съвет за 18.09.2022
Астрология

ХОРОСКОП за месец СЕПТЕМВРИ 2022 г.

Хороскоп за месец Септември 2022 за всички зодии: Септември ще се окаже доста продуктивен месец. Щастлив в много отношения. Още в началото на месеца планетната конфигурация ще ни зарадва с известно разнообразие. Първата седмица от месеца ще бъде богата на романтични приключения, любовни връзки и различни приятни забавления в компанията на противоположния пол. Тази конфигурация засяга всички, но ще важи с особена сила за представителите на зодиите Овен, Близнаци, Рак, Дева и Везни. От положителните тенденции си струва да се отбележи появата на неочаквани идеи, смели начинания и като цяло това е добър шанс да се стремите към нещо ново и непознато.

Очаква се краят на месеца да е по-наситен с напрегнати моменти. По-добре е да приключите всички важни дела през първите две декади на месеца. Интензивната дейност, работата и спортът ще ви помогнат за облекчаване на емоционалния стрес.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

„Съдба! Нищо не мога да направя!“ Защо е важно да спрем тази демотивираща фраза?

Защо няма случайни неща? И защо Вселената ни изпраща точно определени хора?

Как да се заредите с положителна и лековита енергия от природата?

Магията на числата: Какво ви очаква до края на 2022 г.

Дърветата-естествени лечители

Магията на водата

НАД 20 ПРИЧИНИ ДА ЗАПОЧНЕТЕ, ДА ПИЕТЕ ШИПКОВ ЧАЙ

Златолист, Източник на вяра и чудеса

Стобските пирамиди – природен феномен, част от природната съкровищница на Величествена България

Село Мечкул, по стъпките на Крали Марко

Георги Раковски – Българинът владеещ 8 езика, включително 3 древни

ОВЕН

ХОРОСКОП за месец СЕПТЕМВРИ 2022 г.

Хороскоп за месец Септември 2022 – Овен: Всяка свободна минута Овните ще се стараят да прекарват извън дома, за предпочитане на чист въздух. Сега кариерното израстване или успехът не е най-важното нещо. По-важно е просто да се наслаждавате на живота. Много е вероятно любовните отношения да набират скорост. Овните ще прекарат много време в обятията на любимият човек. И ако все още нямате такава възможност, тогава точно сега е най-добрия шанс да намерите своята сродна душа.

Бъдете добри към всички хора. Дори и към тези, които не ви харесват.

ТЕЛЕЦ

хороскоп за месец септември 2022 г.

Хороскоп за месец Септември 2022 – Телец: През този месец Телците не трябва да забавят темпото в работата. Въпреки, че хубавото време може да ви изкуши да отделите повече време за почивка, това е нежелателно в този момент. Някои аспекти от професионалния живот ще се развият по такъв начин, че пред вас ще се отворят невероятни възможности. Едва ли ще се повторят скоро, така че не ги пропускайте. Лошата новина е, че Телецът може да се сблъска с критики от близки членове на семейството. Те няма да бъдат доволни от това колко време прекарвате в работата. Проблемът е, че сега е подходящият момент да се изкачите по кариерната стълбица, така че най-вероятно няма да слушате никакви оплаквания.

Не подценявайте нуждите на другите хора. Това важи особено за вашите близки. Базирайте решенията си не въз основа на емоциите, а на здравият разум.

БЛИЗНАЦИ

хороскоп за месец септември 2022 г.

Хороскоп за месец Септември 2022 – Близнаци: В краят на лятото би било добре Близнаците да проявят воля. Хороскопът вещае, че през този период е добре главният ерудит от зодиакалния кръг да развие фината моторика на ръцете. Креативността ще помогне на представителите на този знак през този месец да постигнат определени финансови цели. Ако имате подчинени, време е да се сприятелите с тях.

Звездите призовават Близнаците да се погрижат за здравето на опорно-двигателната система през този месец. Внимавайте с острите предмети. В личният живот, съдейки по хороскопа, Близнаците са в труден период: вашият партньор може да бъде капризен. Сега е моментът да го обградите с грижи, но не отивайте твърде далеч.

РАК

ХОРОСКОП за месец СЕПТЕМВРИ 2022 г.

Хороскоп за месец Септември 2022 – Рак: Раци, през септември 2022 ще успеете да се реализирате отлично в професионалната сфера и отлично да се докажете в нещо, което е свързано с творчество, с външна и вътрешна красота, с демонстрация на таланти и техните материални превъплъщения. И можете също така да разберете как да рационализирате някакъв вид трудов или творчески процес. Чрез ваше действие ще укрепите връзките с роднините и общата материална база, ще проявите щедрост там, където икономичният режим преди е бил предпочитан.

Между 1 и 21 септември е възможно да имате нови творчески хобита; не е изключено развлекателно пътуване, в което някой близък ще ви се обади; очаква се подарък, по един или друг начин свързан с вашето хоби. След 21-ви в свободното си време можете да предпочетете онези приятни дейности, които имат много положителен ефект върху вашето благосъстояние, физическо и психологическо състояние.

ЛЪВ

ХОРОСКОП за месец СЕПТЕМВРИ 2022 г.

Хороскоп за месец Септември 2022 – Лъв: Лъвове, през този месец най-вероятно ще повишите професионализма си, ще надградите съществуващите си творчески умения и ще откриете нови таланти в себе си. Вашата дейност ще стане още по-продуктивна и печеливша, ще научите някого на нещо и вие самите ще спечелите от това. Освен това, трябва да купите нещо красиво, шикозно и полезно. Подредете нещата там, което ръцете ви не са достигали дълго време. Коригирайте отношенията с някой от околните и по този начин се избавете от нежелани конфликти. В имате свободно време за творчески прояви, с които да се хвалите и гордеете.

ДЕВА

хороскоп за месец септември 2022 г.

Хороскоп за месец Септември 2022 – Дева: През месец септември, благодарение на професионалните дейности, значително ще допълните банковата си сметка, ще подобрите отношението си към себе си и другите, ще привлече нови невероятни шансове. Освен това, ще имате възможността да прекарате една много приятна ваканция без сериозни финансови затруднения. Възможно е някой щедър да се погрижи за вашите разходи или просто да осигури условия за страхотна почивка.

Трябва да подобрите някои от творческите си умения, да се поглезите с нещо, да установите контакт с човек, който е в състояние да ви даде много, ръководен не от нещо обективно, а само от лична симпатия.

В средата на месеца е вероятно да започнете дългосрочен работен проект, в който евентуално вие ще играете главната роля. В края на месеца най-добрите ви качества ще ви помогнат да се издигнете.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ВЕЗНИ

хороскоп за месец септември 2022 г.

Хороскоп за месец Септември 2022 – Везни: Везните през септември могат да бъдат изправени пред труден избор – да се заемат пряко с някакви професионални дела и проекти или да задоволят личните си амбиции и лични желания. От това какво ще победи във вас през третата декада ще зависят отношенията ви с околните – както с близки и приятели, така и с тези, с които сте свързани по работа; приоритизирайте правилното. Освен това, през този месец е добре да се проявите в творчеството. В началото на месеца за вас ще бъде важно да сте в светлината на прожекторите. В средата трябва да дадете предпочитание на някого или нещо. В края на септември ще трябва да се отчитате пред някой, да спазвате нови правила и да премете нещо различно от вашите собствени разбирания.

СКОРПИОН

ХОРОСКОП за месец СЕПТЕМВРИ 2022 г.

Хороскоп за месец Септември 2022 – Скорпион: Скорпионите може внезапно да се разбунтуват срещу нещо, което отдавна абсолютно ги устройваше, както в работата, така и в личния живот – в отношенията с роднини и приятели, в нещо, свързано с хобита и свободното време. Спонтанното недоволство най-вероятно ще ви тласне към действия, които ще дадат добри и много интересни резултати, а самата ситуация ще ви даде много ценни уроци. Освен това, този месец ще трябва да похарчите пари за нещо специално, да откриете нови творчески способности в себе си, да сключите сделка или частен договор с човек, който много харесвате.

В началото на септември много събития ще произтичат от моментното ви отношение към хората, с които общувате пряко. В средата на месеца навременната практичност ще ви помогне да придобиете допълнителни облаги. В края са вероятни непланирани парични постъпления.

СТРЕЛЕЦ

ХОРОСКОП за месец СЕПТЕМВРИ 2022 г.

Хороскоп за месец Септември 2022 – Стрелец: Стрелци, през месец септември 2022 ще копнеете, да направите това, което ви се иска и харесва, а не това, което е печелившо. Ще общувате с тези, които са ви приятни и ви доставят удоволствие, а не с тези, които морализират и се опитват да ви вкарат и ограничат в рамките. А, ако сте принудени постоянно да следвате инструкциите по време на работа и над вас стои скучен мениджър, тогава не сте далеч от бунт, с който можете да се разминете само ако преките началници започнат, поне малко, да се съобразяват с вас.

В началото на месец септември една внезапна творческа идея може да стане повод за пътуване. В средата на месеца не бива да стигате до същността на въпрос, който не ви засяга, защото може да си привлечете ненужни емоции. В края не са изключени трудности в работата и комуникацията в екипа.

КОЗИРОГ

ХОРОСКОП за месец СЕПТЕМВРИ 2022 г.

Хороскоп за месец Септември 2022 – Козирог: Хороскопът за септември 2022 година предсказва на Козирозите доста спокоен период. Ще има обаче моменти, на които трябва да обърнете повишено внимание, за да извлечете максимума от обстоятелствата. Първият такъв момент е искреността в отношенията. Второто е вашето представяне, което вече ще зависи пряко от атмосферата в семейството. Можете да благодарите за това на Юпитер, традиционно отговорен за проблемите и страховете на вашия знак. От друга страна се оказва, че ако обърнете необходимото внимание на личните проблеми, всичко ще се подреди и в другите аспекти. Периодът ще се запомни особено от активните Козирози. Колкото повече правите, толкова повече ще получите в замяна. Не се съмнявайте в това!

ВОДОЛЕЙ

ХОРОСКОП за месец СЕПТЕМВРИ 2022 г.

Хороскоп за месец Септември 2022 – Водолей: Хороскопът за септември 2022 година за зодия Водолей включва няколко значими събития, които ще бъдат равномерно разпределени във всички сфери на живота. Слънцето, което обикновено е отговорно за ограничаването на възможностите на вашия знак, ще заеме доминираща позиция на небесната лента този месец и това ще даде ясни предимства пред конкурентите. Като минимум ще имате мотивация, а възможностите ще съвпадат с желанията. Не се предвижда астрална негативност, така че ако срещнете затруднения, знайте, че причината е във вас самите или в най-близкото ви обкръжение. Въпреки това, не се предвиждат критични трудности, тъй като Сатурн, управителят на Водолей, няма да напусне силната си позиция. В сферата на личните отношения е възможно вътрешно колебание и подновяване на връзки, но с емоциите трябва да сте по-внимателни. От гледна точка на работата периодът ще бъде доста успешен.

РИБИ

ХОРОСКОП за месец СЕПТЕМВРИ 2022 г.

Хороскоп за месец Септември 2022 – Риби: Хороскопът за септември 2022 г. за зодия Риби вещае поредица от незначителни събития, които ще създадат удивителна картина до края на периода. Меркурий, който обикновено е източник на проблеми и страхове на вашия знак, поради текущата астрологична ситуация, ще подкрепи Юпитер, вашия управител, и ще засили енергията на Венера, активаторът на Риби. Резултатът ще бъде увеличение на печалбите, което се дължи не на късмета, а на системната ви и професионална работа. Вторият момент е нормализирането на отношенията. По един или друг начин ще стигнете до консенсус, което е добра новина, въпреки че в началото ситуацията може да се развие непредсказуемо. Важно е да се контролирате през цялото време и понякога да се вслушвате в думите на другите. Дори ако изглежда, че знаете повече от тях, не бързайте.

Tagged , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе