Прогноза за есен 2022: най-щастливите зодии

най-щастливите
Астрология

Прогноза за есен 2022: най-щастливите зодии

Според хороскопа за тези три зодии месеците септември, октомври и ноември ще бъдат най-щастливите в годината.

Щастието е сбъдването на една мечта, а мечтите на всеки са различни. За някои идващата есен вече е щастие , но някой иска да получи всичко наведнъж в допълнение към есените дни: любов , успех, забавление и пътувания. Някои се радват, че могат да се наслаждават на свободата, други намират радост в лукса, трети търсят голямата и светла любов , а за някои няма нищо по-важно от здравето.

Всеки определя щастието по различни начини, няма общи насоки, но сигурно знаете какво е вашето и никога не пропускайте момента, в който то идва.

Тази есен някои знаци от зодиака ще имат особен късмет: очаква ги голямо щастие, в което ще се потопят стремглаво, за да се насладят подобаващо на усещанията. Септември е тук. Нека да разберем кой ще има късмет.

Защо е добре да рекламирате в онлайн списание HappyWoman.bg

Ето и кои зодии ще са най-щастливите през есента

 

Везни (24 септември – 23 октомври)

Везните се считат за балансирани, дипломатични и гравитират към хармонията. Но има малък нюанс: тези, които са родени под този знак, трудно вземат решения, особено по жизненоважни въпроси. Те искат внимателно да претеглят всичко, да го измерват седем пъти, да мислят внимателно – и след дълги часове / дни / седмици пак няма да са сигурни, че са направили правилния избор. Поради тази черта Везните често седят на пейката, бавно преминавайки към действие – независимо дали става въпрос за израстване в кариерата или романтични връзки. През есента на 2022 г. обаче всичко ще се промени за Везни! Време е да правите големи планове и да ги приложите на практика. Най-накрая ще трябва да вземете решение, което ще преобърне живота ви с главата надолу, но ще ви накара да се чувствате най-щастливите. Най-важното, няма да се съмнявате нито за секунда в това, което правите.

Как да преглътнете обидата и да простите на някой, който ви е наранил

Четирите зодии, които се стремят да превърнат света в по-добро място

Зодиите, които заплашват с раздяла, за да създадат драма във връзката

Бог има план за теб. Просто повярвай

 

Скорпион (24 октомври – 22 ноември)

Представителите на този знак не обичат да разкриват тайни, ценят разстоянието и внимателно пазят границите си. В същото време Скорпионите са не само страстни, трудолюбиви и волеви – те обичат да се обграждат с публика и наистина близки хора, така че остро усещат самотата, която ги изтощи напоследък. Е, звездите имат добра новина за вас: много скоро ще се сбогувате със статута на самотник. През есента на 2022 ви очакват съдбовни срещи, неочаквани запознанства, шикозни букети, прегърнати разходки, целувки, пътувания – всичко, за което сте мечтали в дългите самотни вечери. Възползвайте се от интензивната романтична фаза в хороскопа си и грабнете щастието с две ръце. Вие ще се чувствате най-щастливите.

Златолист, Източник на вяра и чудеса

Рупите, вихър от космически енергии

Роженски манастир, „Храна“ за душата

Мелник, където автентичността и магията се сливат в едно

Самуилова крепост, паметни „страници“ от българската история

Село Мечкул, по стъпките на Крали Марко

Крушунските водопади – перлата на омайната красота на Величествена България

Козирог (23 декември – 20 януари)

Този знак е трудно да бъде разочарован: амбициозните Козирози имат всичко планирано и стратегически обмислено. Те са свикнали да разчитат на логиката и собствения си ум, ориентиран към успеха. През 2022 г. Козирозите, както обикновено, са заети, чудейки се как да хванат късмета за опашката, но тази есен 2022, за да донесат дългоочакваното щастие, Козирозите имат нужда само от едно нещо – да се отпуснат. Всичко ще се получи без много старание – представете си, че сте спечелили космическата лотария. Отпуснете се и се насладете: на най-щастливите моменти, както в любовта, така и в работата, дойде времето за успехи и лекота.

Запознанството е приятен начин да намериш това, което търсиш и да разбереш коя си

Щастието се крие в малките неща, но е трудно да го осъзнаем

Парите не могат да купят истински важните неща в живота

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , ,
на горе