кои зодии са като магнит
Астрология

Кои зодии искрят от магнетизъм

Ето кои зодии буквално искрят от магнетизъм, според дългогодишни анализи и наблюдения, проведени от световноизвестни, авторитетни, астролози.

Нека си признаем, че всеки един от нас е срещал мъж или жена по пътя си, които са привличали погледите като с магнит. Не е задължително тези хора да изглеждат като от модно списание или като участник в конкурс за красота.

Вашето КЪСМЕТЧЕ за 2.07.2022 

Лейди Даяна: Защо „Кралицата на човешките сърца”? 

Кои зодии са родени да променят света? 

Класация на топ алфа мъжкарите, според зодията 

Дори напротив, моментният ми външен вид може да излъчва умора. Тези хора може да не са облечени в елегантни, секси или привлекателни дрехи. Въпреки това, дори и в най-лошите им дни, те излъчват необяснима притегателна сила, която привлича и приковава погледите на околните, сякаш имат скрит магнит.

Е, нека разберем, кои са тези зодии, които искрят от магнетизъм?

Според астролозите, е удивителна неразривната връзка между привлекателния чар и зодиакалните знаци.

Кои зодии излъчват най-силен магнетизъм, толкова силен, че пращят като истински  трансформатори?

» Магнетичният и огнен СТРЕЛЕЦ!

Любимият Стрелец привлича към себе си интересни партньори. Повечето от тези хора предпочитат една любов за цял живот, но в същото време изгарят от пламенна страст към половинките си.

Стрелците предпочитат хармонията в интимността, за тях е важно партньорът им да е доволен. Тайната на „опасният“ им чар, е харизмата и безупречното самочувствие, което притежават по природа.

Именно тези черти на характера ги правят толкова магнетични и привлекателни. Така си улесняват постигането на висини по кариерната стълбица, а също така подчертават стабилността им.

Лято 2022: Кои зодии ще попаднат под “златен” дъжд? 

Кои зодии са дарени от Вселената с най-силен Дух? 

Класация от 1-во до 3-то място: Кои зодии са най-трудни и кои са най-лесни за обичане? 

» Магнетичният и страстен СКОРПИОН!

Скорпионите са изключително дейни и активни хора. Винаги готови за огромни промени във всеки един момент. Всеки иска да провежда експерименти в леглото с тях, но не всеки се решава да се подложи на този експеримент. Защо ли? Може би не всеки би издържал на тези магнетични искри?

Може би е така привлекателен, защото обича да изследва тялото на любимия човек и своето собствено, за да постигне максимално и взаимно удоволствие. Тези представители на знака не се срамуват от разнообразните експерименти, а оправдават всичко със своята любов и нежност.

Знайте, че Скорпионите се отвращават от хора, които са способни на измяна. Те веднага усещат лъжата.

» БЛИЗНАЦИ… Какво да кажем за техният необясним магнетизъм…

Има ли хора, които, поне веднъж в животът си, да не са се сблъскали с очарователните, привлекателни, така сладкодумни и усмихнати Близнаци?

Близнаците обичат да си противоречат… Какво да ги правиш, просто Близнаци, природа – две личности в едно тяло.

Близнаците са очарователни и магнетични, преди всичко за хора, които са уморени от скучното ежедневие. Те могат да завладеят сърцето на всеки, само с един пърхащ поглед, само с една загадъчна усмивка. Работата е в това, че бързо се отегчават от еднообразието.

Основният им инструмент е пъргавият им ум, практичността и чувството за хумор, все качества, които впечатляват хората и пленяват сърца.

И все пак, Близнаците са стилни, изразителни, решителни, красноречиви, с ораторски умения, но си имат и друга страна…

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе