Родени между Риби и Овен (19 – 25 март):  Магьосници, съюзили в себе си несъчетаемите огън и вода

родени между Риби и Овен
Астрология Интересно

Родени между Риби и Овен (19 – 25 март):  Магьосници, съюзили в себе си несъчетаемите огън и вода

Много точна характеристика на астролозите за всички родени между Риби и Овен, а периодът който посочват опитните специалисти, е 19 – 25 март. При тези хора се наблюдава неограничени магически способности и много силна интуиция. Способни да предсказват бъдещето и да реализират голяма част от мечтите си.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Кои зодии искрят от магнетизъм

Кои зодии са родени да променят света?

Кои зодии са дарени от Вселената с най-силен Дух?

Какво означава да сте родени между Риби и Овен (19 – 25 март)

Символично границата между двата знака представлява портите на нашия земен живот и хронологично съвпада с началото на цикъла на астрологичната година.

Родени между Риби и Овен: Пламенни мечтатели.

Вие сте уникални същества обединили в себе си енергията на мечтателните, чувствителни Риби и решителния, пламенен Овен. Вашият характер е интригуваща смесица от пламенна импулсивност и мечтателност. И това е страхотна комбинация, на която мнозина завиждат. Защото означава, че не просто мечтаете, но и сбъдвате мечтите си тук и сега.

Безстрашен лидер.

Вие сте лидер, който съчетава безстрашие и състрадание към другите. Такива хора имат естествена способност да си поставят цели и да мотивират другите да успеят. Ако можете да балансирате и двете страни на вашата личност, вие ще бъдете много успешен човек: енергията, идваща от Риби ще спомогне да смекчите прибързаността на Овена, докато Овенът може да сбъдне мечтите на Риби. Каква синхроничност?!

Не случайно хората родени в периода 19 – 25 март са образно сравнени с часовник.

Вие притежавате способността да „нулирате“ всяка ситуация, т.е. винаги знаете как и кога да завършите започнатото, още преди да е стартирал процеса.

Как е възможно? Да обедините несъчетаемото – огненият Овен и водните Риби. Следователно притежавате решителността на волевия Овен и развитото въображение, интуиция и способност за предвиждане, присъщи на зодия Риби.

Часовниците са рицари, революционери, мисионери, активни и вдъхновени идеалисти с чувство за свещен, висш смисъл. Те не само мечтаят и страстно желаят победата на идеалите, към които се стремят, но и полагат усилия за постигането им.

Тъй като Овенът символизира лидерството, а Рибите – всичко е тайно, вие можете да постигнете целите си, действайки директно, сякаш се превръщате в истински вулкан от бушуващи емоции.

Истински стратег и тактик.

Овладели силата на времето вие съчетавате кардиналността на Овена и мобилността на Рибите. Вие сте незаменим стратег и тактик, събрани в едно.

Следователно хората родени в този период, не са толкова праволинейни, както Овенът, а интуитивно улавят посоката и момента на времето, като същевременно избягват „капаните“.

Доверявайки се прекалено на интуицията или под влиянието на фантазиите, тези хора губят по отношение на обективността, в резултат на което понякога правят грешки, след което лесно се възстановяват и започват всичко от нулата. Дори, по-силни и уверени от преди.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе