Класация от 1-во до 3-то място: Кои зодии са най-трудни и кои са най-лесни за обичане?

лесни и трудни за обичане зодии
Астрология

Класация от 1-во до 3-то място: Кои зодии са най-трудни и кои са най-лесни за обичане?

След много наблюдения, известни астролози са установили кои три знака на Зодиака са най-трудни за обичане и кои, точно обратното – най-лесни за обичане.

Случвало ли ви се е някой да ви каже, че сте ужасно трудни за обичане? Или пък точно обратното? Може би има основателна причина за това? Самите вие? Или просто имате несходство в характерите с партньорът ви?

Вижте класацията от 1-во до 3-то място: Кои зодии са най-трудни и кои са най-лесни за обичане?

Започваме с класацията: „Кои три зодии са най-трудни за обичане“?

Първото място е определено за зодия ВОДОЛЕЙ!

Водолеите са пословично известни със своята непоклатима воля и чувство за независимост. Тъй като винаги разчитат само и единствено на себе си, понякога са много трудни за разбиране. Какво им е на ума? Какво им е необходимо, за да бъдат щастливи? Какво ги тревожи най-много?

Необходим е изключително специален човек, който да успее, да накара този упорит знак, да се почувства комфортно и достатъчно освободен. На този знак от Зодиака му е трудно да се довери на някого и да отвори сърцето си, за да пусне там любовта.

Ако допълним още, че свободолюбивата им и творческа натура се отразява на тяхното възприемане на взаимоотношенията, защото бързо се отегчават, просто ще бъде трудно да завладеете тази зодия за дълго време.

На втора позиция застава зодия ДЕВА!

Като истинска Дева вие сте склонни да анализирате прекалено много ситуациите и да се разочаровате, когато нещо се обърка. Вие сте спокойни, когато държите всичко под контрол и на безопасно разстояние. Това е така, защото сте уверени, че можете да отстоявате себе си. И, защото не винаги се доверявате на искреността на хората.

 

По природа, сте скептични към новите връзки, поради това може да е трудно хората да ви обичат. В крайна сметка, за да пробие някой защитната ви стена не е никак лесно. Но бъде ли съборена, вие се превръщате в един от най-сигурните и надеждни партньори.

Съвсем естествено, винаги съществува едно „но“, когато Девата реши да отвори сърцето си за някого, тя моментално въвежда партньора си в личното си пространство. Цялата несигурност, която е съществувала преди това, сега пада върху любимия й човек. В поведението се наблюдава строг контрол, което никак не помага на връзката да се развива.

Третата позиция е определена за зодия СКОРПИОН!

Как така? Как е възможно това да е зодия Скорпион? Та, той е най-съблазнителният и страстен знак на зодиака… Как би могъл да попадне в тази класация? Но в действителност, с него никак не е лесно. Скорпионите са потайни и загадъчни, а също така и трудни за разбиране.

Ако сте Скорпион, понякога не сте честни с това, което чувствате, постоянно трябва да ви питат, а това е интересно само в началото. В даден момент това притеснява и изморява партньорът ви. А фактът, че не вярвате на никого, прави нещата още по-трудни. Следователно да ви обичат не е особено лесно.

Това не означава, че е невъзможно. Защото, забележете, веднага щом Скорпион пусне някого в сърцето си, той ще бъде напълно привързан към този човек и ще започне да се променя към по-добро.

Класация от 1-во до 3-то място: Кои зодии са най-трудни и кои са най-лесни за обичане?

Продължаваме с класацията: „Кои три зодии са най-лесни за обичане“?

Призът „Най-лесна зодия за обичане“ астролозите присъждат на зодия… РАК!

Раците са най-силно емоционалните създания от целия Зодиак. Те са способни да обичат истински и с цялото си сърце. Те влагат сърце и душа си във всяка връзка и партньорът усеща това по най-вълшебния начин. Хората обичат, направо обожават, да ви обичат, защото знаят, че ще дадете всичко от себе си. Те знаят, че на вас може да се има доверие. За Раците лъжата е нещо непонятно.

Втора позиция астролозите определят за зодия РИБИ!

Като един истински представител на емоционалните Риби, вие заслужавате първото място в класацията! Вие излъчвате любов, само любов и истинска обич. На тези две чувства всеки би откликнал с желание и лекота. Любовта, която хората изпитват към вас, е дълбока, естествена и напълно автентична.

Третата позиция е определена за зодия ОВЕН!

Така, както сте абсолютно независими, а посоката на движение във всички аспекти я определяте, според обстоятелствата, също толкова еднакво, ако не и повече, сте във взаимоотношенията с любимите ви хора. Докато има взаимно уважение, Овенът е доста лесен за обичане. Той е напълно откровен в чувствата си и лесно дарява с любовта и нежността си.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе