Родени между Овен и Телец (17 – 22 април):  Символ на лидер от висок ранг и творческо вдъхновение

Родени между овен и телец
Астрология Интересно

Родени между Овен и Телец (17 – 22 април):  Символ на лидер от висок ранг и творческо вдъхновение

Много точна характеристика на астролозите за всички родени между Овен и Телец, а периодът който посочват опитните специалисти, е 17 – 22 април. При тези хора енергията на огънят се слива с магията на земята и като резултат се образува величествен вулкан от сила, страст и емоции!

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Кои зодии са дарени от Вселената с най-силен Дух?

Класация от 1-во до 3-то място: Кои зодии са най-трудни и кои са най-лесни за обичане?

Родени между Риби и Овен (19 – 25 март):  Магьосници, съюзили в себе си несъчетаемите огън и вода

Какво означава да сте родени между Овен и Телец (17 – 22 април)

Родените в прехода между Овен и Телец обичат да знаят и контролират всичко в животът си. Дори не искат да си представят, че нещо около тях е възможно да се случи без осторожният им надзор. Тези истински герои се отличават с упоритост и безстрашие.

Родени между Овен и Телец: Ярко олицетворение на силата и смелостта.

Авторитетни и смели хора, това са родените на границата между Овен и Телец. Те са естествени лидери. Енергиите от стихиите на двата знака са добре комбинирани: импулсивният Овен се движи уверено към целта си, докато практичният Телец се впечатлява от дребните детайли.

Трябва, обаче, да се подчертае, че не се съобразяват с мнението и желанията на другите. Разбира се, това не винаги е толкова лошо – важно е да откриете „златната“ среда, да смекчите агресивните си инстинкти и да се научите да уважавате чувствата и желанията на околните.

Не случайно хората родени в периода 17 – 22 април са образно сравнени със светлината.

За да се появи даден човек под влиянието на този кръстопът, е достатъчно от едната страна да бъде Овенът, а от другата Телецът, както и едно от светилата – Слънце или Луна. Много силно изразено при хора, родени между 19 до 21 април.

Още от древни времена се знае, че светлината символизира поглъщането на злото, на тъмнината, с подреждането на първичния хаос, трансформацията чрез пречистване от всеки ненужен душевен товар. Естествен филтър на всичко лошо по света.

Тези личности много добре са съчетали в себе си основните характеристики на Овена и Телеца, енергиите на огъня и земята.

Динамични, решителни и доминантни.

Човекът, роден в този период под влиянието на Овена е динамичен и решителен, но за разлика от „чистокръвния“ Овен, той е по-малко твърд и по-сдържан в емоциите си.

Бурната енергия и самостоятелността на този знак се насочват към практичния и спокоен канал на земния Телец. Освен това много трудолюбив, но в същото време знае как правилно да разпределя силите си и да ги изразходва по предназначение.

Той е особено загрижен за материалната среда, в която иска да се открои и да постигне значителни успехи, в сравнение с всички останали знаци. В ежедневието си този тип Овен, роден в преход към Телец, се стреми да се сдобие с най-добрите ресурси и богатства, но не толкова заради баналното им притежание, а за да получи признанието „Най-добрият лидер“.

Силни тялом, силни и духом!

Личността родена съвсем на границата с Телеца не е просто симпатично, спокойно, с огромните си влажни очи теленце, кротко пасящо зелена тревичка. В първите часове в Телец все още влияние оказва елементът на огъня, който е характерен за зодия Овен. Образно казано, застанал човек пред вас вижда мощен Телец „с огън в очите“, задоволяващ се само с най-сочната и най-качествена храна.

Такъв човек е силен, както физически, така и психически. Той е в състояние да постига целта си с особена упоритост и усърдие. Обича да покорява върхове. В същото време е по-слабо импулсивен типичният Овен, но пък се различава от него с по-голямата си стабилност във всяко едно отношение.

От гледна точка на Телецът, този човек е страстен, който трупа масивен енергиен запас в себе си и чака подходящия момент, а когато той настъпи, осъзнавайки вътрешния си потенциал, започва да действа много настойчиво и енергично.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе