ЛЮБОВЕН хороскоп за 5 септември 2022 (понеделник)

пътят към мечтите
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 5 септември 2022 (понеделник)

Любовен хороскоп за 5 септември 2022: Днес вълнението и желанието да се състезавате с някого буквално ще се излеят във въздуха! Това ще се отнася за всички сфери на живота, но ще добави особена пикантност и ярки цветове към отношенията и любовта. Не се изненадвайте, ако всички ваши фенове в този ден ще се борят с всички сили, за да спечелят вниманието ви. В днешната красива половина на човечеството желанието да бъде „най-очарователната и привлекателна“ ще се увеличи още повече и двойките във връзка може да бъдат преследвани от чувство на ревност. За да се възползвате от енергиите на този ден, звездите от хороскопа се съветват да забравите за ревността и съмненията. Когато общувате с някого, когото харесвате, слушайте повече и говорете по-малко.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 5 септември – 11 септември 2022

ДНЕВЕН хороскоп за 5 септември 2022 (понеделник)

ВИЗУАЛЕН ТЕСТ: Изберете вълшебен часовник и разберете какво ще се промени за вас тази есен

ЛЮБОВЕН хороскоп за месец СЕПТЕМВРИ 2022 г.

Защо съдбата затваря врати?

Защо котките обожават да спят върху хората?

Оставете тревогите и несигурността настрана и разберете какво са ви подготвили звездите от любовния хороскоп за 5 септември 2022

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп за 5 септември 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Днес имате нужда само от едно нещо от любим човек и спокойствие. Толкова ще искате да акостирате в безопасното пристанище в топлите прегръдки на морето от любов… Но вместо спокойни води може да ви очаква буря: възможно е днес да не получите очакваната подкрепа от сродната си душа. Личните отношения могат да станат още една причина за лошото ви настроение. За да не се случи това, хороскопът съветва да бъдете по-чувствителни към емоционалното състояние на партньора: може би той е твърде уморен, за да слуша вашите оплаквания. Съчувствайте му!

Любовен хороскоп за 5 септември 2022 г. Телец

любовен хороскоп за 5 септември 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Днес можете да се превърнете в истински магьосник: сега е във вашата власт да угодите на любимия човек. Време е да си спомните какво е искал вашият избраник и да изпълните каприза му! Е, щастието в любимите ви очи ще бъде най-добрата награда! Телецът, който няма към кого да излее любовта си днес, хороскопът съветва да я подари на хора, с които имате работа всеки ден – колеги, роднини, съседи. Направете нещо хубаво за тях. Може би сред тях е онзи човек, който ще заеме свободното място в сърцето ви.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 5 септември 2022 (понеделник)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Ситуацията в личните отношения днес изисква действия от вас, но вие не искате да решавате нищо и предпочитате да си затваряте очите за случващото се. Хороскопът уверява: нещата няма да се решат сами, не се крийте от проблемите! Пасивността е типична днес за необвързаните Близнаци: може да пропуснете вниманието към вас от интересен човек от противоположния пол, без да вярвате, че искрено се интересува от вашата особа. Не трябва да се съмнявате в привлекателността си, защото той наистина ви гледа с интерес!

Ето какво да очакват Раците в любовта, според хороскопа за днес

любовен хороскоп за 5 септември 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Днес, 5 септември, не давайте път на ревността. Без значение, дали поводът е реален или измислен, още от сутринта сте готови да спретнете сцена на любимия човек. Трябва да се запитате какво ви кара да се съмнявате, че той е най-добрият и че той няма и не може да има конкуренти? Може би напоследък сте обръщали малко внимание на сродната си душа? Хороскопът ви съветва: вместо да хабите своите нерви и тези на любимия човек, днес направете нещо хубаво за своя избраник!

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 5 септември 2022 (понеделник)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Днес в любовта ще бъдете твърде настоятелни. Не прехранвайте любимия човек с вашите удоволствия, не го притискайте към стената с гърдите си и не превръщайте прегръдките в задушаване! За да избегнете излишното напрежение, опитайте се да вземете предвид, че освен връзката ви, вашата половинка може да има други неща и грижи и не се обиждайте, ако ви откажат среща или ви дадат недостатъчно време. Хороскопът ви съветва днес да не изисквате много.

Любовен хороскоп за 5 септември 2022 г. за зодия Дева

ЛЮБОВЕН хороскоп за 5 септември 2022 (понеделник)
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Днес може да се изкушите и да надцените нивото на своя чар: внимавайте с флирта, избягвайте грубите „тактики“, в противен случай може да получите „жълт картон“. Хороскопът предупреждава: в нови компании, където има много интересни хора от противоположния пол, трябва да бъдете внимателни днес. Не скачайте в светлината на прожекторите от нетърпение, в противен случай ще попаднете под коси погледи. Като цяло, дръжте се малко по-скромно, отколкото искате!

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

ЛЮБОВЕН хороскоп за 5 септември 2022 (понеделник)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Днес, 5 септември, можете да се насладите на постиженията си: хороскопът предвещава ден, изпълнен с хармония с любимия човек. В приятелска обстановка и в студа е топло и затова заедно можете да решите всеки проблем! Но везните в търсене на любим човек днес може да почувстват своята самота повече от всякога и да се опитат да запълнят празнотата в сърцето си с произволна връзка, ненужно обаждане до бившия/бившата. Хороскопът предупреждава: всички тези „спасителни средства“ водят само до самоунищожение!

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

ЛЮБОВЕН хороскоп за 5 септември 2022 (понеделник)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Хороскопът вещае, че личният ви живот може да стане обект на дискусия днес. Може би някой ще задава твърде откровени въпроси и ще навира носа си в интимните ви въпроси, но най-вероятно вие сами ще искате да споделите тайната и може да направите грешка с довереника. Ако информацията попадне в грешните уши, небрежната откровеност може да се превърне в проблем, така че днес е по-добре да мълчите, ограничавайки се до мистериозна и загадъчна усмивка!

Какво ги очаква днес Стрелците в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 5 септември 2022 (понеделник)
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Ако напоследък чувствате, че любовната ви връзка е престанала да носи предишната ви радост, днес е моментът да хвърлите дърва в огъня на любовта. На този ден е полезно да си припомните хубавите неща, които ви свързват с любимия човек, да посетите места, с които ви свързват романтични спомени, да пуснете „вашата“ песен. Днес можете да съживите онези чувства, които сте изпитали към избрания от вас в първите дни на срещата, просто трябва малко да помогнете на този процес!

Любовен хороскоп за 5 септември 2022 г. Козирог

ЛЮБОВЕН хороскоп за 5 септември 2022 (понеделник)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Днес сте склонни да се увличате прекалено много и дори да флиртувате. В отношенията с любимия човек можете да прекалите, както в изразяването на безграничната си любов, така и в организирането на скандали. Хороскопът предлага да сдържате поривите си, иначе днес може да ви заподозрат като лош актьор. В идеалния случай, ако за тази вечер сте планирали посещение на театър, кино или концерт – там вашите духовни импулси ще бъдат на място.

Какво вещаят звездите на Водолеите за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 5 септември 2022 (понеделник)
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Днес, на 5 септември, любовта може да се превърне в спорт за вас. Хороскопът уверява: това е опасен подход. Свободният Водолей може да се увлече от преследването, без да разбира наистина какво ще прави с трофея си, ако го получи. Е, Водолеите във връзка днес ще започнат да броят точки – кой е направил повече за съюза. Не е нужно да възприемате любимия си като съперник, играете в един отбор, така че защо да броите?

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп за 5 септември 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Днес е възможно да изпитате нужда спешно да оправите всичко в отношенията си с любимия човек или спешно да намерите сродна душа, ако това място е свободно. Е, хороскопът одобрява това желание, но само предупреждава за прекомерно усърдие. Днес искате всичко наведнъж, но това се случва само в приказките! Всъщност, би било хубаво да започнете, като разберете какво искате – вероятно живеете според желанията на други хора и наложените представи за щастие.

Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе