Кои зодии са дарени от Вселената с най-силен Дух?

Кои зодии са дарени от Вселената с най-силен Дух?
Астрология Интересно

Кои зодии са дарени от Вселената с най-силен Дух?

Според авторитетни астролози, има зодии, които са дарени от Вселената с особено силен Дух!

Еднакви числа на часовника: защо ги виждаме и какво означава 

Притча за трите въпроса на ЖИТЕЙСКАТА ФИЛОСОФИЯ 

Смята се, че всеки зодиакален знак идва на този свят със своя специална мисия. Колкото по-силен е духовно зодиакалният знак, толкова по-трудна е земната му мисия. Вероятно сте забелязали неведнъж, че животът винаги носи много изпитания на силните хора.

Ето кои зодии са дарени от Вселената с най-силен Дух?

Всеки знак от Зодиака е повлиян от конкретен елемент-огън, вода, въздух или земя. Именно тези елементи ни зареждат с определена сила и енергия. Във всеки елемент се откроява един най-силен, по Дух, знак.

За елементът въздух:

Кои зодии са дарени от Вселената с най-силен Дух?

# 1: зодия ВОДОЛЕЙ

Въпреки, че е известен със своята мечтателност и стремеж към високи идеали, този е знак, който може да изпитва трудности много пъти в живота, никога няма да се откаже. Водолеите са в състояние бързо да се адаптират към всякакви промени в живота, което ги прави духовно най-силни.

# 2: зодия ВЕЗНИ

Везните са на второ място по сила на духа във въздушната стихия. Те не са толкова слаби, но имат лошия навик да разпръскват енергията си и да не довеждат нещата до край. Те бързо губят ентусиазъм и желание, а с това и цел.

# 3: зодия БЛИЗНАЦИ

На трето място в този елемент са представителите на зодия Близнаци. Те не могат да се концентрират върху едно нещо, често им липсва външна подкрепа. Когато ги застигнат трудности, те изпадат в паника и молят за помощ другите хора.

За елементът огън:

Кои зодии са дарени от Вселената с най-силен Дух?

# 1: зодия СТРЕЛЕЦ

В стихията на огънят най-силен е Стрелецът. Представителите на този знак никога не се обезсърчават и се опитват да запазят човешкото в себе си, при всякакви обстоятелства. Те знаят как да контролират емоциите си, не се поддават на провокации и винаги имат собствено мнение. Тяхната сила е в оптимизма и широкия спектър на възприятие.

# 2: зодия ЛЪВ

На второ място е Лъвът. На пръв поглед представителите на този знак изглеждат силни и волеви хора. Но те, до голяма степен, зависят от външните обстоятелства и от мнението на другите. Лъвовете постоянно се нуждаят от подкрепа и похвала. Ако това не се случи, те бързо ще навирят нос.

# 3: зодия ОВЕН

На трето място на огнената стихия е Овенът. Въпреки факта, че този знак е много активен и припрян, в своя елемент той дава слабост. Овенът не знае как да контролира емоциите, те са твърде подвластни на това, което се случва в душите им. Понякога той действа неразумно, което го води до трудни ситуации.

За елементът земя:

Кои зодии са дарени от Вселената с най-силен Дух?

# 1: зодия КОЗИРОГ

В стихията на земята най-силният знак на Зодиака е Козирогът. Той е упорит, решителен и последователен. Трудно е да го обидиш и да го нараниш. Дори ако всичко е лошо, той пак ще върви към целта си, макар и с малки и спокойни стъпки.

# 2: зодия ДЕВА

Девите са на второ място по сила на духа в елемента на земята. Те често създават впечатление за силен човек, но понякога не са в състояние да приемат света такъв, какъвто е и се оставят на посоката на течението.

# 3: зодия ТЕЛЕЦ

Телецът е най-слабият знак в стихията на земята. Представителите на този знак не обичат промените. Те искат да живеят целия си живот в спокойствие и щастие, но ако плановете им се провалят, започват да се чувстват беззащитни.

За елементът вода:

Кои зодии са дарени от Вселената с най-силен Дух?

# 1: зодия РИБИ

Във водната стихия най-силният знак са Рибите. Освен това, те са силни не само сред знаците на своя елемент, но и сред съзвездията на целия зодиакален хороскоп. Това може да изглежда малко странно, защото Рибите често губят връзка с реалността. Но именно в това се крие тяхната сила. Те могат да издържат дълго време, да чакат и да се надяват. Такава сила на духа им помага да се борят докрай за своето щастие.

# 2: зодия СКОРПИОН

Скорпионът не е толкова силен, колкото Рибите. Слабостта му е, че може да трупа емоции в себе си за дълго време. Те ще го изядат отвътре, правейки го все по-слаб и по-слаб.

# 3: зодия РАК

Ракът е най-чувствителния зодиакален знак в своя елемент. Представителите на този знак са чувствителни до неизмеримост и уязвими. Те постоянно се нуждаят от морална подкрепа и помощ. Ако няма никой до тях, Раците ще приемат това като знак, че не могат да променят нищо и това ще ги натъжава.

Но е безспорен факт, че раждането в периода на покровителство на по-слаб зодиакален знак не е задължително условие, че човек ще бъде преследван от неуспехи и животът му ще бъде труден. Също се отнася и до покровителството на силен знак – не значи, че човек може да постигне много, без особени усилия.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , ,
на горе