Истинската красота е много повече от красиво лице! Тя е излъчване, отношение, харизма

истинската красота
Любов и партньорство

Истинската красота е много повече от красиво лице! Тя е излъчване, отношение, харизма

Истинската красота е в доброто сърце. Какво означава да си наистина красива? Много жени са станали твърде обсебени от идеята за красота, главно защото обществото прие нова изкривена дефиниция за красота – съвършенство. Те смятат, че всичко е до извивки, лица и тела. Да бъдеш наистина красива обаче започва отвътре. Повече от външния вид, истинската красота е да имаш силна личност, да създаваш положително въздействие и да бъдеш себе си – въпреки че целият свят ти казва да станеш такъв, какъвто не си.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Показатели за истинската красота

 Вие сте уверени

Няма нищо по-привлекателно от една наистина уверена жена. Когато сте уверени, можете да правите нещата, които искате, можете да кажете това, което искате да кажете, и можете да покажете истинското си лице, без да се тревожите твърде много за това, което обществото има да каже. Когато сте уверени, никога няма да се страхувате да изглеждате, действате и мислите различно. Хората ще ви оценят за това, че сте вие.

 

Знаете, че не сте перфектна

Въпреки увереността, вие знаете, че не сте перфектни, защото никой не е и никой не може да бъде. Така че прегръщате недостатъците си и не им позволявате да ви победят. Вместо това работите върху слабостите си и ги превръщате в силни страни. Вие приветствате градивната критика на хората и пренебрегвате нездравословните коментари. Вие сте наясно, че не можете да угодите на всички, така че избирате да се съсредоточите върху нещата, които имат значение. Решихте да се обичате, защото сте съвършено несъвършени.

Вие сте страстни

Те могат да го видят в очите ви, когато купите любимата си книга, очите ви просто блестят. Всеки път, когато пътувате до ново място, вие сте толкова въодушевени. Всеки път, когато говорите за целите си в живота, вие се вълнувате твърде много, притежавате историята си и знаете какво искате. Фокусирани сте върху постигането на целите си. Вие сте изпълнени със страст във всичко, което правите, и тази изгаряща страст ви прави красиви без да ви се налага да полагате други усилия.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Истината за красотата е, че тя няма нищо общо с външния вид. – Джоан Харис

Семейството е най-важното нещо на този свят – то е всичко

Когато красотата на жената не е достатъчно условие за вярност. И защо мъжете изневеряват

 

Tagged , , , , , , , ,
на горе