Тик-так, времето изтича! Не го пропилявай в сълзи за никого – част втора

Тик-так, времето изтича! Не го пропилявай в сълзи за никого – част втора
Любов и партньорство

Тик-так, времето изтича! Не го пропилявай в сълзи за никого – част втора

Представяме ти останалата част от начините, които ще ти помогнат по-лесно да преодолееш липсата, която изпитваш към своя бивш.

Емоционална независимост

О, нима той бе единственият, който те караше да се чувстваш добре? Да бъдеш щастлива? Много жени допускат да бъдат емоционално зависимо от своите половинки. Тоест обричаш щастието си на тъга, в момента, в който го оставиш в нечии чужди ръце. Ако разчиташ на друг да те направи щастлива, ти ще бъдеш затворник. И никога няма да усетиш свободата и сладостта на независимостта. Тя не е невъзможна, всичко се крие тук, в мислите ни.

В момента, в който осъзнаеш, че ти си единствената, която е отговорна за своето щастие, ще се освободиш от оковите, които сама си постави. И ще почувстваш щастие и удовлетворение. До тогава, мила – не се надявай да бъдеш щастлива. Защото никой не е длъжен да те прави такава. А само ти, ти и ти!

Помисли върху връзката ви

В момента, в който той започне да ти липсва, трябва да помислиш за вашата връзка. Как би я описала? Каква беше тя? Как те караше да се чувстваш? Помогна ли ти за личностното израстване и превърна ли те в друг, по-отговорен и добър човек? С какво допринесе твоят партньор в живота ти? Мъжете и жените виждат света по различен начин. И нито имаме право да ги видим за това, нито пък те нас. Защото и двата пола нямат вина.

Противно на всички твърдения, мъжете също търсят дълбока връзка. Нещо истинско. Нещо, за което си струва да се борят. Но тъй като не са много добри в откровенията и думите или поне ни карат да мислим по този начин, ние жените често грешим за тях. И ги приемаме като повърхностни хора, които се интересуват само и единствено от сексуалните отношения. Но далеч не е така, за което им дължим извинение, разбира се.

Прави неща, които те разсейват

Това може би е един от най-често даваните съвети. Но наистина работи. Когато той започне много да ти липсва, затрупай се от работа. Или започни по-често да излизаш с приятелки. Излез от зоната си на комфорт, опитай нещо ново. Преодолей някой твой стар страх, който напълно ще отмести вниманието и мислите ти за твоя бивш.

Сега е моментът, в който е полезно да се срещаш и запознаваш с нови хора. Но това няма как да стане ако не разчупиш малко мястото си и сивото ежедневие, което допълнително те отегчава и кара да мислиш за него.

Имаш достатъчно време, за да опознаеш себе си и най-накрая да разбереш кое е това, което ще те направи щастлива.

Обърни внимание на кариерата си

Няма по-правилно време от сега. Събери сили и превърни болката, която изпитваш в сила, която ще ти помогне да преодолееш по-лесно трудностите. Жената, която е наранена е способна на много. Тя винаги е била, но сега емоциите са твърде силни в нея и притъпяват страха от провал. Болката те превръща в звяр. А жената е истински боец. Дори и наранена, тя може да постигне всичко. Дори и това да преодолее своята голяма любов. И липсата, която изпитва. Защото жената е символ на сила и борбеност. А ти още ли се съмняваш в себе си?

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , ,
на горе