Родени между Близнаци и Рак (17 – 23 юни):  Деца на Слънцето, винаги откриващи любовта в необятния океан

родени между близнаци и рак
Астрология

Родени между Близнаци и Рак (17 – 23 юни):  Деца на Слънцето, винаги откриващи любовта в необятния океан

Много точно описание на астролозите за всички родени между Близнаци и Рак, а периодът който посочват опитните специалисти, е 17 – 23 юни. Ако сте родени във времето между двата знака, то бъдете сигурни в едно – вие сте невероятен човек, който се среща веднъж в този живот!

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Родени между Риби и Овен (19 – 25 март):  Магьосници, съюзили в себе си несъчетаемите огън и вода

Родени между Овен и Телец (17 – 22 април):  Символ на лидер от висок ранг и творческо вдъхновение

Родени между Телец и Близнаци (17 – 23 май):  Човек-стрела, който само се нуждае от ясна цел

Какво означава да сте родени между Близнаци и Рак (17 – 23 юни)

Вие сте хора, които знаят малко повече от другите. Вашата много точна интуиция и способност да улавяте сигналите идващи от Вселената, ви прави твърде различни и много специални. Поради тази причина често ви смятат за хора с паранормални способности, съвременни гадатели, въпреки че самите вие не виждате нищо свръхестествено в това. Какво уникално съчетание в една личност – необикновени способности и скромност!

Родени между Близнаци и Рак: Хора изпреварили времето си

Всички, които са родени между Близнаци и Рак са забавни, любопитни, грижовни, лоялни, чувствителни и вдъхновяващи същества. В същото време, понякога могат да бъдат прекалено емоционални, несериозни, егоистични и депресирани, но само, ако бъдат провокирани!

Бързата и свежа енергия на Близнаците се съчетава с по-бавната и по-внимателна природа на Рака, създавайки личности, които са едновременно свободолюбиви и умствено надарени. Ето защо, тези хора обичат да изучават история и философия, да експериментират, както и много добре да се включват в детските игри.

Винаги имат нужда от някой, който да обичат! Защото техните сърца преливат от чиста обич! Защото без любов те могат да станат мрачни или депресирани.

Това е човекът, който променя вектора на еволюцията.

Мисията на слънчевите хора е да търсят и открият истината и всичко непознато. Да осъзнаят смисълът на живота, да търсят собствения си източник. Подбуждани от енергиите на Близнаци и високият умствен потенциал на Рак, преодолявайки всякакви трудности по пътя, тези хора се носят по океана на живота към своята мечта.

Техният кораб-живот се насочва към въображаема непозната земя, на която те съзряват потенциален дом или където могат да допълнят или разтоварят багажа си от знания, на които те са просто царе.

Това са личности, които притежават способността да променят вектора на еволюцията, влияейки на поколения хора и оставяйки забележима следа след себе си, предимно информационна, в историята.

По природа са изключително любознателни и комуникативни личности. Спокойно могат да бъдат сравнени с мобилна изследователска лаборатория.

Ще преплават всички океани във Вселената, но ще открият тяхната си любов! Какви ли сърцат носят в гърдите си тези чудати същества?

Курсът на техният кораб на живота е в страната на любовта и просперитета, който очевидно съществува само в богатото въображение на водача, но в действителност може и да не бъде открита.

Докато, в същото време очертават свой собствен „маршрут“, разчитайки не само на логиката и изчислението, но и на интуицията, понякога й се доверяват дори повече от аргументите на разума.

Лунната природа на тези мистериозни личности предполага комбинация от интелект и емоции или, обратно, конфронтация между тези категории. Независимо от „времето зад борда“, водачът вярва, че рано или късно неговият кораб ще достигне заветните брегове на една приказна земя.

И, докато вашият кораб на живота не намери своят див пристан, вие ще преминете през доста познанства и любовни преживявания. Ще търсите, ще акостирате, ще търсите, пак ще акостирате… Но няма да се спрете, докато не откриете истинският пристан.

Никога не правете грешката да се подлъгвате по външният облик на тази личност, която може да изглежда несериозна и ненадеждна, но това не е съвсем вярно. Не, тази особа просто преследва целта си, а именно: да намери сродната си душа или другото парченце от една и съща душа!

Дали, наистина, някога могат да бъдат забравени…

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе