днес си много по-добър човек, с който иска да прекара остатъка от живота си. Знае за всичките ти бивши партньори и мъже, с които си била. Дори и да се скарате, никога не споменава нито дума за твоето минало. Нито те съди за него. Приема те и няма проблем с това.

Иска да научи всичко за теб

Той иска да научи всичко за теб до най-малката подробност. От любимия ти цвят до най-голямата ти мечта. Може и на моменти да изглежда леко досаден, но не му се сърди. Толкова много те обича и иска да те опознае добре. Все пак трябва отлично да познава жената, която скоро ще се превърне в негова законна съпруга.

Иска да научи как минава един твой ден, какво те мотивира, от какво се страхуваш. Инвестира много във вашата връзка, надяваме се да не е напразно.

Чувства се готов за брак

Няма идеална възраст за сериозно обвързване. Възрастта няма общо със зрелостта и готовността на един мъж да се ожени. Не става въпрос за години, а за усещане. Усещане, че тя е твоята жена и не си представяш живота си с друга. Усещане, че вече си готов да поемеш отговорността, която бракът носи със себе си. Усещане, че може да се грижиш за още един човек, освен за себе си. Че си готов да създадеш семейство.

Може да си на 30 години и да се колебаеш, но може да си на 20 години и да го искаш повече от всичко.

Ако той ти говори за брак и семейство, бъди сигурна, че вече е готов за това. Защото никой мъж не произнася тези дума на глас, без да ги е осмислил и наистина да го иска.

Обича да говори за бъдещето с теб

Този мъж, който иска да си част от живота му, ще те включва във всички бъдещи планове. И не само за идния уикенд или утрешното парти, но и за следващите 10-15 години. О, да! Той е хлътнал по теб и вече мечтае за общ дом и деца, с които да го дариш.

Започне ли да ти говори за бъдещето и да включва и теб – не се колебай. Ти си неговата избраница и много скоро ще получиш предложение за брак.

Иска мнението ти

Този мъж се интересува от твоето мнение постоянно. За него то е много важно и го уважава. Винаги се допитва до теб, както за дребни неща, така и за по-важните. Прави всичко това, защото той винаги предпочита да казва „ние“, а не „аз“. Смята, че сте едно цяло и никога не мисли само за себе си.

Той гледа на теб като на важен човек в неговия живот, с който иска връзка в дългосрочен план и иска да има общо бъдеще с теб. Ако не беше важна за него, нямаше да се интересува нито от мнението ти, нито от теб самата.

Говори за деца

Стигаме и до един от най-важните и сериозни знаци, които издават, че със сигурност този мъж иска да има връзка с теб. Стигне ли се до темата за децата – да, ти определено си много важен човек за него. Щом той е избрал да бъдеш майка на децата му, този човек те обича с цялото си сърце.

Мъжете не обичат да говорят за семейство и деца, когато не са готови. А ако не те приема сериозно, никога не би споменал нито дума за това.

Бъди уверена, че той повече от всичко иска да станеш негова жена. И много скоро ще чуеш думите „ще се омъжиш ли за мен“. О, толкова е сладко!

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , , ,
на горе