СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 1 август – 7 август 2022

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 1 август – 7 август 2022
Астрология

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 1 август – 7 август 2022

Седмичен хороскоп 1 август – 7 август 2022: В началото на тази седмица ще имате прекрасна възможност да бъдете силно ефективни. Тази седмица, 1 август – 7 август 2022, избягвайте прибързаните решения и необмислените действия. В предстоящите дни ще се увеличат контактите и пътуванията, ще се повиши интелектуалната ви активност, общителността и връзките. Добре е да следите внимателно състоянието на нервната система и не реагирайте бурно. Опитайте се да не проявявате прекомерна емоционалност, а по-скоро се занимавайте с домакинска работа или дейности на открито.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Хороскоп за АВГУСТ 2022

Любовен хороскоп АВГУСТ 2022

Погледнете НОСА на МЪЖА! Какъв е вашият партньор? Вижте най-точните описания…

Невероятен КЪСМЕТ през седмицата от 1 до 7 АВГУСТ за три зодии

Щастливи дни и числа за зодиите през август 2022 г

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 1 август – 7 август 2022, ето какво вещаят звездите за всяка зодия:

Седмичен хороскоп 1 август – 7 август 2022 за зодия Овен

ОВЕН – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – ОВЕН 

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 1 август – 7 август 2022

Овни, за вас астролозите предвещават, че през тази седмица ще успеете, да се справите с някои семейни грижи, ще разрешите най-важните въпроси, свързани с дома или родителите. В края на периода се очаква сериозно да актуализирате плановете, очаква се появата на нови проекти, които ще окажат влияние върху животът ви през първата половина на август.

Тази седмица носи голямо оживление в информационната и интелектуалната сфера, внезапните промени ще ви подтикнат да търсите нестандартни решения. Възможно е да има смущения в информационните технологии, а младите хора може да изпитат стрес, поради неотложни пътувания. Не трябва да купувате електрическо оборудване, а с покупката на автомобили трябва да изчакате поне до петък. Овните трябва да обърнат повече внимание на здравето си, за да не рефлектира това върху работата ви.

Седмичен хороскоп 1 август – 7 август 2022 за зодия Телец

ТЕЛЕЦ – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – ТЕЛЕЦ 

седмичен хороскоп 1 август - 7 август 2022

Телци, за вас звездите вещаят, че първите дни на август ще бъдат много разнообразни.  Тази седмица, вместо обичайната подкрепа, хора, на които разчитате ще ви донесат дребни недоразумения. В понеделник, сряда или неделя не са изключени периодични финансови промени, но за сметка на това в любовната сфера ви очакват вълшебни мигове.

Жените ще бъдат по-силно емоционални, поради което е вероятно да имат промени в настроението, при които не си струва да правите покупки или инвестиции, изборът може да се окаже неуспешен за това време.

Най-доброто време за вас, Телци, ще се развие във вторник и събота, когато ще реализирате важни събития, които са пряко свързани със семейството. Звездите ви уверяват, че ще проведете необходимите срещи с постигане на желания резултат. В останалите дни проблемите с околните, неразбирателство с началството могат силно да ви натоварят. Трябва да бъдете по-разумни с разходите, като ще можете да вложите средства в себе си за собствено удоволствие.

Седмичен хороскоп 1 август – 7 август 2022 за зодия Близнаци

БЛИЗНАЦИ – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – БЛИЗНАЦИ 

седмичен хороскоп 1 август - 7 август 2022

Близнаци, тази седмица, 1 август – 7 август 2022, звездите предричат, че ви очакват подобрения в сферата на финансите. Очакват ви нови приходи, а тяхното увеличение, може да бъдат нови източници на доходи или допълнителни. През този период ще реализирате отдавна желани покупки, възможно е да закупите красиви неща, луксозни стоки.

Около средата на периода по темата финанси не са изключени напрегнати моменти и не са изключени краткотрайни недоразумения на парична основа.

Втората половина на седмицата може да ви донесе много новини, информация, срещи, кратки пътувания, както лични, така и служебни, очаква се повишаване на социалната активност.

Седмичен хороскоп 1 август – 7 август 2022 за зодия Рак

РАК – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – РАК 

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 1 август – 7 август 2022

Раци, астролозите предвещават, че седмицата ще е благоприятна, не се очакват проблеми, но все още не се предвиждат интересни събития. Хороскопът препоръчва на Раците да работят върху себе си. Това е страхотно време за учене и развитие, както външно, така и вътрешно. Отложете всички важни решения за следващата седмица.

В края на седмицата Раците трябва да избягват подценяването в личните разговори и да се стараят да произнасят наум всяка фраза, преди да я изрекат на глас. Хороскопът препоръчва да избягвате лековерността през този период. Има риск някой да възнамерява да ви лиши от обективна картина на протичащите събития, представяйки всичко в изгодна за тях форма.

Седмичен хороскоп 1 август – 7 август 2022 за зодия Лъв

ЛЪВ – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – ЛЪВ 

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 1 август – 7 август 2022

Лъвове, астрологичната прогноза за седмицата ви благоприятства във всяко едно отношение, относно прехода към нов етап в романтичните отношения, създаването на бизнес партньорство и търсенето на нов начин за подобряване на тяхното благосъстояние. Вие, скъпи Лъвове, през този период не е нужно да си губите времето в илюзии, а трябва да правите истинските неща. Такива благоприятни условия за решителни действия са рядкост.

За свободните представители на знака втората половина на седмицата се очертава, че трябва да дадете окончателен отговор на въпрос, дали имате по-нататъшно бъдеще с един от скорошните познати.

Семейните представители на вашата зодия ще бъдат заети да търсят нов път на поведение в отношенията с партньора, тъй като старият подход не носи желания резултат.

Седмичен хороскоп 1 август – 7 август 2022 за зодия Дева

ДЕВА – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – ДЕВА 

седмичен хороскоп 1 август - 7 август 2022

Деви, астрологичната прогноза за тази седмица ще спомогне за осъществяването на плановете ви. Анализирайте кои обстоятелства са готови да работят за вас и кои изискват корекция. Не се учудвайте, скъпи Деви, ако по време на преговорите противоположната страна се опита да дръпне чергата към себе си. Също така, не бива и не трябва, да се отказвате да опитвате да получите вкусно парче от пая. Защитете интересите си, като намерите сериозни аргументи.

В личните дела хороскопът съветва Девите да се насочат към обновяване на отношенията. Имате всички шансове желанията ви да бъдат удовлетворени. Не се отказвайте от свежи идеи и нетривиален поглед върху случващото се в основните области на живота ви.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Седмичен хороскоп 1 август – 7 август 2022 за зодия Везни

ВЕЗНИ – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – ВЕЗНИ 

седмичен хороскоп 1 август - 7 август 2022

Везни, за вас звездите вещаят, че тази седмица ще ви донесе много положителни събития в животът ви. Още в понеделник, 1 август и вторник ще почувствате подкрепата на звездите по всички въпроси, у дома, на пътя и в бизнеса. Тези дни си струва да направите всичко, за да се възползвате от този подем.

Въпреки това, някои от проблемите в отношенията с хората ще се опитват да излязат на дневен ред. Според астролозите, това се очаква в средата на седмицата.

Преките контакти с ръководството обещават постигането на много стабилни и сериозни резултати, които ще бъдат повече във ваша полза.

В събота очаквайте появата на интересни предложения за работа или почивка. А до края на седмицата позициите ви в бизнеса и репутацията ви в обществото значително ще се повишат.

Седмичен хороскоп 1 август – 7 август 2022 за зодия Скорпион

СКОРПИОН – Хороскоп за АВГУСТ 2022

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – СКОРПИОН 

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 1 август – 7 август 2022

Седмицата за Скорпионите ще бъде разнообразно, това вещаят небесните тела. Може да ви отнеме повече време, отколкото сте очаквали, докато чакате отговор на важен въпрос. Просто трябва да гледате от положителна страна. Това ви дава, скъпи Скорпиони, време за допълнителен размисъл. Анализирайте целта, която сте си поставили. Ако е твърде сложно или изисква жертви, може би трябва да насочите вниманието си към нещо друго.

Положителна тенденция в личните дела за представителите на вашата зодия ще бъде укрепването на връзката с близък човек, но все още е далеч от истинска идилия. Не стойте със скръстени ръце, направете всичко по силите си, за да върнете връзката си в релси. Семейните Скорпиони трябва да се застраховат срещу изблици на ревност от брачния партньор.

Седмичен хороскоп 1 август – 7 август 2022 за зодия Стрелец

СТРЕЛЕЦ – ХОРОСКОП за АВГУСТ 2022 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – СТРЕЛЕЦ 

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 1 август – 7 август 2022

Стрелци, според астролозите, тази седмица ще бъдете достатъчно заредени с енергия, за да свършаите много неща. Ако правилно разпределите свободното си време, успоредно ще можете да помогнете на някой близък. Вероятно вие, скъпи Стрелци, ще трябва да се държите философски или прекалено педагогически. Не винаги вашите думи ще достигнат до адресата непроменени. Това е важно да се обмисли и коригира.

През втората половина на седмицата се очаква нестабилност в бизнеса. Дългосрочните планове трябва да бъдат пренесени в следващия период. Започнете да коригирате ситуацията с малки или второстепенни задачи. Използвайте по-активно помощта на тези, които предлагат участие и подкрепа. Този вид партньорство, освен практически резултати, ще има голям ефект върху настроението като цяло.

Седмичен хороскоп 1 август – 7 август 2022 за зодия Козирог

КОЗИРОГ – ХОРОСКОП за АВГУСТ 2022 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – КОЗИРОГ 

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 1 август – 7 август 2022

Тази седмица, според подредбата на небесните тела, ще принуди Козирозите да се впуснат сериозно в личните отношения. Тези, които имат семейство, трябва да се съсредоточат върху нуждите на близките, доколкото е възможно. Скъпи Козирози, не се отказвайте от алтруизма. Вероятно, само като напълно забравите за себе си, можете да нормализирате ситуацията.

До края на седмицата ще се появи време да се погрижите за себе си. Астрологичната картина в края на тази седмица не изключва романтични запознанства или появата на сянка от миналото в живота ви. Кореспонденцията ще помогне да се отвори нова възможност. Друг източник на вдъхновение за много от вас може да бъде творчеството, спортът, интелектуалните задачи.

Седмичен хороскоп 1 август – 7 август 2022 за зодия Водолей

ВОДОЛЕЙ – ХОРОСКОП за АВГУСТ 2022 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – ВОДОЛЕЙ 

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 1 август – 7 август 2022

Водолеи, звездите ви предричат, че няма да имате почти никакви проблеми в този период. Хороскопът вещае, че творческият потенциал на представителите на вашата зодия ще се увеличи значително. Това от своя страна ще се превърне в мотив за откриване на нови страни в добре познатите неща. Не е нужно да инвестирате в едно нещо. Действайте на няколко фронта едновременно.

В края на седмицата не е препоръчително Водолеите да бягат от разрешаването на въпроси в личните отношения. Колкото по-ясен и точен е отговорът, толкова по-малка е вероятността от ревност, негодувание и подценяване. Скъпи Водолеи, ако е възможно, избягвайте хора, които ви завиждат за успеха. Комуникацията с тях ще бъде токсична и очевидно няма да допринесе за положително ви настроение.

Седмичен хороскоп 1 август – 7 август 2022 за зодия Риби

РИБИ – ХОРОСКОП за АВГУСТ 2022

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – РИБИ

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 1 август – 7 август 2022

Риби, ето че, звездите са доста благосклонни към вас. Късметът тази седмица е във вашите ръце. Просто трябва да покажете инициатива и умение. Научете се да четете между редовете информацията, получена по време на всеки диалог, правилно дешифрирайте уликите на Вселената. Много зависи от това какво емоционално настроение ще преобладава у вас. Скъпи Риби, не забравяйте, че оптимистичният човек винаги постига много повече.

Втората половина на седмицата е чудесен момент за любовни реформи. Опитайте се да премахнете съществуващите различия в брака. Свободните Риби могат да се сближат със старата си страст или с човек, с който наскоро се запознахте в една от социалните мрежи.

Оценете тази статия
Tagged , , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе