ДНЕВЕН хороскоп за 5 септември 2022 (понеделник)

дневен хороскоп за 11 септември 2022
Астрология

ДНЕВЕН хороскоп за 5 септември 2022 (понеделник)

Дневен хороскоп за 5 септември 2022: Можете да поставите отлично начало на денят и новата работна седмица с релаксиращ сутрешен джогинг или нискоинтензивни домашни упражнения за всички мускулни групи! Хороскопът обещава много интересни и необичайни събития в този ден, свързани с активно забавление и запознанства с нови хора. За да не се уморявате много през този интересен, но активен, а на моменти прекалено активен ден, сутрешните упражнения са това, от което ще се нуждаете, за да получите заряд от жизненост и позитив за следващите 24 часа.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ВИЗУАЛЕН ТЕСТ: Изберете вълшебен часовник и разберете какво ще се промени за вас тази есен

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 5 септември – 11 септември 2022

ХОРОСКОП за месец СЕПТЕМВРИ 2022 г.

Родени между Близнаци и Рак (17 – 23 юни):  Деца на Слънцето, винаги откриващи любовта в необятния океан

Какво са ни подготвили звездите за днес? Ще научим от настоящият дневен хороскоп за 5 септември 2022

Какво да очакват Овните в този ден

ОВЕН – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

Родени между Риби и Овен (19 – 25 март):  Магьосници, съюзили в себе си несъчетаемите огън и вода

дневен хороскоп за 5 септември 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Първо ще го направя, после ще помисля“

Овни, това определено е вашият ден. Днес ще успеете във всичко, стига наистина да искате да постигнете целта си. Това, което хороскопът не одобрява, е бездействието. Не стойте на едно място, не губете време в празни приказки. Спомнете си притчата за две жаби, уловени в дълбок съд с мляко, работете активно и неуморно – направете си масло. Не си струва да започвате нещо ново днес, но това е идеален ден за изплащане на стари дългове и финализиране на започнатото по-рано.

Дневен хороскоп за 5 септември 2022 г. Телец

ТЕЛЕЦ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

Родени между Овен и Телец (17 – 22 април):  Символ на лидер от висок ранг и творческо вдъхновение

ДНЕВЕН хороскоп за 5 септември 2022 (понеделник)
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Не ми трябва чуждото, но не пипай моето“

Телци, както Франсоа дьо Ларошфуко пише: „Има малко непостижими неща в света: ако имахме повече постоянство, бихме могли да намерим път към почти всяка цел.“ Звездите днес ви дават всичко, което ще ви помогне да постигнете целта си: енергия, постоянство, способност да се съсредоточите. Хороскопът предупреждава само за неумереност, прекомерни усилия. Много неща могат да бъдат счупени, като се натиска прекалено силно. Днес трябва да се вслушвате в съветите, оплакванията и молбите на другите.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес

БЛИЗНАЦИ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

Родени между Телец и Близнаци (17 – 23 май):  Човек-стрела, който само се нуждае от ясна цел

ДНЕВЕН хороскоп за 5 септември 2022 (понеделник)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „Един ум е добър, но два са по-добри, особено ако и двата принадлежат на един и същи човек“

Близнаци, Томас Едисън е вярвал, че не се е провалил, просто е намерил 10 000 начина, които не работят. Днес се очертава подобен ден, в който можете да намерите работещ метод, дори ако сте опитали ако не 10 хиляди, то дузина неработещи. Днес главата ви работи перфектно и тялото ви е пълно с енергия, така че няма да ви липсват идеи и сили. Хороскопът ви обещава късмет във всичките ви начинания и ви съветва, да не се отказвате, ако нещо не се получи от първия път.

Ето какво да очакват Раците, според хороскопа за днес

РАК – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

Родени между Близнаци и Рак (17 – 23 юни):  Деца на Слънцето, винаги откриващи любовта в необятния океан

дневен хороскоп за 5 септември 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Всичко идва при този, който знае как да чака“

Раци, днес – 5 септември, вашата активност може да бие всичките рекорди. Използвайте го за добри дела, а не за доказателство за смелост, в противен случай може да си създадете проблеми. Основното нещо за вас в този ден е да си поставите цел, така да се каже, да намерите точка на приложение на усилията. Ако не си поставите достойна задача, жаждата за дейност може да ви тласне към извършване на глупави действия. Хороскопът уверява: вие ще сте готови да участвате във всички състезания, няма да откажете предложения за изграждане на „полезни“ неща за дома от рециклирани материали или да организирате световна революция …

Какво да очакват Лъвовете в този ден

ЛЪВ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

ДНЕВЕН хороскоп за 5 септември 2022 (понеделник)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Ще те отведа в далечината на светлината“

Лъвове, за начало на новата работна седмица работата ще ви нападне още от сутринта. Това магическо животно ще ви „преследва и гъделичка“, ако случайно се опитате, да прекарате времето си в безделие. Работа, работа и пак работа. Именно това мото ви предлага хороскопът днес. Все пак трябва да се отбележи, че самият работен процес – независимо дали решавате професионални задачи или извършвате почистване, ще донесе истинско удоволствие, особено ако всичко може да бъде завършено навреме и без „задръствания“.

Дневен хороскоп за 5 септември 2022 г. Дева

ДЕВА – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

дневен хороскоп за 5 септември 2022
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Редът е необходим навсякъде: и в мислите, и в кухнята“

Деви, днес всеки и навсякъде има нужда от вас. Или ще ги оставите сами да решават проблемите си? Ще се чувствате, че сякаш на гърба ви има прикачено вило. Това ще ви зарежда с много енергия и невероятна скорост и … способност да летите покрай набелязаната цел. Хороскопът предупреждава, че основната опасност на този ден е рискът да загубите твърде много време и усилия там, където не са били необходими. Е, като цяло днес сте пълни с енергия и можете да местите планини. Просто трябва малко да утаите жарта си и всичко ще се нареди перфектно за вас.

Ето какво се съветват звездите за днес за зодия Везни

ВЕЗНИ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

ДНЕВЕН хороскоп за 5 септември 2022 (понеделник)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Красотата ще спаси света“

Везни, каква странна идея да се опитате, да накарате някой мързелив да работи. Да, днес, 5 септември, ще имате много енергия, но ще предпочитате да я изразходвате за по-приятни неща, в идеалния случай свързани с дома и семейството. Малко вероятно е обаче плановете ви да се сбъднат – в този ден ще бъдете търсени на работното място, ще имате нужда от приятели, а може би и от далечни роднини. Хороскопът обещава: ще имате достатъчно сили за всичко и всички. Затова се насладете на сегашната си популярност и силната ви самоувереност, да решавате проблемите бързо и ефективно.

Ето какво да очакват Скорпионите, според хороскопа за днес

СКОРПИОН – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

ДНЕВЕН хороскоп за 5 септември 2022 (понеделник)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Аз съм като кактус – моето приказно цвете се отваря за избраните“

Скорпиони, днес може да почувствате остра болка: някой ще прободе егото ви. Хороскопът ви уверява: тази болка ще ви бъде от полза и ще активира вътрешния ви потенциал. Вашият приятел е отслабнал, а вие не сте? Колега е получил повишение, а на вас ви спестиха бонуси? Съседът направи ремонт, а вие не? Обиждайте се на себе си, ядосвайте се и се справяйте по-добре. Вероятно вече имате план и днес е чудесен ден да започнете да го следвате.

Какво да очакват Стрелците в този ден

СТРЕЛЕЦ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

ДНЕВЕН хороскоп за 5 септември 2022 (понеделник)
♐ Зодия СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Невъзможно е да ми се сърдиш“

Стрелци, днес, 5 септември, можете да се увлечете по нещо или някого толкова много, че да забравите за другите си неща. Хороскопът предупреждава: в този ден всеки има нужда от вас навсякъде и затова не забравяйте да отговаряте на обаждания и съобщения. Днес обаче имате толкова много енергия, че можете да разбиете на пух и прах цялата скучна рутина за нула време и да се върнете към темата, която ви интересува. Очаква ви натоварен и интересен ден, завършващ с една вълшебна вечер.

Дневен хороскоп за 5 септември 2022 г. Козирог

КОЗИРОГ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

ДНЕВЕН хороскоп за 5 септември 2022 (понеделник)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Животът е като влак, който пристига на всяка гара точно по график“

Козирози, признайте си – какво отлагате от дълго време? Хороскопът предлага днес да направите нещо, което ръцете не са достигали отдавна. В този ден ще бъде чудесно да осъществите отдавна отлагана идея или да завършите висяща задача. Като се има предвид, че звездите ви даряват с мощна енергия, ще се справите перфектно с всички точки от дневния ред – ще ви останат сили и за вечерта. Така че, време е да си припомните и за дълго отлаганите забавления.

Дневен хороскоп за 5 септември 2022 г. Водолей

ВОДОЛЕЙ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

дневен хороскоп за 5 септември 2022
♒ Зодия ВОДОЛЕЙ (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Колко скучно е да си като другите“

Водолеи, днес околните могат да ви упрекнат, че сте прекалено инатливи и подозрителни. В този ден вие сте като упорито създание, което по всякакъв начин иска да наложи на околните, че тревата на съседа е по-зелена: всяко препятствие по пътя към това, което искате, ще бъде счупено по най-неделикатен начин. Да, проникващата ви сила е голяма днес, но хороскопът предупреждава да не я използвате необмислено. Разбивайте стени, само когато е необходимо, а не за спортен интерес.

Ето какво вещаят звездите за личният живот на Рибите

РИБИ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

ДНЕВЕН хороскоп за 5 септември 2022 (понеделник)
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Не ме притискайте, иначе ще се изплъзна като риба от ръцете ви“

Риби, не бива да разчитате на лесни победи, за да постигнете успех, ще трябва да работите усилено. Избягвайте интригите: всичките ви трикове ще бъдат разкрити и броят на последиците само ще се увеличи.  Опитайте се да се привлече подкрепата на влиятелни хора. Възможни финансови затруднения. Не бива обаче да се отчайвате. В най-трудните моменти близки по дух хора ще ви подкрепят, няма да останете сами с проблемите. До края на денят ще почувствате, че животът е много прекрасен!

Tagged , , , , , , , , ,
на горе