Родени между Телец и Близнаци (17 – 23 май):  Човек-стрела, който само се нуждае от ясна цел

родени между телец и близнаци
Астрология

Родени между Телец и Близнаци (17 – 23 май):  Човек-стрела, който само се нуждае от ясна цел

Много точно описание на астролозите за всички родени между Телец и Близнаци, а периодът който посочват опитните специалисти, е 17 – 23 май. Неповторима комбинация между енергията на Телецът и ярките Близнаци, която носи със себе си ненадминати резултати.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Родени между Риби и Овен (19 – 25 март):  Магьосници, съюзили в себе си несъчетаемите огън и вода

Родени между Овен и Телец (17 – 22 април):  Символ на лидер от висок ранг и творческо вдъхновение

Какво означава да сте родени между Телец и Близнаци (17 – 23 май)

За да си осигури „успешен лов“, тази личност използва огромният си потенциал, който Телецът ú дава: таланти, опит, сила и материални ресурси. Близнаците пък ú осигуряват интелигентност и знания, сръчност, свобода в избора, което допълнително обогатяват нейните възможности.

Родени между Телец и Близнаци: Истински гении.

Хората, родени между знаците Телец и Близнаци, от 17 до 23 май, са надарени с физическа сила и издръжливост, включително психологическа. Тези черти им дават способността да се адаптират към много различни ситуации и хора.

Само да позиционират мерника към целта, те ще стигнат до края, понякога без да забележат, че горят като свещ. Затова е много важно да се грижат за себе си и да не се претоварват. Ако се научат да се вслушват понякога в околните, ще бъдат недостижими.

Понякога не е достатъчно просто да бъдете свободни.

Двойствената природа на Близнаците поражда множественост, което създава основа да ви поставя пред проблеми, предимно свързани с правенето на избор.

Човекът от този знак е като стрела, опъната с тетива, той се нуждае от една ясна цел, за да стреля точно, и има няколко от тях, така че търси най-високата мишена, но често се случва, да му се изплъзва и да го раздвоява. Може да „гоните два заека“ и да не хванете нито един. Помнете, че не е достатъчно просто да бъдете свободен и да имате цял арсенал от възможности.

Като приказен герой на кръстопът.

Не по-маловажно е да намерите правилните насоки, за да успеете да правите възможно по-правилните избори. В противен случай можете да се „изгубите в гората“, да се объркате в предпочитанията и желанията си или по погрешка да пропилеете първоначално даденото.

Ето защо, не е достатъчно само да бъдете свободни и да имате пълен арсенал с възможности.

Един образ, много подходящ за приказен герой, който се озовава на кръстопът. Герой, който има всичко: дързък поглед, мистичен (летящ) кон и иманярски меч, глава на раменете си, свобода и право на избор. Но в един момент скитащият герой се озовава на кръстопът от съдбата, пред пътепоказател и тогава трябва да избере в която посока до поеме.

Ако в този съдбовен момент откажете да пожертвате нещо, тогава рискувате да получите това, към което ви води вашия път. Обръщайки се назад, може да се скитате безцелно, докато не осъзнаете уникалният е неповторим потенциал, който носите в себе си.

Трябва да осъзнаете каква неповторима личност живее във вас и каква привилегия е да сте родени в този период!

Действайте, открийте истинските си възможности, само по този начин ще успеете да реализирате проектите си, а талантите ви няма да останат „заровени в земята” или неразпознати.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе